10 Must-Have eteeriset öljyt Moms

Jos olet äiti, joka on ajatellut käyttää olennaista oils.You voi olla miettimättä, mitä eteeriset öljyt on hyvä sovi sinulle. Tässä on mitä ovat mielestämme paras eteeriset öljyt Moms .

10 Must-Have eteeriset öljyt Moms

  • Laventeli – On niin paljon etuja, että laventeli eteerinen öljy on tarjota. Ei vain voi auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta, mutta se voi myös auttaa nukkumaan paremmin yöllä. Mitä äiti ei voi käyttää hieman ylimääräistä rentoutumista?
  • Fenkoli – Jos olet äiti, joka on hoitotyön, sinun kannattaa harkita kokeilla fenkoli eteerinen öljy. Levitä joitakin tämän EO kantajaöljynä rintoihin (mutta ei suoraan nännin) auttaa lisäämään äidinmaidon tarjontaa.
  • Basil – Tämä on toinen eteerinen öljy, joka voi auttaa lisäämään imetyksen. Lisäksi se voi myös auttaa sinua tuntemaan rennompaa ja lievittää masennusta.
  • Frankincense – Yritetään löytää tapa päästä eroon näistä ärsyttävä Raskausarvet jotka viipyvä raskauteen? Frankincense eteerinen öljy on tunnettua poistaa arvet. Lisää tilkka tämän eteerinen öljy kantajaan, kuten kookosöljyä, ja soveltaa sitä omaan venyttää markkaa.
  • Sitruuna – Koska sitruuna desinfioivat, sitruunan eteerinen öljy voi tehdä suuren DIY kotiin siivooja. Voit käyttää sitä puhdistaa lattiat, työtasot, leikkuulaudat, ja kylpyhuonepeili. Sitruunan eteerinen öljy on myös hyvä lisäämällä koskemattomuutta, joten se voi estää sinua kiinni jokaisesta yskä tai kylmä lapsesi tuo koulusta kotiin!
  • Tea Tree – tea tree eteerinen öljy on aina hyvä olla käsillä. Se on niin paljon etuja tarjota. Se voi auttaa hoitoon hyönteisten puremat, poistaa jalka sientä, lievittää ekseema ja ihottuma, rauhoittaa akne ja päästä eroon syyliä.
  • Piparminttu – Tämä on toinen suuri eteerinen öljy Moms aina olla käsillä. Hakeminen muutama tippa piparminttu eteerinen öljy kantajaöljynä kuten kookosöljy tai oliiviöljyä vatsan voi lievittää kramppeja tai pahoinvointia. Piparminttua öljy voi myös auttaa vetää pois punkkien ja on hyvä haju poistaja käyttää ympäri taloa.
  • Kamomilla – Jos etsit toista eteerinen öljy auttaa rauhoittavat sinua, katso enää! Kamomilla eteerinen öljy voi auttaa rauhoittaa sinua. Laimennettu ratkaisut kamomilla voidaan myös käyttää hoitamaan hyönteisten puremat ja pistot, leikkaukset, akne, ihottuma, ja ihottuma.
  • Greippi – Yritetään loitolla päänsärkyä? Levitä hieman laimentaa greippi eteerinen öljy temppeleitä ja otsa auttaa loitolla migreeni ja jännitteitä päänsärkyä.
  • Eukalyptus – Tämä on toinen eteerinen öljy, joka toimii erinomaisena kotiin siivooja ansiosta desinfioivat. Voit luoda spray pois sitä oman keittiön tai kylpyhuoneen.

Jos olet ajatellut käyttää eteeriset öljyt lapsesi, on tärkeää tehdä vähän tutkimusta etukäteen. Vauvat ja pikkulapset eivät välttämättä pysty käyttämään joitakin eteerisiä öljyjä tai voi vaatia enemmän laimennettu versio. Jos olet epävarma, kysy lapsi lastenlääkäri. Se voi olla ylivoimainen niin monia öljyjä ja valintoja.