5 æteriske olier til ømme og ømme fødder

Efter en lang dag på fødderne, kan det være svært at slappe af. Hævede, ømme, og ømme fødder kan være en reel smerte, men heldigvis er der noget du kan gøre. Æteriske olier kan hjælpe dig med at lindre dine ømme fødder og få dig tilbage op og bevæger sig hurtigt. Her er nogle af de bedste olier til ømme fødder og nogle forskellige måder at hjælpe med at lindre smerte og tryk du oplever.

Hvordan man laver en Beroligende Essential Oil fodbad

En af de bedste metoder til at reducere hævelse og smerte af ømme fødder er med et fodbad. For at gøre en fodbad, tage en container stort nok til at placere dine fødder i og fyld den med varmt vand. Tilføj nogle beroligende Epsom salte og 10-12 dråber af din favorit healing æterisk olie. Suge dine fødder i 20-30 minutter og slappe af. Du vil snart se en reduktion i hævelse og føler lindring.

Æteriske olier til Aktuel Relief

En anden effektiv måde at levere de helbredende fordele af æteriske olier til dine smertefulde fødder er gennem en lokal applikation. Mix 3-4 dråber af din favorit healing olie med en spiseskefuld luftfartsselskab olie og massage i dine fødder. Hvis du er på dine fødder hele dagen, det er en stor ting at gøre om morgenen for at holde dine fødder fra hævelse i løbet af dagen. Du kan også genanvende denne blanding så ofte som du gerne vil bidrage til at mindske smerten.

Essential Oil Sugar Scrub

En anden god måde at få nødhjælp fra ømme og ømme fødder er med en æterisk olie fod sukker krat. Bland 1/2 kop råsukker med en halv kop luftfartsselskab olie og 10 dråber af din favorit æterisk olie. Skrub dine fødder med denne blanding i 5-10 minutter skyl. En æterisk olie sukker krat kan hjælpe med at stimulere blodgennemstrømningen, hvilket reducerer hævelse, men kan også lindre smerten af ​​tørre revnet hud, blærer, callouses og ligtorne. Alt dette kan forårsage dig en masse smerte.

De fem bedste æteriske olier til Prøv for ømme fødder ved

Her er en liste over de bedste olier til at lindre mund smerter. Du kan bruge dem enkeltvis eller i en blanding, afhængigt af de fordele, du søger at modtage:

Peppermint Essential Oil : Peppermint æterisk olie hjælper lindre smerter på to måder. For det første giver en beroligende køling fornemmelse, der kan hjælpe med at få hurtig lindring. For det andet har anti-inflammatoriske egenskaber, så når de påføres topisk kan reducere smerter fra hævelse. Det har også antimikrobielle egenskaber, så det er fantastisk til at lindre smerter fra atlet fod og kan hjælpe med at holde dine fødder lugter frisk.

Eucalyptus Essential Oil : Eucalyptus æterisk olie har også både køling og anti-inflammatoriske egenskaber, der kan lindre smerten ved trætte fødder Eucalyptus lindrer også stress og spændinger, og er et smertestillende, så det kan hjælpe følelsesløs området. Det virker også til at bekæmpe atlet fod og efterlader dine fødder lugter frisk.

Rosmarin Essential Oil : Rosemary æterisk olie er fantastisk til ikke blot muskelsmerter men ledsmerter så godt. Det kan hjælpe med at forbedre cirkulation og reducere smerter forbundet med gigt. Det er særligt effektiv når den kombineres med den køleeffekt af pebermynte eller eukalyptus æteriske olier.

Rose Geranium Essential Oil : Rose geranium er fantastisk til at behandle enhver form for hud lidelser. Så hvis dine fødder er calloused, ondt, eller har åbne sår, det er fantastisk til at behandle disse spørgsmål og reducere smerter. Det hjælper også at fremme udviklingen af nye celler, så det kan arbejde for at holde dine fødder blød og ungdommelig.

Lavendel æterisk olie : Lavendel æterisk olie er den mest beroligende æterisk olie. Det hjælper lindre muskel- og ledsmerter; det hjælper også helbrede forskellige hudsygdomme. Det er både en smertestillende og anti-inflammatorisk, så det har stærke smertestillende egenskaber. Lavendel har også antidepressive egenskaber, så det også kan hjælpe dig med at slappe så du kan begynde den helbredende proces.

Med disse æteriske olier og de mange forskellige fantastiske programmer, vil du ikke længere nødt til at leve med ømme, ømme fødder. Husk dog, at ikke alle æteriske olier er de samme. Når du bruger æteriske olier til terapeutiske formål som at finde lindring fra smertefulde fødder, er det afgørende, du bruger 100% rene æteriske olier. Nogle olier er simpelthen parfume olier og ikke leverer de magtfulde helbredende kvaliteter af de naturlige planter.