Най-доброто време да се хидратират през деня

Няма нищо като вода, за да ви помогне да бъдете активни и освежени след тежка тренировка или тичане след децата. Ако се чудите как и кога да се хидратират, няколко полезни съвети, които могат да ви помогнат да извлечете максимума от дневния прием на вода. Когато хидратират в точното време, вие стоите да извлекат някои от най-добрите ползи за здравето, свързани с питейна вода. Можете да пиете по всяко време на деня, разбира се, но зареждане на тази същност на живота по време на определени дейности, наистина дава на тялото ви, че допълнително гориво.

Как да се хидратират за максимална полза

1. След събуждане

Опитвайки се да събере сили да се децата, облечени, нахранени и пусна на училище? Въпреки всичко, което може да искате е вашата доза кофеин, е много важно да се пие две чаши вода след събуждане. Той не само хидратират тялото си след добър сън нощи, но също така предизвиква вашите вътрешни органи да започнат своите почистващи функции. Вие ще се чувстват по-будни и освежени също.

2. Преди тренировка

Хидратираща преди една добра тренировка ще ви предпази от изсъхване и чувство за жажда. Изпийте около 12 унции преди да започнете да си сесия и да отпиват по време на упражнението според интензивността на дейността. Ако решите работи в хладно време, консумират бутилка 16-унция на час. И ако температурата се повиши, пият около две и четири бутилки. Ако не пиете достатъчно вода, вие ще разберете какво е хидратацията (и колко много тялото ви се нуждае) по трудния начин.

3. преди хранене

След като се готви вкусно ястие за семейството си, да вземе глътка въздух и да пие чаша вода 30 минути преди да започнат да се хранят. Това ще подпомогне храносмилането и да поддържате чувства малко пълен – страхотна идея, ако имате склонност да преяждат. Опитайте се да получите вашия съпруг и деца, за да направи същото. Колкото по-рано те влязат в навик на питейна вода, толкова по-добре. Нещо повече, това е един хидратация съвет, който е супер-лесно да се следват.

4. Преди Спящата

Здравните експерти често дискутират дали питейната вода преди лягане всъщност помага на вашето здраве. Е, ако сте жадни, или не са изпълнили квотата си за вода през деня, вие сте сигурни може да го завърши през нощта. Плюс това, тялото ви може да започне да се детоксикира. Едно неприятно страничен ефект може да се събужда, за да отиде в тоалетната. Ако искате да избегнете това, опитайте се да се пие вода около един или два часа преди лягане.

5. Когато приемате лекарства

Това е една хидратация съвет, че много пропуснете поради не се чувства достатъчно жаден. Макар да изглежда готино, за да поп хапчета без вода, това е нездравословно. Водата помага на бъбреците Ви отмиват лекарства, така че те да се понижат гладко. Да се ​​гарантира, че никога не приемат лекарства с течности, различни от вода. Само водата е безопасна с лекарства, тъй като тя не съдържа нищо, което може да се отрази негативно върху колко лекарства се абсорбират.

Телата ни са съставени от около 60% вода. Без тази животворна субстанция, нашите органи, тъкани и клетки не биха били в състояние да функционира правилно. Разбера кога да хидратират и се основава на набор модел да намали пътувания до лекаря и случаи на обаждат болен по време на работа.