Как да се пие зелен чай за отслабване

Ако искате чай, и искате здравословни напитки, можете да се присъедини към редиците на останалите 158 милиона души, които се радват на чаша за всеки един ден. Смята се, че през миналата година, над 80 милиарда сервиране на кафе са били консумирани от любителите на чай в целия свят. Това се изразява в около 3,60 милиарда галона.

Въпреки черен чай е най-популярен (тя представлява около 84% от цялата енергия, чай), зелен чай се съобщава, че нараства с много по-големи обеми, отколкото черно. Нашето предположение е, че е така, защото на зелен чай потенциална роля в загуба на тегло. Решихме да погледнем по-отблизо как можете да пиете зелен чай за отслабване.

Как можете да пиете зелен чай за отслабване

По-долу са някои съвети, които трябва да следвате, за да се пие зелен чай за отслабване:

Зеленият чай може да ви помогне да отслабнете

Няколко проучвания показват, че флавоноидите и кофеин в зеления чай може да помогне да повиши скоростта на метаболизма, увеличават окисляването на мазнините и дори подобряване на инсулиновата активност. Едно изследване показва, че тези, които консумират зелен чай и кофеин загубили средно по 2,9 кг, за период от 12 седмици, докато се придържа към обичайната си диета. Друго проучване предполага увеличаването на калориите продукция е равна на около 100 калории за период от 24 часа.

Не е необходимо да се пие много зелен чай, за да ви помогне да отслабнете

Докато ползи, загуба на тегло варира в зависимост от различни динамика, те са били открити чрез пиене на най-малко 2,5 чаши зелен чай на ден.

Някои зелени сортове чай са по-добри за отслабване, отколкото други

Ако сте всичко за това зелено и по време на мисията на отслабване, може да искате да изберете Matcha зелен чай (най-богатият източник на зелен чай хранителни вещества и антиоксиданти). Регистриран диетолог Изабел K Смит обяснява защо: “Цялата листа се смила и се консумират като част от напитката, за разлика от други (повечето) видове зелен чай, когато листата са потопени и след чая се консумира.”

Налице е правилно и грешно начин да варя зелен чай

Когато пивоварната зелен чай, да вземе малко повече грижи, като вряща вода е лошо за ценните катехини (чай здрави химикали). Да донесете вода да заври, но нека да втасва за около десет минути. След това налейте вода върху чая и варят в продължение на около една минута преди сервиране. Разбира се, времето за приготвяне на кафе може да се направи по-кратък или по-дълъг, в зависимост от вашия вкус.

Зеленият чай има много ползи за здравето

“То съдържа много хранителни вещества, включително антиоксиданти и противораково и мозъка здрави съединения”, Smith напомня. Едно нещо е сигурно: независимо от това дали сте или не сте ще хвърли паунда със зелен чай, го пият така или иначе. “Всички чайове съдържат много здравословни хранителни вещества, тя е една от най-здравословен избор за напитка!” казва Смит. Но Просто бъдете внимателни да не се трупат на мед или захар!