15 aliments que has de consumir per a un cor sa

“Definitivament, vostè pot reduir el seu risc de desenvolupar malaltia cardiovascular pel consum de certs aliments cada dia,” diu Julie Zumpano, RD, LD, un dietista en el Programa de Cardiologia Preventiva i Nutrició de la Cleveland Clinic. Hi ha una gran varietat de fruites i verdures que són bones per al cor.

“Intenta menjar els aliments que es troben en la seva forma natural, ja que provenen de la terra”, diu la Sra Zumpano, recomanant el que ella crida a tota la dieta d’aliments. Que la dieta inclou, per descomptat, els aliments saludables per al cor, com el peix, els cereals integrals, verdures i fruites, però no heu de tenir por a tu mateix de tant en tant amb una copa de vi negre o un tros de xocolata negra, diu la Sra Zumpano. Es suggereix l’ús d’aquesta llista com una guia per a crear menjars i aperitius amb un enfocament saludable. Només unes poques permutes simples podrien fer una gran diferència per a la seva salut cardiovascular.

15 aliments que són bons per al cor

 1. Coma peix rics en omega-3, com el salmó, la tonyina, el verat, l’arengada i la truita.
 2. Un grapat de saludables fruits secs com ametlles o nous va a satisfer la seva fam i ajudar al seu cor.
 3. Baies estan plens de fitonutrients saludables per al cor i fibra soluble. Intenta nabius, maduixes, nabius o gerds al cereal o iogurt.
 4. Llavors de lli contenen àcids grassos omega-3, fibra i fitoestrògens per impulsar la salut del cor. Prendre’ls en terra o forma mòlta per obtenir el major benefici.
 5. Farina de civada : el poderós paquet de nutrients comoditat de menjar.
 6. Grans foscos , com el ronyó o fesols negres, són alts en fibra, vitamines del complex B, minerals i altres coses bones. Veggie Xile, algú?
 7. Un got de 4 unces de vi negre (fins a dos per als homes i una per a les dones per dia) pot ajudar a millorar nivells de colesterol bo (HDL).
 8. Intenta marinat tofu en un sofregit amb verdures fresques per a un dinar o sopar saludable per al cor.
 9. Vermells, grocs i taronges verdures com pastanagues, moniatos, pebrots vermells i carbassa estan plenes de carotenoides, fibra i vitamines per ajudar al seu cor.
 10. Popeye tenia raó, l’espinac va enganxar! Utilitzar-lo en entrepans i amanides en lloc d’enciam.
 11. Fruites com ara taronges, melons, papaia i són riques en betacarotè, potassi, magnesi, i fibra.
 12. Estendre, dolç espàrrec està ple de nutrients poderosos com ara betacarotè, àcid fòlic, i fibra, i només proporciona 25 calories per tassa o 5 calories per gran llança.
 13. Tomàquets – varietats fins i tot assecats al sol en els mesos d’hivern – proporcionen licopè, vitamina C i alfa i beta carotè.
 14. La xocolata negra és bo per a la salut del cor, però només assegureu-vos que és almenys el 70 per cent de cacau .
 15. Crisp, frescos bròquil florets submergides en humus són un aperitiu saludable per al cor fenomenal, amb una llista enorme de nutrients, incloent les vitamines C i E, potassi, àcid fòlic, calci i fibra.