10 må-ha Eteriske oljer for moms

Hvis du er en mor som tenker på å bruke essensielle oils.You kanskje lurer på hva essensielle oljer vil være en god løsning for deg. Her er hva vi tror er de beste essensielle oljer for moms .

10 må-ha Eteriske oljer for moms

  • Lavendel – Det er så mange fordeler at lavendel essensielle oljen har å tilby. Ikke bare kan hjelpe deg å redusere stress og angst, men det kan også hjelpe deg å sove bedre om natten. Hva mamma kan ikke bruke litt ekstra velvære?
  • Fennikel – Hvis du er en mor som er sykepleier, bør du kanskje vurdere å prøve ut fennikel eterisk olje. Påfør litt av denne EO i en transportør olje til brystet (men ikke direkte til brystvorten) for å bidra til å øke morsmelk forsyning.
  • Basil – Dette er en annen eterisk olje som kan bidra til å øke amming. I tillegg kan det også hjelpe deg å føle deg mer avslappet og lindre depresjon.
  • Røkelse – Prøver å finne en måte å bli kvitt de pesky strekkmerker som er dvelende mot graviditet? Virak essensielle oljen er kjent for å eliminere arr. Tilsett en dråpe av denne essensielle oljen til en operatør, som for eksempel en kokosnøtt olje, og bruke den til strekkmerker.
  • Lemon – På grunn av sitron desinfiserende egenskaper, kan sitron essensielle oljen gjør en stor DIY hjem renere. Du kan bruke den til å rengjøre gulv, benkeplater, skjærebrett og bad speil. Sitron essensielle oljen er også stor for å øke immunitet, slik at det kan bidra til å hindre deg fra å fange hver hoste eller kaldt barnet ditt kommer hjem fra skolen!
  • Tea Tree – Tea tree eterisk olje er alltid bra å ha på hånden. Den har så mange fordeler å tilby. Det kan hjelpe behandle insektbitt, eliminere fot sopp, lindre eksem og dermatitt, berolige akne, og bli kvitt vorter.
  • Peppermint – Dette er en annen stor essensiell olje for moms å alltid ha på hånden. Bruk av noen dråper peppermynte eterisk olje i en transportør olje som kokos eller olivenolje til magen kan lindre kramper eller kvalme. Peppermynteolje kan også bidra til å trekke ut flått og er en stor luktfjerner til å bruke rundt i huset.
  • Kamille – Hvis du er ute etter en annen eterisk olje for å bidra til å roe deg, ser ikke lenger! Kamille essensielle oljen kan bidra til å roe deg. Fortynnede oppløsninger av kamille kan også brukes til å behandle insektbitt og stikk, kutt, akne, dermatitt og eksem.
  • Grapefrukt – Prøver å avverge en hodepine? Påfør litt utvannet grapefrukt eterisk olje til templer og pannen for å hjelpe avverge migrene og spenningshodepine.
  • Eucalyptus – Dette er en annen eterisk olje som fungerer som et utmerket hjem renere på grunn av sine desinfiserende egenskaper. Du kan lage en spray ut av det for ditt kjøkken eller bad.

Hvis du tenker på å bruke eteriske oljer på barna dine, er det viktig å gjøre litt research på forhånd. Babyer og små barn kan ikke være i stand til å bruke noen essensielle oljer eller kan kreve ekstra utvannet versjoner. Når du er i tvil, snakk med barnet barnelege. Det kan være overveldende med så mange oljer og valg.