Ползите Incredible Здраве ходене боси които трябва да знаете

Знаете ли, че ходенето бос може да има положителен ефект върху вашето здраве? Това е така, защото отрицателните йони, намиращи се в земята баланс на положителните йони присъстват вътре в себе си, създавайки баланс, който ще ви даде по-добро здраве. При ходене боси, налягане точки на краката си се активират и да даде тялото си енергия.

Изключителни Предимства на Barefoot Walking

Има много ползи за здравето на вашето тяло, ако ходят боси. Ето няколко по-долу:

1. тя може да контролира Безсъние

Ако имате проблеми със съня през нощта и често откриете себе си безсънна дори до малките часове на сутринта, може да страда от безсъние или безсъние, което е вид разстройство на съня. Смята се, че едно от предимствата на ходене боси по тревата, е, че вашият безсъние могат да бъдат излекувани.

2. подобряват зрението

Има една точка натиск върху краката си, който се смята, че са свързани с нервите на окото си. Пешеходна бос може да стимулира този момент налягане и да помогне за подобряване на цялостното ви зрение.

3. нервната система може да се подобри

Пешеходна боси у дома може да стимулира специфични акупунктурни точки в подножието, а това на свой ред ще стимулират нервите и вените, като по този начин подобряване на вашата нервна система. Диабетични хора, които изпитват болка от разширени вени могат да го освобождават, ако те ходят боси на регулярна основа.

4. имунитет може да се увеличи

Децата обичат да си поиграете с боси крака. Тъй като ходене боси стимулира нервната система, но и помага за увеличаване на тези, имунитет, като една по-силна и по-малко податливи на заболявания.

5. Увеличава енергетиката

Едно от предимствата на ходене бос по пясъка е, че тя дава устойчивост и това стимулира налягане точки на краката си. Може да се окаже трудно да се ходи по пясъка за няколко дни, но тъй като краката ви да свикне с него, ще се развие по-голяма сила в краката и тялото си. Вашето ниво на енергия ще се увеличи и ще бъдете активни през деня. Можете да получите същите ползи от ходене бос по камъчета или боси върху камъни.

6. Помага менструални и хормонални проблеми

Когато вашите хормони не са в равновесие, вие ще изпитате физически и психически проблеми. Жените, които имат предменструален синдром, често имат промени в настроението, главоболие, болки в корема, печалба в тегло, акне, запек, както и други въпроси. Пешеходна боси върху земята може да спомогне за облекчаване на много от тези симптоми.

7. намалява възпалението

Възпалението е причинено от повреда на вашите тела клетки, което може да доведе до усложнения като рак, стареене, сърдечни проблеми и други проблеми. Пешеходна боси помага електроните в Закона за земята като антиоксиданти и намаляване на възпалението в тялото си.

8. Сърдечно-съдова активност се подобрява

Както казахме, ходене боси помага за подобряване на нервната система. Това, от своя страна, помага за подобряване на циркулацията на кръвта в тялото си. Повече кръвообращението означава по-здравословен сърдечно-съдовата система.

9. поддържа кръвно налягане

Вашите нивата на стрес автоматично слизат когато ходите боси по нервите в краката ви са стимулирани, освобождавайки стрес. Това е подобно на когато получите масаж рефлексотерапия. От стреса се свежда, кръвното ви налягане също получава стабилна.

10. Тя прочиства ума и подобрява настроението

Ако имате много вътрешни бърборене случва в главата си и страдат от промени в настроението, които ходят боси в снега или на тревата може да ви помогне да се отпуснете и да се съсредоточи върху настоящето. Вашето тяло поглъща отрицателни електрони през земята, която помага за създаването в нея на балансиран Биоелектрическият среда.

често задавани въпроси

Пак може да има няколко въпроса за ползите от ходенето бос. По-долу са няколко въпроси и техните отговори:

1. Може ли да боледуват от ходене бос?

Докато се разхождате върху чиста повърхност, а не на вредни вещества като химикали или утайка, няма причина да се мисли, че ходенето бос ще ви даде заболявания. Вие също трябва да се уверете, че не разполагат с никакви отворени прорезни рани на краката си, когато ходят боси, за да се избегнат инфекции.

2. Има ли Пешеходна Barefoot Причина болки в гърба?

Пешеходна бос не причинява болки в гърба, но вместо това намалява всяка болка, че тялото ви може да изпита. Тъй като ходене боси основания организма и намалява свободните радикали, тя може да помогне излекува вашата болка в гърба и разхлабете всякакви стегнати мускули.

3. Безопасно ли е да ходят боси на плажа?

Ако сте наясно с това, което е пред вас, докато се разхождате и да се избегне засилването на остри скали или стъкло, е съвсем безопасна и здравословна ходят боси по плажа.

4. Има ли ходи по трева подобрява зрението?

Има една точка натиск върху краката си, които се свързват с нервите на окото си. Пешеходна боси стимулира тази точка, която от своя страна помага по-добре на зрението ви.

Пешеходна боси по тревата, на брега на морето, или почвата помага за подобряване както психическа и физическа здравето си чрез укрепване на краката си, подобряване на нервната ви система, както и намаляване на стреса. Така премахне тези обувки и да се разходят.