Правила храна, която трябва да се следва за оптимално здраве

Позволете ми да ви задам няколко въпроса:

1. Чувствате ли се претоварени и разочарован опитва да разкрие истината зад който храни и добавки са здрави и полезни?

2. Възможно ли е объркан от които диети ви дават оптимално здраве? Чуваш веган е на път да отида, но кисело мляко има ползи за здравето. Вие четете как сьомга е супер, но след това най-добрия си приятел, който разказва своята пълна с живак. Вие сте сериозно за да се справи както можете да се претоварва с цялото пране на информация и здраве. Сега остана объркан и е трудно да се придържаме към нещо, защото умът ви се променя непрекъснато. Звучи ли ви познато?

3. Като си купиш във всички суперхрани, добавки и здравословни увлечения, може да не помогне, но се запитате: Трябва ли наистина нужда от това?

Веднъж беше, че момиче, което яде високо протеини, ниско съдържание на въглехидрати и ниско съдържание на мазнини диета. След това се замесва комбиниране на храните, веганството, сурова и почти всеки други хранителни явления, които ще излезнат новините. Аз също прекарах цяло състояние всеки месец добавки и така наречените суперхрани като лициум, сока от нони, рибено масло, спирулина, хлорофил и аз го опитах. И тогава един ден, както правех моите десет различни добавки, отпивайки от моя кокосова вода и планиране дневния ми ястие, аз не можех да помогна, но се питам, наистина ли трябва да се прави всичко това? Наред с това абсурдно скъпо и отнема много време, той ме караше малко психическо. Бих прекарват часове увлечено, което бих и няма да се яде, губите важни часове на деня в себеомраза, защото аз се срути в вана на кисело мляко по мой нови вегетарианска диета.

Отговорът, който дойде при мен беше така: хората са оцелели само хубави преди хиляди години, без всички многомилиардните здравни долар продукти. Подобно на много други хора, съм станал съблазнени от акъл фирми няколко милиона долара, за да купи в най-новите тенденции на храна. И нека бъдем честни, те са просто сегашната тенденция.

Аз определено вярвам в добавки и суперхрани, тъй като има време и място за всички тях, но да го реалистични и достъпни. Задайте си въпроса: Имам ли вече все това хранително вещество от скромен броколи или морков, че аз ям всеки ден? И, ако след проверка на вашата диета, можете да откриете, че липсва на витамини, а след това, с всички възможни средства, купуват някои добавки! Вземете кръвен тест, за да се гарантира на всички ваши витамин нива са нормални.

Намирането на собствения си изцеление диета е едно пътуване живот. Както се проучат всички различните опции там, не се подчертае, за това. Просто отидете в надпреварата и да се учат, да растат и да се развиват. Никой не диета или храна принцип е тайната на вечната здраве; той наистина е различен за всеки. Там не е един хранителен режим, който се бори рака; има много диети, които са се борили рак. А общата връзка, че тези за борба с рака диети имат е, че те са претъпкан пълен с пълнозърнести храни. Whole Foods са комбинация от пресни плодове, зеленчуци, зърнени храни, ядки, месо и млечни продукти.

Най-добрата диета можете да отидете на е този, който е пълен с пълнозърнести храни и да се придържат към много прост принцип на върховенството 80/20 . Яжте 80 процента перфектно, а след това нека останалите 20 процента да си виновни удоволствия. Това ви дава перфектен баланс на хармония между ума и тялото.

Когато става въпрос за избор какви цели храни, които искате да се яде, не се затънал във всички нови храни явление. Придържайте се към това, което се чувства точно за вас. Не забравяйте, всеки е изграден различно, така че не е прав или не диета, просто слушам собственото си тяло, тъй като това ще ви кажа какво трябва да се яде. Всичко трябва да се консумират в салдо и няма луди мании. Просто да се отпуснете, да слушате тялото си и го оставете да ви отведе по себе си изцеление пътуване. Ако натрапвам прекалено много за това, какво можете и не можете да ядете, вие ставате психически изцедени и неразположение. Истината е вашата диета трябва да бъде постоянно се развива; би трябвало да учат и се опитва нови неща през цялото време.

10 неща, за да можете да получите по пътя към оптимално здраве в не-обсесивно начин:

Следващия път, когато се чувствам виновен, защото не сте били яде това или сте били яденето, че, не забравяйте това: фирми винаги са в осребряване на нужда и желание да станат по-здрави обществото, чрез продажба на нови здравни увлечения, диети и хранителни добавки. Студеният твърд истината е, че тялото ви знае какво иска, да се научи да я слушат и да се храни, което се нуждае.

И когато става въпрос за здравето на перални продукти, поддържа отворен ум, но никога не губят вашата гледна точка. Образовайте се, яде това, което вярваме в, да слушате собственото си тяло, и да намерят своя собствен лечебен диета. И най-важното е, че вашето тяло е чудо само по себе си, научете се да се доверя, чест и го уважавам.