Ползите от кокосова вода за здраве, особено за отслабване

Повечето от нас тече в добро кокосова вода, когато имаме корема проблеми, особено диария. Coconut вода е натури най-доброто решение за обезводняване и помощни средства за бързо възстановяване на електролитния баланс на организма. Въпреки това, хората бързо се откриват, че този скромен напитка има много други ползи също.

Как ли Помощ кокосова вода в загуба на тегло?

Има повече от скромен кокосова вода, отколкото просто рехидратация публикувате пристъп на диария. Ето някои от начините, по които можете да се подобрят значително теглото си загуба с кокосова вода.

1. Вода Гол и ситост Quotient

Кокосова вода, е чудесен начин да завършите вашата цел вода. Всички знаем, че той може да получи скучно да се пие всичко, вода през деня. Заместването на един от вашите ежедневни 8 чаши вода с порция от кокосова вода може да ви направи един свят на добро. Бонусът е: кокосова вода също има висок коефициент на ситост. Това означава, че ще ви помогне да се чувствате изпълнени, ограничаване ненавременно апетита и склонност към преяждане.

2. по-добре от енергийни напитки

Кокосови вода е пълен с минерали, особено калий. Тя също има една добра сума от естествени захари и наситени мазнини също. Така че това е един от най-добрите енергийни напитки природата може да предложи. Всички знаем, че много енергийни напитки, спортни напитки и укрепени води също пакет добра сума на излишни захари и калории. Така че, защо да не отида естествено?

3. No More Подуване на корема

Кокосова вода е идеалното изцяло натурален диуретик. Диуретик е вещество, което те кара да … пее. Така че пиенето на чаша кокосова вода всеки ден може да ви помогне да намали задържане на вода. Той е един от най-добрите средства за подуване на корема.

4. високо съдържание на фибри

Fiber отсъства в повечето напитки – включително вода, кока-кола, сода, електролити и др Така кокосова вода може да ви помогне в опаковка допълнително фибри в диетата си – и ние вече знаем предимствата на фибри за отслабване. Той не само да ви помогне да се почувствате напълно, той изчиства червата ефективно, а също така поддържа нивото на кръвната захар, като по този начин подпомага загубата на тегло.

5. Битки Холестерол

Coconut вода помага да се поддържа здраво липиден профил. Холестеролът и неговите производни са тясно свързани с загуба на тегло и много други нарушения в начина на живот (като диабет, затлъстяване, сърдечни проблеми и т.н.) – всички от които могат да бъдат избегнати чрез включване на кокосова вода в ежедневната си диета.

6. Подобряване на метаболизма

Кокосова вода, за сметка на неговото съдържание на фибри и протеини, помага за ускоряване на метаболизма. Това от своя страна ще направи тялото ви изгаря повече калории, ускоряване на загуба на тегло.

Хранителна полза на питейната кокосова вода

Има много повече от ползите за отслабване, които трябва да ви накарат да помислете за добавяне на кокосова вода към ежедневната си диета.

1. По-добре за кожата

Coconut вода помага вълни токсините. Изглежда, следователно, добър природен лек за акне и пъпки. Пийте всеки ден за по-ясни кожата.

2. По-добри Бъбреци

Кокосова вода е диуретик храна и по този начин помага на бъбреците функционират по-добре. Това е естествен начин за поддържане на камъни в бъбреците твърде далеч.

3. По-добро имунитет

Различните витамини в кокосова вода – като тиамин, рибофлавин, ниацин и др помага в борбата с общи инфекции. Coconut вода също е анти-вирусна и анти-бактериална в природата. Перфектен да запази сезон на климата, свързани заболявания далеч.

4. По-добро кръвно налягане

Тази полза на кокосова вода идва от способността му да регулира кръвообращението. Съдържанието на фибри също така поддържа кръвната захар под контрол, като по този начин свежда до минимум колебанията на кръвното налягане.

5. По-добро храносмилане

Coconut вода съдържа много ензими, като каталаза, фосфор, и много други. Те регулират метаболитната активност в организма, поддържане на храносмилането на пистата.

6. По-добре електролитния баланс

захар, витамини, минерали и мазнини в кокосова вода го прави идеален естествен орална рехидратация разтвор правят.

7. No More свободните радикали

Coconut вода съдържа важен ензим, наречен пероксидаза. Той помага да се отървем от свободните радикали в организма – неща, които те кара да се възраст.

8. Не Още Мигрена

Магнезият е тясно свързана с мигрена. Предполага се, че недостиг на магнезий е отговорен за повечето случаи на мигрена. Кокосова вода, да бъде натоварен с магнезий, може да помогне за справяне с мигрена.

9. Не Още Blues

Вярвате или не, кокосова вода също може да помогне в борбата с депресията, защото използването, отново, магнезий.

Полезни съвети за пиене кокосова вода

Coconut вода не трябва да се съхранява, след като тя се отстранява от кокосов орех, и трябва да се консумира в прясно състояние. Избягвайте да го замразите. Също така е най-добре да не се добавя захар или дори някакъв вид изкуствен подсладител на напитката. Просто се насладете естествената си вкус.

Когато за пиене

Въпреки че можете да имате кокосова вода почти всяко време на деня, можете да оптимизирате този фактор, за да се увеличи максимално ползите от него. Пийте кокосова вода:

  • веднага след тренировка
  • освежаване след изморителен ден
  • след като е прекарал дълги часове под слънцето
  • 20 минути преди хранене (за контрол на брашно порции)

Колко да се пие

Това обикновено е най-добре да има една порция от кокосова вода на ден. Най-добрият начин да се изчисли размерът на кокосова вода се консумират е да има кокосова вода направо от прясно търг кокосов орех. Консумирането на водата на един търг кокосови на ден е идеално. Едно от нещата, хората се объркат за кокосова вода е колко напитката.

Важно е да се отбележи, че кокосова вода – като същевременно е изключително здравословен – също е високо на захар и мазнини, и двете. Една чаша кокосово вода съдържа 6,3 грама захар и 3-4% от дневния си RDA на наситени мазнини. Докато тялото се нуждае от тези две хранителни вещества, твърде много може да всъщност обратната си загуба на тегло.

Най-често задавани въпроси за Coconut Вода за Отслабване

1. Колко Coconut Water Трябва ли питие на ден?

Препоръчително е да се запази приема на кокосова вода за една порция на ден (1 служи като вода на един свеж търг кокосово или 1 чаша).

2. Какво ще стане, ако Пийте Coconut Water Daily?

Вие ще пожъне всички свои предимства. Но също така да се има предвид, че е важно да се подкрепят загуба на тегло с кокосова вода с подходящи ръководят диетични модификации и упражнения. Просто питейна кокосова вода няма да ви помогне да отслабнете. Бъди умен.

3. Колко калории има в кокосова вода?

Една чаша кокосова вода има 46 калории. Все пак, не забравяйте, че 25 от тези калории идват от захарите, присъстващи в него.