10, трябва да имате етерични масла за майки

Ако сте майка, който се мисли за използване от съществено значение oils.You може да се чудите какво етерични масла ще бъдат подходящи за вас. Ето какво смятаме, че са най-добрите етерични масла за майки .

10, трябва да имате етерични масла за майки

  • Лавандула – Има толкова много ползи, които етерично масло от лавандула може да предложи. Не само може да ви помогне за намаляване на стреса и безпокойството, но също така може да ви помогне да спите по-добре през нощта. Какво майка не може да използва малко повече спокойствие?
  • Копър – Ако сте майка, който е медицински сестри, може да искате да се помисли опитва копър етерично масло. Нанесете част от тази EO в масло носител на гърдата (но не директно на зърното), за да помогне за увеличаване на доставките на кърмата.
  • Базил – Това е още етерично масло, което може да помогне за увеличаване на лактацията. В допълнение, той също може да ви помогне да се чувствате по-спокойни и облекчаване на депресия.
  • Ливан – Опитвате се да намери начин да се отървете от тези досадни стрии, които са спиращ от бременност? Тамянът етерично масло е известно да се премахне белези. Добавете капка това етерично масло с носител, като например кокосово масло, и го прилага по отношение на вашите стрии.
  • Лимон – Поради лимон дезинфекционни свойства, лимон етерично масло може да направи голяма DIY дома по-чист. Можете да го използвате за почистване на подове, плотове, дъски за рязане, както и огледала за баня. Lemon етерично масло също е чудесно за повишаване на имунитета, така че може да ви помогне да се предотврати заразяване от всеки кашлица или настинка детето си носи вкъщи от училище!
  • Чаено дърво – чаено дърво етерично масло винаги е добре да имате под ръка. Тя има толкова много ползи, за да предложи. Тя може да помогне за лечение ухапвания от насекоми, премахване на крака гъбички, облекчаване на екзема и дерматит, успокоява акне и да се отървете от брадавици.
  • Мента – Това е друг голям етерично масло за майки да имат винаги под ръка. Прилагането на няколко капки етерично масло от мента в превозвач масло като кокосово или зехтин на корема може да помогне за облекчаване на болки или гадене. Масло от мента също може да помогне да извлечеш кърлежи и е чудесен мирис елиминатор да използва около къщата.
  • Лайка – Ако търсите за още етерично масло, за да ви помогне да се успокои, не търсете повече! Лайка етерично масло може да ви помогне успокои. Разредените разтвори на лайка могат също да бъдат използвани за лечение на ухапвания от насекоми и ужилвания, порязвания, акне, дерматит, и екзема.
  • Грейпфрут – Опитвате се да се предпази от главоболие? Нанесете малко разреден грейпфрут етерично масло към слепоочията и челото, за да се предотврати мигрена и напрежение главоболие.
  • Евкалипт – Това е още етерично масло, което работи като отличен домашен чистач благодарение на дезинфекционни свойства. Можете да създадете спрей от него за вашата кухня или баня.

Ако възнамерявате да използвате етерични масла за децата си, е важно да се направи малко проучване преди това. Бебетата и малките деца не могат да бъдат в състояние да използват някои етерични масла или могат да изискват допълнителни разредени версии. Когато се съмнявате, консултирайте се с вашия педиатър дете. Тя може да бъде непоносимо с толкова много масла и възможности за избор.