10 Must-have æteriske olier til Moms

Hvis du er en mor, der er tanker om at bruge væsentlig oils.You kan være undrende hvad essentielle olier vil være et godt match for dig. Her er hvad vi mener er de bedste æteriske olier til mødre .

10 Must-have æteriske olier til Moms

  • Lavendel – Der er så mange fordele, lavendel æterisk olie har at tilbyde. Ikke alene kan hjælpe dig med at reducere stress og angst, men det kan også hjælpe dig med at sove bedre om natten. Hvad mor kan ikke bruge lidt ekstra afslapning?
  • Fennikel – Hvis du er en mor, der er sygepleje, kan du overveje at prøve fennikel æterisk olie. Anvende nogle af denne EO i et luftfartsselskab olie til brystet (men ikke direkte til brystvorten) for at hjælpe med at øge modermælk udbuddet.
  • Basil – Dette er en anden æterisk olie, der kan bidrage til at øge amning. Derudover kan det også hjælpe dig med at føle sig mere afslappet og lindre depression.
  • Røgelse – Forsøger at finde en måde at slippe af med de irriterende strækmærker, der dvælende fra graviditet? Frankincense æteriske olie er kendt for at fjerne ar. Tilføj en dråbe af denne æterisk olie til en transportør, såsom en kokosolie, og anvende det til dine strækmærker.
  • Citron – På grund af citron desinficerende egenskaber, kan citron æterisk olie gøre en stor DIY hjem renere. Du kan bruge den til at rense dine gulve, bordplader, skærebrætter og badeværelse spejle. Citron æterisk olie er også fantastisk til at øge immunitet, så det kan hjælpe med at forhindre dig i at fange hver hoste eller forkølelse dit barn kommer hjem fra skole!
  • Tea Tree – Tea tree æteriske olie er altid godt at have ved hånden. Det har så mange fordele at byde på. Det kan hjælpe med at behandle insektbid, fjerne foden svamp, lindre eksem og dermatitis, lindre akne, og slippe af med vorter.
  • Pebermynte – Dette er en anden stor æterisk olie for moms for altid at have ved hånden. Anvendelse af et par dråber pebermynte æterisk olie i et luftfartsselskab olie gerne kokosolie eller olivenolie til maven kan hjælpe med at lindre kramper eller kvalme. Pebermynte olie kan også hjælpe med at trække ud flåter og er en stor lugt eliminator til at bruge omkring huset.
  • Kamille – Hvis du er på udkig efter en anden æterisk olie til at hjælpe berolige dig, du ikke lede længere! Kamille æterisk olie kan hjælpe berolige dig. Fortyndede opløsninger af kamille kan også bruges til at behandle insektbid og stik, snit, acne, dermatitis og eksem.
  • Grapefrugt – Forsøger at afværge en hovedpine? Påfør nogle fortyndede grapefrugt æterisk olie til dine tindinger og pande at hjælpe med at afværge migræne og spændingshovedpine.
  • Eucalyptus – Dette er en anden æterisk olie, der virker som en fremragende hjem renere på grund af dets desinficerende egenskaber. Du kan oprette en spray ud af det til dit køkken eller badeværelse.

Hvis du tænker på at bruge æteriske olier på dine børn, er det vigtigt at gøre en smule forskning på forhånd. Babyer og småbørn må ikke være i stand til at bruge nogle æteriske olier eller kan kræve ekstra fortyndede versioner. Når du er i tvivl, så tal med dit barn børnelæge. Det kan være overvældende med så mange olier og valg.