Как да се предпазим от простуда и грип Естествено

Грипния сезон е в ход, и има много въпроси за това как да се избегне грип и ще остане и тази зима. Това е важен въпрос, тъй като е болен може да се подчертае вашата имунна система, увеличаване на риска от обостряне на автоимунно заболяване, дисфункция на щитовидната жлеза или други хронични заболявания. Получаването на настинка или грип също може да доведе до често приемате антибиотици, които обикновено са ненужни (от студа и грипа са и двете причинени от вируси) и може да увреди червата. Осигуряването на стабилна основа на здравето и след прости най-добри практики, ще се извърви дълъг път в намаляващ риска от получаване на грип. Ето десет съвета за това да останем здрави тази грипния сезон.

Измийте ръцете си често и старателно

Това е номер едно начин да се предотврати грип и други респираторни инфекции. Трябва да търкат ръцете си със сапун и вода в продължение на поне 20 секунди, за да убие вируси. Двадесет секунди е за колко време е необходимо, за да пее на ABC един път през. Не докосвайте очите, носа или устата, без първо да мие ръцете си.

Излекувай Gut

Вашият червата е портата към здравеопазването, 80% от имунната система се намира в червата си. Уверете се, че червата ви е в връх-топ форма, и да вземат на високо качество, многощамово пробиотик с най-малко 25 милиарда единици. Това ще запази нивата си от добрите бактерии в червата, за да се помогне пребори с инфекциите.

Намалете алкохола и Sugar Потреблението

Дори умерената консумация на алкохол потиска централната нервна система и затова имунната система. Консумирането на твърде много захар може да потисне имунната система и да я направи по-трудно за тялото си да се пребори с инфекции като грип. Той също така ви кара да се отвори, за да изкорми инфекции, като Candida и SIBO, които потискат имунната система и да предизвикат спукан червата.

С изобилието на почивка третира по това време на годината, захар глад може да бъде истинска мечка. Ето защо аз обичам моята добавка кръвна захар поддръжка. Това е смес от билки и витамини, които подпомагат поддържането здравословен глюкозен метаболизъм, за да преодоляват захар, апетита по-лесно.

Намаляване на стреса

Стресът е известно, че потискат имунната ни система. Помислете за медитация, йога, или акупунктура.

Вземете 7-9 часа сън всяка нощ

Вашето тяло се разчита на сън, за да се възстанови от ежедневно излагане на токсини. Хронична липса на сън може да намали значително имунната функция.

Вземете имуностимулант

Дайте вашата имунна система допълнителен тласък с добавка съдържа имуноглобулини и протеин, като имунната тласък на прах. Тази добавка е пречистена форма на коластра, която е първото мляко след раждането, предназначена да укрепи имунната система. Имуноглобулините в коластрата ще увеличат вашите IgA антитела, които са ви тяло първа линия на защита. Тези IgA антитела се произвеждат от имунните клетки в червата и може да деактивират и дори премахване на вредните патогени и токсини, като например тези, които идват със сезонен болест и бактериални дисбаланси. Това означава, имунната тласък ще укрепи, а не повишаване на имунната система, което е от ключово значение за всеки, с автоимунно заболяване.

Аз препоръчвам тази добавка за всеки, който търси да се вземат превантивни мерки с тяхното здраве и да се избегне сезонни заболявания. Той е с произход от млечни продукти, обаче, той е свободен от казеин (протеин в млечни продукти, че повечето хора са чувствителни към), и съдържа като минимална млечни че няма да причини реакция за средния човек.

Допълнение с глутатион, куркума, както и витамин С

Антиоксидантите са много важни за имунната функция. Глутатионът е най-главният антиоксидант в тялото си, отговорен за повишаване на имунната система и помага на черния дроб с детоксикация. Куркумин е оранжев пигмент в куркума и мощен антиоксидант, който подобрява здравето на ставите и сърдечно-съдовата система. Витамин С осигурява защита мощен антиоксидант и поддържа оптимална имунна функция

Оптимизиране на витамин D

Витамин D е мощен модулатор на имунната система, което означава, че е от ключово значение, за да се бори с инфекциите и регулиране на автоимунната система. Оптимални нива варират от 50 до 70 нг / мл, така че аз препоръчвам да приемате 5000 IU на добавка витамин D с високо качество на ден и работата с лекар за редовно наблюдение на нивата. Вие също ще искате да се уверите, че вашият витамин D добавка е в двойка с витамин К, за да се гарантира, че се абсорбира безопасно и не води до артерия калцификати.

Помислете цинкови добавки

Цинкът е друг мощен антиоксидант, който играе важна роля в имунната здраве. В рамките на имунната система, е необходимо цинк за генна регулация и функционирането на неутрофили, естествени клетки убийци и лимфоцити, които са всички видове бели кръвни клетки.

Взимайте Упражнения

Упражнението може да стимулира имунната ви система чрез увеличаване на циркулацията и облекчаване на стреса. Повишена циркулация позволява антитела да пътуват навсякъде в кръвта по-бързо, което го прави по-лесно за имунната система да се бори с болестта. Упражненията могат също така да засили имунната ви система чрез облекчаване на стреса и забавя освобождаването на хормоните на стреса в организма.