Как да се предпазим ефективно телесна миризма

Потенето е естествен защитен механизъм на тялото, които не могат да бъдат избегнати. Но ако изпотяване носи със себе си лоша миризма, то определено е повод за тревога. Има различни причини за лошо миризма на тялото при жените и мъжете. Следи за тях и да научат как да се елиминира проблема. Забелязали ли сте хора се дистанцират от себе си без специален повод изобщо? Може ли да е възможно да има проблем с миризмата на тялото? Ако го направите, няма нужда да се притеснявате за него. Има някои лесни начини за справяне с миризмата на тялото и не им позволяват.

Как да се намали телесните Мирис Без много шум

1. Уверете се, промени в диетата си

Знаете ли, че това, което ядете засяга как мирише? Да, чух го прави. Тъй като потене е начин на организма Ви да се вълни на токсините, да се променя вашата диета действително може да помогне да се отървете от миризмата на тялото. На къри и пикантни храни, които ви погълне, може да бъде причина за миризмата на тялото. Намаляването на приема на лук и чесън може също така да намали тялото си миризма.

2. Кажете Да, за да хлабав прилепнали дрехи и естествени влакна

Ако страдате от миризмата на тялото, това е добра идея да се отърве от дрехи, изработени от синтетични влакна и да изберат дрехи, изработени от памук, лен, коприна и вместо това. Вие ще бъдете изумени от това колко по-малко се потите в тях. Вие също може да искате да отидете за насипни прилепнали дрехи, тъй като те позволяват на въздуха да преминава и поддържа тялото си проветриво.

3. Pat сам Суха

Ако не го направите кърпа себе си правилно, останалата влага може да се превърне в място за развъждане на бактерии. Това е още една причина за лоша миризма на тялото при жените и мъжете. Използвайте попиваща кърпа и избършете всички влагата от тялото си, особено под ръцете си и интимните части.

4. Отидете на антиперспиранти Пътя

Не бъркайте дезодоранти с антиперспиранти. Дезодоранти са ароматни, но не намалят изпотяване. От друга страна, повечето антиперспиранти са ароматни и съдържат алуминиев хлорид, че помага за предотвратяване на прекомерно потене. Спрей или преживявам два пъти на ден, за да ви помогнат да намалите женски проблеми с миризмата.

5. Бръснете мишниците

Ако си мислите, че трябва да се отървете от подмишниците само защото искате да се носят без ръкави дрехи, помислете отново. Пот може да получите в капан в косата и може да увеличи растежа на бактерии, в резултат на миризмата на тялото при жените, така и мъжете. Редовен кола маска или бръснене може да помогне за намаляване на риска от развитие на телесна миризма.

Физически средства за телесна миризма

Нанесете оцет на мишниците си всеки път, когато се потите прекалено много или помиришат началото на телесна миризма. Потопете се в банята два пъти на ден. Триенето натурални ароматни масла и сок от цитрусови плодове като лимон и друг начин да се предотврати телесна миризма. Просто търка резен лимон в мишниците; бихте могли евентуално да се облекчи кожата ви също.

Знанието е сила, а същото важи и когато става дума за телесна миризма. След като Вие сте въоръжени с телесна миризма факти, Вие сте една крачка по-близо до справяне с този проблем. Споделете съветите, които сте научили с приятелите и близките си хора, които биха могли да бъдат изправени пред същия проблем. Офертите сбогом на миризмата на тялото и да кажа здравей на по-свежа, по-уверени вас.