Ползите от власт дрямка и как да го направя правилно

Обратно в гимназията дни може да съм спал в продължение на няколко минути в клас или се е скарал с учителя си за задрямах твърде често. Може би сте имали добри оценки въпреки отлагането на разстояние между уроците и да се питам дали има връзка. Или може би просто се чувства твърде уморен по време на деня и не мога да държа клепачите си отворени. За щастие, там решение на познавателните си неволи – мощност дрямка . И изненадващо truth- те са добри за вас. Защо те да ви даде сила? Puns настрана, им позволява да проучи по-долу.

Какво е власт дрямка?

Власт дрямка е супер кратка дрямка, който трае някъде от 8 до 30 минути. не е като вашите следобедни сиестата, където можете задрямвам в продължение на две или три часа. Можете да мислите за дрямка власт като нещо като бърза закуска за мозъка ви. Попитайте всеки успешни хора или предприемач и те ще ви кажат, че причината за тяхната производителност и висока производителност е сила неподготвен – това е един от навиците за успех, която изглежда измамно просто от пръв поглед.

Предимства на силови Заспивания

Това са следните предимства на силовите НПД за начинаещи така и за тези с по-голям опит в областта на успешното неподготвен:

1. Увеличава настроението и будността

Ако имате лош ден на работа и искате да натиснете бутона за рестартиране, да вземе власт дрямка. Ще събуди чувството подмладени и готови да поемат всичко, което се изпречи на пътя ви. Според Harvard Medical School, захранващи дремки ви осигури възстановителен сън и помагат победи безсъние.

2. Подобрява производителността

Вашето внимание педя подобрява, когато мощност дрямка. Това се превежда като повишена производителност и висока производителност при работа. В действителност, дори НАСА направи проучване за това по теми, и се оказа. Ако вашата работа е да се направи нещо повече в офиса и освободите време за почивка в края на деня, може да получи власт дрямка – без въпроси.

3. Подобрява притока на енергия

Силови НПД са отличен избор, преди да участваме в задачи, които включват двигателни умения, както и скициране ново парче, да свири на пиано, или да работи с ръцете си. Тъй като мощността на НПД подмладяване пътя си или изчистване на токсините в мозъка си, той помага с работната ви памет и дългосрочна отзоваване също. Вие ще се окажете прави добри решения в рамките на деня и поддържане на спокойствие, когато нещата станат трудни.

4. Помага Get сън с бавни вълни (SWS)

Сън с бавни вълни трае около 30 минути и мощност дрямка попада в етап 2 на съня, който ви дава всички SWS ви трябва. Сън с бавни вълни подобрява уменията си за вземане на решения, в случай, че не знаех. И ако се побере във фазата SWS в следобедните часове, той получава много по-лесно да се унесете в REM съня през нощта.

5. повишава нивата на тестостерона

Независимо дали търсите да подобрите ефективността си спалня или да чистят и настърган докато опаковане на мускулите, силови дремки ви помогне да засили своя тестостерон. Изследователите са потвърдили това, като направите едно проучване на нивата на тестостерон при мъжете, които спят в продължение на четири часа, спрямо тези, които спят в продължение на 8 часа. Мощност неподготвен, води до освобождаване на вашия човешки хормон на растежа (HGH), което е това, което трябва да се изгради мускул, да чистят и да ви бъде много физически най-добре.

6. Намалява стреса и повишава имунитета Маркери

Неподготвен, е доказано, че по-ниски стрес маркери и да даде освежително питие, за да ви ендокринна здраве. Вашите нордреналинови нива се покачват с ограничен сън и са отговорни за реакцията на бой-и по време на полет и стресови чувствата. Според вестник по клинична ендокринология и метаболизъм, когато правите власт дрямка, нивата на норепинефрин останат нормални и не се увеличават – което означава, че се чувства спокоен и много по-щастлив.

7. спи Подобрява реакция Време

Пациенти в напреднала възраст, мощност неподготвен е известно да се подобри времето за реакция и да стимулира емоционалното здраве. И не само при възрастните хора, ползите са изследвани с медицинския персонал, пилоти, войници, и хора, които не получават достатъчно сън. Всъщност, можете да върнете нощта на лишаване от сън, като на няколко електроцентрали дрямки през деня.

8. Повдига Творчество

Ерес secret- Da Vinci използва, за да подремне на всеки четири часа. И той беше наистина креативни. Но ние не трябва да бъде Da Vinci на власт дрямка. Силови НПД са показали, че стимулира творчеството, тъй като те подобрите своите двигателни умения и да се възстанови психичното функция. Според проучване, проведено от изследователи по време на срещата Neuroscience в Ню Орлиънс през 2012 г., една пътека за 15 лица, разкри, че участниците, които власинките, показват увеличение на дясната мозъчна дейност, която е отговорна за творчество и въображение мислене.

Как да се власт дрямка да се възползват от предимствата?

Можете да се възползват от предимствата на силовите дремки правейки ги прави. Ерес Вашия екскурзовод на власт неподготвен да изпитат ползите:

1. Придържайте се към 30 минути с най-добри

Целият ви цикъл на съня е разделена на 5 етапа – етап 1 и 2 се посветен на сън с бавни вълни и Етап 3 до 5 преход в REM (Rapid Eye Movement), което е, когато започнете да сънува. Бяха занимава с етап 1 и 2, тъй като това е спектърът, където властта неподготвен се крие.

Също така, ако надхвърля 30-та минута рискувате приготвяне за REM и ако Вие се прекъсва на този етап, ще събуди чувството гроги и не добре отпочинали. Най-ефективният метод е да се запази силата си дължина дрямка до не повече от 30 минути, за извличане на ползи.

2. изключване на осветлението

Инвестирайте в маска на сън, някои със завързани очи или пердета за стаята си и се уверете, че няма прекъсвания, когато се подготвяте да се унесете и да извлечете максимума от вашата продължителност мощност дрямка. Ако не можете да подремне за 20 до 30 минути направо, разделени го нагоре в 6 или 10-минутни парчета през целия ден.

3. Nap Между 13:00-15:00

Това е времето, бяха гроги или удари един следобед спад, което го прави идеалното време на власт дрямка. Вашият идеален мощност време дрямка трябва да бъде между 13:00-15:00. Защо? Тъй като нашата денонощен ритъм казва така въз основа на биологичния ни дизайн.

4. Не дрямка 3 часа преди лягане

Тъй като това ще хвърли своя сън график в безпорядък и ви накара да се почувствате сън лишени, уморен и раздразнителен на следващия ден. Ако все пак дрямка, се уверете, че да се побере на пътя преди 3-ия час преди лягане – дори и ако сте пропуснали ч прозорец 13:00 до 3.

5. Използвайте аларма или таймер

Ако там има кой да се събудите, да зададете таймер. Той помага и бяхме сигурни в това.

6. Използвайте Бял шум или Sleep Music

Вземи хубав чифт шумоизолиращи слушалки и играе бял шум или сън песни с него. Това ще помогне за създаването на енергия неподготвен среда и ако вашият дом е твърде шумна, да получите чифт тапи за уши и помолете някой да ви събуди след 30-та минута (ако това лице е надеждна). Има и сън Има приложения за Android и IOS тези дни, които ви позволяват да натисна един бутон и да отложите изключване – можете събуждат веднага след като си дрямка е приключила.

Силови дремки Arent мистични или магически елементи. Theyve Научно е доказано, да работят и там една цяла общност, посветена на изучаване и изследване на това понятие също. В действителност, захранващи дремки попадат под капака на многофазен сън и гении от периода на Възраждането са били господари на този метод за спане. Е, добрата новина е, – сега знаеш какво е това и как да я накара да работи за вас. Имайте предвид, че всеки човек е уникален, което означава, че вашите власт дрямка тайминги или среда ще се различават. Основната храна за вкъщи е да се адаптира в един ден, че тя работи за вас.