10 Must-Have Olis essencials per a les mares

Si vostè és una mare que està pensant sobre l’ús de oils.You essencial que es pregunti el que els olis essencials serà una bona opció per a vostè. Aquí som el que creiem que són els millors olis essencials per a les mares .

10 Must-Have Olis essencials per a les mares

  • Lavanda – Hi ha tants beneficis que l’oli essencial de lavanda ha d’oferir. No només pot ajudar a reduir l’estrès i l’ansietat, però també pot ajudar a dormir millor a la nit. Què mare no es pot utilitzar una mica d’entreteniment disponibles?
  • Fonoll – Si és una mare que està alletant, és possible que vulgueu considerar la possibilitat de provar l’oli essencial de fonoll. Apliqui una mica d’aquest OE en un oli portador al pit (però no directament al mugró) per ajudar a augmentar la producció de llet materna.
  • Alfàbrega – Aquest és un altre oli essencial que pot ajudar a augmentar la lactància. A més, també pot ajudar a sentir-se més relaxat i alleujar la depressió.
  • L’encens – Tractant de trobar una manera de desfer d’aquestes molestes estries que són persistents des de l’embaràs? Oli essencial d’encens és conegut per eliminar les cicatrius. Afegir una gota d’aquest oli essencial en un vehicle, tal com oli de coco, i aplicar-lo a les seves estries.
  • Llimona – A causa de les propietats desinfectants de llimona, oli essencial de llimona pot fer un gran netejador de bricolatge a casa. Es pot utilitzar per netejar els seus pisos, fogons, taules de tallar, i miralls de bany. Oli essencial de llimona també és ideal per enfortir el sistema immunològic, de manera que pot ajudar a evitar que la captura de cada tos o fred al seu fill porta a casa des de l’escola!
  • Arbre del Te – oli essencial d’arbre de te sempre és bo tenir a mà. Té tants beneficis d’oferir. Es pot ajudar a tractar les picades d’insectes, eliminar fongs en els peus, alleujar l’èczema i la dermatitis, alleujar l’acne, i desfer-se de les berrugues.
  • Menta – Aquesta és una altra gran oli essencial per a les mares que tenen sempre a mà. L’aplicació d’unes gotes d’oli essencial de menta en un oli portador com el coco o oli d’oliva a l’abdomen pot ajudar a alleujar les rampes o nàusees. L’oli de menta també pot ajudar a extreure les paparres i és un gran eliminador d’olors per utilitzar a la casa.
  • Camamilla – Si busca un altre oli essencial per ajudar a calmar, no busqui més! Oli essencial de camamilla pot ajudar a calmar. Les solucions diluïdes de la camamilla també es poden utilitzar per tractar picades d’insectes i picades, talls, acne, dermatitis i èczema.
  • Aranja – Tractant d’evitar un mal de cap? Apliqui una mica d’oli essencial d’aranja diluït als seus temples i el front per ajudar a prevenir les migranyes i cefalees tensionals.
  • Eucaliptus – Aquest és un altre oli essencial que funciona com un netejador de casa excel·lent per les seves propietats desinfectants. Podeu crear un esprai d’ella per la seva cuina o bany.

Si vostè està pensant en l’ús d’olis essencials en els seus fills, és important fer una mica de recerca per endavant. Els nadons i els nens petits poden no ser capaços d’utilitzar alguns olis essencials o poden requerir versions addicionals diluïdes. En cas de dubte, consulti al seu pediatre d’un nen. Pot ser aclaparador amb tants olis i opcions.