10 Must-Have Etherische oliën voor moeders

Als je een moeder die is het denken over het gebruik van essentiële oils.You vraagt zich misschien af wat essentiële oliën een goede fit zal zijn voor jou. Hier zijn wat we denken dat ze de beste etherische oliën voor moeders .

10 Must-Have Etherische oliën voor moeders

  • Lavender – Er zijn zo veel voordelen die essentiële olie van lavendel te bieden heeft. Niet alleen kan u helpen om stress en angst te verminderen, maar het kan ook helpen beter slapen ‘s nachts. Wat moeder kan een beetje extra ontspanning niet gebruiken?
  • Venkel – Als u een moeder die borstvoeding geven, wilt u misschien overwegen het uitproberen van venkel essentiële olie. Breng wat van deze EO in een drager olie aan de borst (maar niet rechtstreeks aan de tepel) om te helpen verhogen moedermelk aanbod.
  • Basil – Dit is een andere essentiële olie die kan helpen om het geven van borstvoeding. Daarnaast kan het ook helpen om zich meer ontspannen en depressie te verlichten.
  • Wierook – Proberen om een manier te vinden om zich te ontdoen van die vervelende striemen die zijn slepende van de zwangerschap? Wierook etherische olie is bekend om littekens te elimineren. Voeg een druppel van deze essentiële olie aan een drager, zoals een kokosolie en toepassen op uw striae.
  • Lemon – Als gevolg van citroen desinfecterende eigenschappen, citroen essentiële olie kan een grote doe-het-huis schoner te maken. U kunt het gebruiken om uw vloeren, werkbladen, snijplanken en een badkamer spiegels schoon te maken. Lemon essentiële olie is ook zeer geschikt voor het stimuleren van de immuniteit, dus het kan helpen voorkomen dat u vanuit elke hoest of koude uw kind vangen brengt van school naar huis!
  • Tea Tree – Tea tree etherische olie is altijd goed bij de hand te hebben. Het heeft zo veel voordelen te bieden. Het kan helpen bij de behandeling van insectenbeten, te elimineren voetschimmel, te verlichten eczeem en dermatitis, kalmeren acne, en zich te ontdoen van wratten.
  • Pepermunt – Dit is een andere grote essentiële olie voor moeders om altijd bij de hand. Het toepassen van een paar druppels pepermunt etherische olie in een drager olie, zoals kokosolie of olijfolie op de buik kan helpen verlichten krampen of misselijkheid. Pepermunt olie kan ook helpen trekken uit teken en is een geweldige geur eliminator te gebruiken rond het huis.
  • Kamille – Als u op zoek bent naar een andere essentiële olie om te helpen kalmeren je, kijk dan niet verder! Etherische olie kan helpen kalmeren je. Verdunde oplossingen van kamille kan ook worden gebruikt om insectenbeten, snijwonden, acne, dermatitis en eczeem te behandelen.
  • Grapefruit – Proberen om een hoofdpijn af te weren? Breng wat verdund grapefruit essentiële olie aan de slapen en het voorhoofd te helpen afweren migraine en spanningshoofdpijn.
  • Eucalyptus – Dit is een andere essentiële olie die werkt als een uitstekend thuis schoner vanwege zijn desinfecterende eigenschappen. U kunt een spray maken van te maken voor uw keuken of badkamer.

Als u denkt over het gebruik van etherische oliën op uw kinderen, is het belangrijk om een ​​beetje onderzoek vooraf te doen. Baby’s en jonge kinderen mogen niet in staat zijn om een ​​aantal essentiële oliën gebruikt of kan extra verdund versies vereisen. Als je twijfelt, overleg dan met uw kind kinderarts. Het kan overweldigend met zo veel oliën en keuzes.