5 Αιθέρια Έλαια για τον πονεμένο και πονεμένα πόδια

Μετά από μια κουραστική μέρα στα πόδια σας, μπορεί να είναι δύσκολο να χαλαρώσετε. Πρησμένα, πόνο, και άλγη πόδια μπορεί να είναι ένας πραγματικός πόνος, αλλά ευτυχώς υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε. Τα αιθέρια έλαια μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπραΰνει το ερεθισμένο τα πόδια σας και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να κινείται γρήγορα. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα λάδια για πόνο στα πόδια και μερικές διαφορετικούς τρόπους για να βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πόνο και την πίεση που αντιμετωπίζετε.

Πώς να κάνει ένα χαλαρωτικό Αιθέριο Έλαιο Foot Bath

Μία από τις καλύτερες μεθόδους για να μειωθεί το πρήξιμο και τον πόνο των πληγή πόδια είναι ένα ποδόλουτρο. Για να κάνετε ένα ποδόλουτρο, πάρτε ένα δοχείο αρκετά μεγάλο για να τοποθετήσετε τα πόδια σας μέσα και γεμίστε το με ζεστό νερό. Προσθέστε μερικές χαλαρωτικό άλατα Epsom και 10-12 σταγόνες από το αγαπημένο θεραπεία σας αιθέριο έλαιο. Ενυδατώστε τα πόδια σας για 20-30 λεπτά και να χαλαρώσετε. Θα δούμε σύντομα μια μείωση του οιδήματος και να αισθάνονται ανακούφιση.

Αιθέρια Έλαια για Επίκαιρα ανακούφιση

Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να παραδώσει τα θεραπευτικά οφέλη των αιθέριων ελαίων σε επώδυνα πόδια σας είναι μέσα από μια τοπική εφαρμογή. Αναμίξτε 3-4 σταγόνες από το αγαπημένο σας επούλωσης του πετρελαίου με μια κουταλιά της σούπας λάδι μεταφορέα και μασάζ στα πόδια σας. Εάν είστε στα πόδια σας όλη την ημέρα, αυτό είναι ένα μεγάλο πράγμα για να κάνει το πρωί για να κρατήσει τα πόδια σας από το πρήξιμο όλη την ημέρα. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ξανά αυτό το μίγμα όσο συχνά θα ήθελε να βοηθήσει στη μείωση του πόνου.

Αιθέριο Έλαιο Sugar Scrub

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να πάρει την ανακούφιση από τον πόνο και την άλγη πόδια είναι με ένα βασικό πόδι του πετρελαίου τρίβει τη ζάχαρη. Ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι ακατέργαστη ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι λάδι μεταφορέα και 10 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Τρίψτε τα πόδια σας με αυτό το μίγμα για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Ένα βασικό scrub ζάχαρης πετρελαίου μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της ροής του αίματος που μειώνει το πρήξιμο, αλλά μπορεί επίσης να ανακουφίσει τον πόνο του ξηρού σκασμένο δέρμα, φουσκάλες, κάλους, και κάλους. Όλα αυτά μπορεί να σας προκαλέσει πολύ πόνο.

Τα πέντε καλύτερα αιθέρια έλαια για να Δοκιμάστε Achy Πόδια

Εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα λάδια για να ανακουφίσει τον πόνο ποδιών. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα ή σε μείγμα, ανάλογα με τα οφέλη που σας ενδιαφέρει να λάβετε:

Αιθέριο έλαιο μέντας : Μέντα αιθέριο έλαιο βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο με δύο τρόπους. Πρώτον, παρέχει μια κατευναστική αίσθηση δροσιάς που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε γρήγορη ανακούφιση. Δεύτερον, έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες έτσι ώστε όταν εφαρμόζεται τοπικά μπορεί να μειώσει τον πόνο από πρήξιμο. Επίσης, έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες γι ‘αυτό είναι μεγάλη για την ανακούφιση του πόνου από το πόδι του αθλητή και μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει τα πόδια σας μυρίζει φρέσκο.

Ευκάλυπτος Αιθέριο Έλαιο : Ευκάλυπτος Το αιθέριο έλαιο έχει επίσης και ψύξης και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να ανακουφίσουν τον πόνο των κουρασμένων ποδιών ευκαλύπτου ανακουφίζει επίσης το άγχος και την ένταση και είναι ένα αναλγητικό, ώστε να μπορεί να βοηθήσει ναρκωμένο η περιοχή. Λειτουργεί, επίσης, για την καταπολέμηση του ποδιού του αθλητή και να αφήσετε τα πόδια σας μυρίζει φρέσκο.

Αιθέριο Έλαιο : Rosemary αιθέριο έλαιο είναι μεγάλη όχι μόνο για μυϊκούς πόνους, αλλά πόνο στις αρθρώσεις, καθώς και. Μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει την κυκλοφορία και να μειώσει τον πόνο που σχετίζεται με την αρθρίτιδα. Είναι ιδιαίτερα ισχυρό όταν συνδυάζεται με την ψυκτική ισχύς της μέντας ή ευκαλύπτου αιθέρια έλαια.

Rose Geranium Essential Oil : Rose γεράνι είναι μεγάλη για την αντιμετώπιση κάθε είδους ασθένειες του δέρματος. Έτσι, αν τα πόδια σας ροζιασμένα, πόνο, ή να έχει ανοιχτές πληγές, είναι μεγάλη για την αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων και τη μείωση του πόνου. Βοηθά επίσης να προωθήσει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει για να κρατήσει τα πόδια σας απαλό και νεανικό.

Αιθέριο έλαιο λεβάντας : αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι το πιο κατευναστικό αιθέριο έλαιο. Βοηθά στην ανακούφιση των μυών και πόνο στις αρθρώσεις? βοηθά επίσης να θεραπεύσει διάφορες δερματικές παθήσεις. Είναι τόσο μια αναλγητική και αντι-φλεγμονώδη έτσι ώστε να έχει ισχυρές ιδιότητες ανακούφισης του πόνου. Λεβάντα έχει επίσης αντικαταθλιπτικές ιδιότητες έτσι ώστε να μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία επούλωσης.

Με αυτά τα αιθέρια έλαια και τη μεγάλη ποικιλία από εφαρμογές, θα πρέπει πλέον να ζουν με πόνο, άλγη πόδια. Να θυμάστε όμως, ότι δεν είναι όλα τα αιθέρια έλαια είναι τα ίδια. Όταν χρησιμοποιείτε αιθέρια έλαια για θεραπευτικούς σκοπούς, όπως την εύρεση ανακούφιση από τον πόνο στα πόδια, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το 100% αγνά αιθέρια έλαια. Κάποια έλαια είναι απλά αρωματικά έλαια και δεν παραδίδουν τις ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών φυτών.