5 етерични масла за възпалено и болка в краката

След дълъг ден на краката си, тя може да бъде трудно да се отпуснете. Отоци, болки и болезнени крака може да бъде истинска болка, но за щастие има нещо, което можете да направите. Етеричните масла могат да ви помогнат да успокои болки в краката си и бързо да се върнете и да се движи бързо. Ето и някои от най-добрите масла за болки в краката и някои различни начини, за да помогне за облекчаване на болката и натиска, който имате.

Как да направим Успокояваща Етерично масло Вана за крака

Един от най-добрите методи за намаляване на отока и болката на възпалени крака е с баня за краката. За да направите баня за краката, вземете контейнер достатъчно голям, за да поставите краката си и го запълваме с топла вода. Добавете няколко успокояващи английска сол и 10-12 капки от любимия си изцеление етерично масло. Накиснете краката си за 20-30 минути и се отпуснете. Скоро ще видим намаляване на подуване и се чувстват облекчение.

Етерични масла за локално взаимопомощ

Друг ефективен начин за предоставяне на лечебните ползи от етерични масла за болезнени вашите крака е чрез локално приложение. Mix 3-4 капки от любимото си изцеление масло с една супена лъжица масло носител и масаж в краката си. Ако сте на краката си през целия ден, това е голямо нещо да се направи в сутринта, за да запази краката си от подуване през целия ден. Можете също така да кандидатства отново тази смес толкова често, колкото би искал да помогне за намаляване на болката.

Етерично масло от Sugar Scrub

Друг чудесен начин да получите облекчение от болки и болезнени крака е с основна захар скраб масло крак. Смесете 1/2 чаша сурова захар с 1/2 чаша превозвач масло и 10 капки от любимото си етерично масло. Прочистете краката си с тази смес в продължение на 5-10 минути, след което изплакнете изключен. Етерично масло захар скраб може да ви помогне да стимулира притока на кръв, което намалява подуването, но може да облекчи болката на сухи напукани кожата, мехури, мазоли и мазоли. Всичко това може да ви причини много болка.

Петте най-добри етерични масла Опитайте за болезнени Крака

Ето списък на най-добрите масла за облекчаване на болката крак. Можете да ги използвате поотделно или в смес в зависимост от ползите, които се стремят да получите:

Мента Essential Oil : Мента етерично масло помага за облекчаване на болката по два начина. На първо място, тя осигурява успокояващ усещане за охлаждане, която може да ви помогне да получите бързо облекчение. Второ, има противовъзпалителни свойства, така че, когато се прилага локално може да намали болката от подуване. Той също така има антимикробни свойства, така че е чудесно за облекчаване на болката от спортист крак и може да помогне краката си миришещи пресни.

Eucalyptus Essential Oil : Eucalyptus етерично масло също има и охлаждане и противовъзпалителни свойства, които могат да облекчат болката на уморени крака Eucalyptus също облекчава стреса и напрежението и е аналгетик, така че може да помогне вцепенен района. Той също така работи за борба спортист крак и да оставите краката си миришещи свеж.

Масло от Розмарин : етерично масло от розмарин е чудесно за не само мускулна болка, но болки в ставите, както добре. Тя може да помогне за подобряване на кръвообращението и намаляване на болката, свързана с артрит. Това е особено мощен, когато се комбинира с охлаждащата мощност на мента или евкалипт етерични масла.

Rose Geranium Essential Oil : Rose здравец е чудесно за лечение на всякакъв вид кожни заболявания. Така че, ако краката ви са мазолести, болки, или имате отворени рани, това е чудесно за лечение на тези проблеми и намаляване на болката. Той също така помага за насърчаване на развитието на нови клетки, така че може да работи, за да се запази краката си мека и младостта.

Етерично масло от лавандула : етерично масло от лавандула е най-успокояващ етерично масло. Той помага за облекчаване на мускулни и ставни болки; тя също така помага за лечение на различни кожни заболявания. Това е както аналгетично и противовъзпалително така че има мощни болкоуспокояващи свойства. Лавандула също има свойства на антидепресант, така че може да ви помогне да се отпуснете и да започнете да лечебния процес.

С тези етерични масла и разнообразието на големи приложения, които вече не ще трябва да живеят с болки, болезнени крака. Не забравяйте обаче, че не всички етерични масла са едни и същи. Когато използвате етерични масла за терапевтични цели, като намери облекчение от болезнени крака, че е изключително важно да използвате 100% чисти етерични масла. Някои масла са просто парфюм масла и не дават мощни лечебни качества на естествени растения.