5 уникални начини за използване на Ябълков оцет в ежедневието

Ябълковият оцет, популярна кухня скоби, е бустер на загуба на тегло, за всякакви цели по-чист и стомахът залъгалка. Когато за първи път чух за него, аз си мислех същото, което и се намирате в момента: как може ябълков бъде толкова добро за вас и как мога да го използвате, за да се възползват? Научих има тон на начини за използване на ябълков оцет в ежедневието, от включването му в чайове, напитки, салати, или да го използвате като бустер красота. Аз не ходя на ден, без да го и моя живот се е подобрило значително оттогава. Това са любимите ми начини да използвате ябълков оцет, без определен ред.

Facial Toner

Смесете една част Ябълков оцет и три-четири части вода. Нанесете върху кожата с памучен тампон, нека седи за около 10 минути, след което изплакнете. Според д-р Оз, защитния киселинен слой ще направи кожата ви да се почувства по-гладка, абсорбира излишната мазнина, както и намаляване на фините линии. Повторете три пъти на ден в продължение на оптимални резултати.

детоксикираща баня

Вани са чудесен повод да не прави нищо за известно време и да се грижи за цялото ви тяло. За детоксикация баня, прибавя една втора и една чаша ябълков оцет към водата във ваната заедно с английска сол и етерично масло от лавандула за успокояващи резултати.

All-Purpose Cleaner

Много от почистващи продукти се използват изключително тежки химикали, които вредят на телата ни по много начини, краткосрочно и дългосрочно. Ако можеше просто да хвърлят всички тези продукти и да може да използва един, защо да не би ли? За да направите своя собствена по-чист за всякакви цели, има половин бутилка на ябълков оцет, половината вода, и добавете етерично масло, като лавандула, мента или. Разбърква се в спрей бутилка.

зъби Whitener

За упорити петна, разтривайте ябълков оцет директно върху зъбите ви след това изплакнете с вода. За избелване на вода за уста, смесете една чаена лъжичка ябълков оцет с чаша вода, след мах из устата си. Направете всеки ден или два пъти на ден в продължение на най-добри резултати!

Възпалено гърло залъгалка

Ако често страдате от болки в гърлото, но не искате да се обърнат към медицината, използване ябълков оцет. Една чаена лъжичка лют червен пипер, една чаена лъжичка ябълков оцет, една чаена лъжичка канела, и три супени лъжици детелина мед в чаша топла вода ще помогне за успокояване на гърлото си за деня.

Чрез включването на някое от тези приложения в ежедневието, ще се прави тялото си огромна полза. Ябълковият оцет е истински характер подарък за всички нас и ние трябва да се възползва в пълна степен от него. Скоро ще видите разликата в здравето си, ако го използвате!