5 Μοναδικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε μηλόξυδο στην καθημερινή ρουτίνα

Η Apple ξίδι μηλίτη, ένα δημοφιλές βασικό κουζίνα, είναι μια αναμνηστική απώλεια βάρους, για όλες τις χρήσεις καθαριστή, και καταπραΰνουν το στομάχι. Όταν άκουσα για πρώτη φορά από αυτό, σκεφτόμουν το ίδιο πράγμα όπως είστε τώρα: πώς μπορεί μηλόξυδο να είναι τόσο καλό για σας και πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω στον εαυτό μου ωφελήσει; Έχω μάθει ότι υπάρχουν τόνοι από τους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το ξίδι μηλίτη μήλων στην καθημερινή ρουτίνα σας, από την ενσωμάτωσή της στο τσάι, ποτά, σάλτσες για σαλάτες, ή να το χρησιμοποιήσετε ως αναμνηστική ομορφιάς. Δεν πάω μια μέρα χωρίς αυτό και η ζωή μου έχει βελτιωθεί δραματικά από τότε. Εδώ είναι το αγαπημένο μου τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ξύδι μήλου μηλίτη, σε καμία ιδιαίτερη διαταγή.

Toner προσώπου

Αναμείξτε ένα μέρος μηλόξυδο και 3-4 μέρη νερό. Απλώστε στο δέρμα με ένα βαμβάκι, αφήστε το να καθίσει για περίπου 10 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε. Σύμφωνα με τον Δρ Oz, το προστατευτικό όξινο στρώμα θα κάνει το δέρμα σας να αισθανθεί πιο ομαλή, απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα, και να μειώσει τις λεπτές γραμμές. Επαναλάβετε τρεις φορές την ημέρα για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

αποτοξινωτική Μπάνιο

Λουτρά είναι μια μεγάλη δικαιολογία για να μην κάνει τίποτα για μια στιγμή και να φροντίζει για ολόκληρο το σώμα σας. Για την αποτοξίνωση μπάνιο, προσθέστε το μισό-ένα φλιτζάνι ξύδι μήλου μηλίτη στο νερό του μπάνιου σας, μαζί με άλατα Epsom και αιθέριο έλαιο λεβάντας για τις καταπραϋντικές αποτελέσματα.

Όλα Αντικείμενο Cleaner

Πολλά από τα προϊόντα καθαρισμού χρησιμοποιεί εξαιρετικά δραστικές χημικές ουσίες που βλάπτουν το σώμα μας με πολλούς τρόπους, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Αν θα μπορούσε να ρίξει λίγο έξω όλα αυτά τα προϊόντα και να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το ένα, γιατί δεν θα σας; Για να φτιάξετε το δικό σας καθαριστικό για όλες τις χρήσεις, έχουν το μισό μπουκάλι ξύδι μήλου μηλίτη, το μισό νερό και προσθέστε ένα αιθέριο έλαιο, όπως λεβάντα ή μέντα. Αναμίξτε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού.

δόντια Λευκαντικές

Για επίμονους λεκέδες, τρίψτε μηλόξυδο απευθείας στα δόντια σας, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Για λεύκανση στοματικό διάλυμα, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη με ένα φλιτζάνι νερό, στη συνέχεια θρόισμα γύρω στο στόμα σας. Μήπως την ημέρα ή δύο φορές την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα!

Πονόλαιμος Πιπίλα

Αν συχνά υποφέρετε από πονόλαιμο, αλλά δεν θέλουν να στραφούν προς την ιατρική, ξύδι μήλου μηλίτη χρήση. Ένα κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν, ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη, ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα, και τρία κουταλάκια του γλυκού τριφυλλιού μέλι σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό θα βοηθήσει να απαλύνει το λαιμό σας για την ημέρα.

Με την ενσωμάτωση οποιαδήποτε από αυτές τις χρήσεις στην καθημερινή ρουτίνα σας, θα πρέπει να κάνει το σώμα σας μια τεράστια εύνοια. Apple ξίδι μηλίτη είναι πραγματικά δώρο της φύσης για όλους μας και θα πρέπει να επωφεληθούν πλήρως από αυτό. Σύντομα θα δείτε τη διαφορά στην υγεία σας, αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε!