Как да се успокои ума си от стреса и тревожността

Като живота ни стават по-натоварени и по-продуктивни, тялото и ума ни да започнат да изпитват стрес. Стрес повърхности под формата на болести, заболявания, нездравословен начин на хранене, както и много други. В действителност, ние всички знаем, че стресът е лошо за нас, но повечето от нас не направи нищо по въпроса. Но днес, както ви преведе през серия от съвети и трикове, за да се успокои ума си от тревога.

10 начина да направите вашия ум тих и спокоен

Тук са 10 начина да се обучават, за да се успокои ума си от стрес и тревожност. Независимо дали имате пристъп на паника или нужда от прост освежително питие рутинна за натоварените часове на деня, това ще ви помогне.

1. да направи нищо

Не правете нищо груб медитират. Започнете с малко, като блокира нагоре, само на 5 минути на ден за да медитира или просто да правиш нищо. заслужава си. Ако не знаете как да се направи нищо, арес упражнение – да излязат на уединено място и да гледам как хората се движат около без да говорите с тях. Има и внимателност приложения там, в магазина на Google възпроизвеждане, които предоставят медитация сесии. Проверете ги, ако искате допълнителна помощ.

2. Практика Благодарност

Прехвърляне на енергията си в положителна посока започва с благодарност. Направете списък на пет добри неща, които ти се е случило в края на всеки ден или преди лягане. Помислете върху това и да се насладите на усещането срещнете. Smile пред огледалото след като се събуди и да си легнете също. Актът на усмихнати засилва как се чувствате за себе си и дните.

3. Уверете се, позитивност навик

Точно като негативни поведения, определени в с отрицателни практики, можете да практикувате успокояване ума си чрез създаване на положителни практики. Блокирайте време за забавление и отдих в ежедневието си, за да се възползват максимално от това. Вие не искате да просто работа, работа и работа. Отделете време, за да отидете на пазар, излизам с приятели, да, медитира, и ще сторя нещата, които харесвате. И го направи редовна практика, защото това е, което подмладява.

4. Упражнение Всеки ден

Движение всеки ден ще ви помогне да се освободи тези ендорфини или чувствам-добри хормони. Те са това, което те кара да се чувствам жив и ще ви даде енергия. Плюс това, освен че има ползи за ума, упражнения ви държи в страхотна форма също. Само на 10 минути от висока интензивност, интервални тренировки (HIIT) или кардио на ден е едно добро начало за жътва тези доходи. Ако не се чувствам като правиш интензивни упражнения, можете да опитате да се регистрирате за Ци Гун и занимания по йога. Те разполагат с движещи медитации и са много терапевтичен по своите пътища, също.

5. Не Вземете вашите мисли Лично

Мислите са като облаци, реещи се над ума си. Можете да ги вземе лично или да изберат да не. Ако се чувствате твърде разсеян, можете да се поставят етикети на мислите ви се чувстват с емоция. Например, някои етикети ще се съдят, да се притеснявате, или критикува. Етикет и да ги оставите в това. Това ви помага да не се смучат в съдържанието на мислите и да им позволи да просто да премине.

6. се хранят здравословно

Какво ядете ще окаже влияние върху начина, по който се чувствам. Ако ви се яде боклуци и преработени храни, Вие ще се чувстват болни рано или късно. Най-добрият начин да започне отстраняване, което е от ядене на пресни плодове и зеленчуци. Отидете за органични, хранени с трева меса и постни меса и не забравяйте да се вземат риба за Омега-3.

7. Draw и Doodle

Има различни внимателност или арт терапия упражнения там за успокояване на ума. Едно такова упражнение е рисунка zectangles. Дори и модели като Mandala ще ви помогнат. Каквото и да е, опитайте рисуване и за рисуване. И не е нужно да бъде най-добрият художник от двамата. Просто се направи, за да се стопи на стреса в хартията. Кой знае? Както можете да подобрите уменията си, може да има нещо повече, за да очакваме с нетърпение да – като фука изкуството на приятелите си и семейството си.

8. Започнете Journaling

Вестник вашите мисли и емоции на хартия. Дори и ако сте имали един скучен ден и нищо интересно, напиши го надолу. Самият акт на писане надолу ще има терапевтичен ефект върху ума си, предизвиквайки отговор релаксация в тялото ви и ще ви успокои.

9. Отидете на разходка

Нищо удара природа, когато става въпрос да Ви осигурим с дневната си доза релакс. Излезте на разходка, да се насладите на чистия въздух и слънчева светлина и просто да се пусне. Обърнете внимание на заобикалящата ви среда и да си наум от забележителностите ви наблюдават. Youd бъдете изненадани колко е необходимо, за неща, на разстояние ума си и не струва нищо.

10. да намерят нови приятели

Като отрицателни хората около вас означава, че Вие сте по-склонни да вдигнеш на техните емоции и усещане блус. Разстояние себе си от токсичните хора и се опитват нови приятели. Срещайте се с хора, които са положителни и са готови да се изправи пред света всеки ден с усмивка. Това са видовете, които възвисяват вас, успокои ума си, и са приятно да се мотае наоколо с. Можем да кажем само едно нещо тук- тя работи, да намерят нови приятели, които остават за цял живот и вашите притеснения стопят.

Тя не струва пари или нещо пищно, за да успокои ума си в един миг. Достатъчно е само от 5 до 10 минути от времето си на ден и когато се държи на него, ще забележите положителните ефекти снежна топка и да стане нещо голямо. В действителност, ума и душата ще ви благодаря за това. Като за начало, опитайте нашите съвети и трикове по-горе, го дам една-две седмици и да гледат как ума си rewires или промени към по-добро. Безпокойството се стопи ще бъде огромен бонус от страната.