Най-добрите 5 етерични масла за здрави зъби и венци

Взимам оралното здраве много сериозно. Мисля, че всичко произтича от моето детство, гледане на дядо ми премахнете протези му. Трябва да призная, че това е доста шокиращо и потенциално белези акт свидетели, ако не ми е ясно какво се случва! Искам да кажа, тук е човек, аз знаех и обичани, моя собствен дядо, а той в действителност може да се отстрани със зъби през нощта. Тя titillated и ме ужасяваше в същото време. Предимно ужасен.

Така че, когато аз започнах да приеме по-естествен начин на живот, моята паста за зъби и вода за уста са последните, които трябва да се преобразува. Мислех, че наистина е необходимо тези химикали да запази зъбите допълнително блестящи и моите венци здрави! Но Не. Точно както аз научих, че всички естествени дезодорант може да ви държи перфектно без миризма, разбрах, че всички естествени устни практики за грижа може да запазите зъбите и венците в връх-топ форма без да се подлага на тялото ви да цял куп неприятности.

Етеричните масла са неразделна част от моята естествена част от рутинните грижи орално. Както е известно, на ползите от етерични масла са много повече от ароматен. Те имат невероятен терапевтичен, лечебни качества. Аз използвам следните 5 етерични масла в моя изцяло натурален избелване и реминерализиращи паста за зъби и вода за уста естествени растителни устата.

Най-добрите 5 етерични масла за здрави зъби и венци

етерично масло Канела

Канела Етерично масло отдавна се използва за своите лечебни свойства, по-специално неговата противогъбични, антибактериални свойства. Последните изследвания, проведено в Нова Зеландия показва, че канела Етерично масло има най-голяма антимикробна сила срещу стрептококус мутанс , бактериите, които причиняват кариес и Lactobacillus Plantarum , един от бактериите, които причиняват в заболяване на венците. Това е дяволски впечатляващ.

етерично масло от мента

Изследователите са установили, че етерично масло от мента е изключително ефективен при убийството на анаеробни бактерии, те са вид бактерии, които виреят в нисък кислород среда, като устата, и може да доведе до заболяване на венците.

Мента етерично масло

МЕНТА етеричномаслените свойства са много сходни с тези на Мента Етерично масло. той е силен антисептик, премахване на микроби и помага раните зарастват по-бързо. Също така е успокояващ в меките тъкани, като гума тъкан.

Смирна етерично масло

Смирна Етерично масло действа като и двете антисептик и залъгалка. Поради тази причина, то е традиционно за подкрепа на здравето на венците и да лекува рани в устата. Смирна Етерично масло може също да помага на здравето на венците тъкан, чрез подкрепа на притока на кръв към тъканите.

Карамфил етерично масло

Карамфил Етерично масло се използва в традиционната китайска медицина в продължение на стотици години, за да облекчат зъб болка. Клинични изследвания показва, че карамфил инхибира много патогенни бактерии. В миналото, зъболекари са използвали скилидка за дезинфекция нарушени коренови канали, тъй като скилидка има умерено силни антибактериални свойства. Едно скорошно проучване показва, че скилидка Essential Oil има особена способност да инхибира растежа на мутирали и диви щамове на бактерии, което е просто очарователно.