10 morate imeti Eterična olja za mame

Če ste mama, ki je razmišljal o uporabi bistveno oils.You morda sprašujete, kaj eteričnih olj bo primerna za vas. Tukaj je tisto, kar menimo, da so najboljša eterična olja za mame .

10 morate imeti Eterična olja za mame

  • Sivka – Obstaja toliko prednosti, da je eterično olje prave sivke, ki jih ponuja. Ne samo, da vam lahko pomaga zmanjšati stres in tesnobo, vendar je lahko tudi vam pomagajo bolje spali ponoči. Kaj mama ne more uporabiti malo več sprostitve?
  • Koromač – Če ste mama, ki je zdravstvena nega, boste morda želeli razmisliti preizkusili koromač eteričnega olja. Nanesite nekaj tega EO v nosilno olje za prsi (vendar ne neposredno na bradavico), da bi povečali ponudbo materino mleko.
  • Basil – To je še en eterično olje, ki lahko pomagajo povečati laktacijo. Poleg tega lahko tudi pomaga počutijo bolj sproščeno in lajšanje depresije.
  • Kadilo – Poskus, da bi našli način, da se znebite teh nadležen strij, ki so dolgotrajne od nosečnosti? Kadilo eterično olje je znano, da odpravi brazgotine. Dodajte kapljico tega eteričnega olja na nosilec, kot je kokosovo olje, in ga uporablja za vaše strij.
  • Lemon – Zaradi limone lastnosti razkužilo, lahko eterično olje limone, da velik DIY doma čistejši. Lahko jo uporabite za čiščenje tal, pulti, deske za rezanje, ter kopalnica ogledala. Lemon eterično olje je tudi super za povečanje imunosti, tako da lahko pomaga vam preprečujejo lov vsak kašelj ali hladno vašega otroka pripelje domov iz šole!
  • Tea Tree – Tea tree eterično olje je vedno dobro imeti pri roki. To je toliko prednosti, da ponudijo. To lahko pomaga zdravljenje pikov insektov, odpravi stopala glivice, lajšanje ekcem in dermatitis, pomirja akne in znebiti bradavic.
  • Poprova meta – To je še en velik eterično olje za mame, da imajo vedno pri roki. Uporabi nekaj kapljic poprove eteričnega olja v nosilnem olju kot kokosovega ali olivnega olja na trebuhu lahko pomaga razbremeniti krči ali slabost. Olje poprove mete lahko pomaga tudi pri pripravi iz klopi in je odličen vonj eliminator za uporabo okoli hiše.
  • Kamilica – Če iščete drugo eteričnega olja, ki vas pomiri, potem bo pravšnji za vas! Kamilica eterično olje lahko pomaga pomiriti. Razredčene raztopine iz kamilice, se lahko uporablja tudi za zdravljenje pikov insektov in pike, kosi, akne, dermatitis in ekcem.
  • Grenivka – Poskus, da se ubranijo pred glavobol? Nanesite nekaj razredčenega grenivke eteričnega olja na sence in čelo, da bi se ubranijo pred migrene in napetosti glavoboli.
  • Eucalyptus – To je še en eterično olje, ki deluje kot odlična domača čistejši zaradi svojih dezinfekcijskimi lastnostmi. Lahko ustvarite sprej od tega za vašo kuhinjo ali kopalnico.

Če razmišljate o uporabi eteričnih olj za svoje otroke, je pomembno, da naredite nekaj raziskav vnaprej. Dojenčki in majhni otroci ne boste mogli uporabljati nekaterih eteričnih olj ali lahko zahtevajo dodatne popravljeno različico. Če ste v dvomih, se posvetujte s svojim mali pediater. To je lahko ogromno s tako veliko olja in izbire.