10 måste-ha eteriska oljor för Moms

Om du är en mamma som funderar på att använda nödvändig oils.You kanske undrar vad eteriska oljor kommer att vara en bra passform för dig. Här är vad vi tror är de bästa eteriska oljor för moms .

10 måste-ha eteriska oljor för Moms

  • Lavender – Det finns så många fördelar som eterisk lavendelolja har att erbjuda. Inte bara kan hjälpa dig att minska stress och ångest, men det kan också hjälpa dig att sova bättre på natten. Vad mamma kan inte använda lite extra avkoppling?
  • Fänkål – Om du är en mamma som är omvårdnad, kanske du vill överväga att prova ut fänkål eterisk olja. Applicera en del av denna EO i en transportör olja till bröstet (men inte direkt till bröstvårtan) för att bidra till att öka bröstmjölk utbudet.
  • Basil – Detta är ytterligare en eterisk olja som kan bidra till att öka amning. Dessutom kan det också hjälpa dig att känna mer avslappnad och lindra depression.
  • Frankincense – Att försöka hitta ett sätt att bli av med de där irriterande hudbristningar som kvardröjande från graviditeten? Frankincense eterisk olja är känd för att eliminera ärr. Tillsätt en droppe av denna eterisk olja till en bärare, såsom en kokosolja och tillämpa den på din hudbristningar.
  • Lemon – På grund av citron desinficerande egenskaper, kan citron eterisk olja göra en stor DIY hem renare. Du kan använda den för att rengöra golv, bänkskivor, skärbrädor och badrumsspeglar. Citron eterisk olja är också bra för att öka immunitet, så det kan bidra till att förhindra dig från att fånga varje hosta eller förkylning ditt barn tar hem från skolan!
  • Tea Tree – Tea tree eterisk olja är alltid bra att ha till hands. Det har så många fördelar att erbjuda. Det kan hjälpa till att behandla insektsbett, eliminera fot svamp, lindra eksem och dermatit, lugna akne, och bli av med vårtor.
  • Peppermint – Det här är en annan stor eterisk olja för mammor att alltid ha till hands. Tillämpa några droppar eterisk pepparmyntsolja i en transportör olja som kokos eller olivolja på buken kan hjälpa till att lindra kramper eller illamående. Pepparmyntolja kan också hjälpa dra ut fästingar och är en stor lukt eliminator att använda runt huset.
  • Kamomill – Om du letar efter en annan eterisk olja för att lugna dig, se längre! Kamomill eterisk olja kan bidra till att lugna dig. Spädda lösningar av kamomill kan också användas för att behandla insektsbett och stick, skärsår, akne, dermatit och eksem.
  • Grapefrukt – Att försöka avvärja en huvudvärk? Applicera lite utspädd grapefrukt eterisk olja till tinningarna och pannan för att avvärja migrän och spänningshuvudvärk.
  • Eucalyptus – Detta är ytterligare en eterisk olja som fungerar som ett utmärkt hem renare på grund av dess desinficerande egenskaper. Du kan skapa en spray av det för ditt kök eller badrum.

Om du funderar på att använda eteriska oljor på dina barn, är det viktigt att göra lite forskning i förväg. Spädbarn och små barn kanske inte kan använda vissa eteriska oljor eller kräva extra utspädda versioner. När du är osäker, prata med ditt barn barnläkare. Det kan vara överväldigande med så många oljor och val.