Как да се направи Sit up у дома правилно

Sit up са неразделна част от разработването и най-добрия си приятел, когато искате плосък корем. Ако сте работили върху тях, но се чувствам на действащо предприятие е много бавно, може би бихте могли да използвате ръководство, което ги прави по-ефективни. Правилният начин да се направи Sit up би могло да бъде липсва вашата връзка във фитнес предизвикателство.

Sit up са голяма тренировка за коремните мускули. Theyre също отличен за бедрата. Правейки ги религиозно, съчетавайки ги с коремни преси, крака лифтове и дъски, както и правилното хранене може да получите по-плосък корем. Съвпадение вашата процедура с стъпки, за да се гарантира, Вие сте добре на вашия начин.

Как да се направи Sit up в дома на правия път?

Етап 1

Легнете. Но никога на леглото. А етаж или твърда повърхност е най-добрият, тъй като осигурява по-добра поддръжка. Използвайте йога мат или голяма кърпа, за да го омекоти.

Стъпка 2

В следващата стъпка на вашия седяща до рутинна тренировка, се уверете, че вратът ти е изправен, като можете да го запазите. Главата ви трябва да бъде напълно спокойна. Поставете ръцете си под главата и врата си, за да ги успокои, но не ги подкрепят напълно. Ако сте начинаещ, може да откриете кръстоса ръцете си пред гърдите си по-лесно, отколкото да ги поставите под главата си. Както си ядро ​​укрепва и ще получите по-добри в това коремната Sit up , Можете да постепенно прогресира.

Стъпка 3

трета седяща до етап на учението е да се огъват коленете си, за да ъгъл от 90 градуса, за воденето на топки и петите на краката си на пода. Не позволявайте на нищо котва краката си, тъй като ще отнеме работата, която си корема трябва да свършите. Гърба си никога не трябва да бъде извит но запази естествената извивка.

Стъпка 4

Стегнете коремните мускули чрез дълбоко издишване. Това ще направи корема си, за да си на гръбначния стълб, което ви позволява да изпълнява по подходящ начин да се направи Sit up , Вдишването време на изпълнение на упражнението ще се напряга само мускулите на гърба. На следващо място, леко повдигнете главата си, последван от плешките. Продължавайте да се движите нагоре, докато Вие сте на позиция от 90 градуса или когато лактите пресичат колене.

Стъпка 5

Сега, когато сте вдигна торса си, задръжте позицията за няколко секунди и напрегнати корема. Бавно върна си на пода, но се опитайте да не се оставяй да се върнем към вашата позиция за почивка. Когато сте усвоили по правилния начин да се направи Sit up , Можете да преминете към следващото ниво.

Етап 6

Продължи с необходимите повторения за деня. Дръжте долната част на гърба и долната част на краката си плътно към пода през цялото време. Внимавайте как коремните мускули са възлагащи да се уверите, че Theyre всичките работи. Това е най-правилният начин на работа седяща нагоре и можете да практикувате всеки ден, за да го усъвършенства.

Ако не сте си упражнява по-дълго време, помислете за това половината Sit up , Коремни упражнения за жени работят най-добре, когато се спре хидратирани, да се хранят балансирано хранене и останете мотивирани. Честито за по-плосък корем.