Как да отслабнете само от ходене всеки ден

Можете да отслабнете само с ходене. Звучи фантастично, но е невъзможно? Е, това е много възможно, ако се запази само в ума това ръководство стъпка по стъпка за ходене за загуба на тегло. Зает майки и тренировки не често вървят ръка за ръка. Ако сте в състояние да изтръгне време на тренировка в графика си – поздравления. Но ако не, вижте този план ходене тренировка, която ще ви помогне да започнете 2016 с гръм и трясък. Всичко, което трябва да направите е да държи на него, религиозно и не губете кураж по средата. Какво чакаш? Да се ​​научите как да се отдалечи на теглото.

Важни съвети за това как да отслабвам Пешеходни

Чудите се дали можете да отслабнете с ходене? Разбира се можете да. Той е един от най-простите кардио упражнения. Въпреки това, ако сте на път да започнете ходене за загуба на тегло, ето няколко важни неща, които трябва да се има предвид, за да всъщност работи за вас.

1. Warm Up, преди да започнете ходене

Започнете дневния си разходка с подгряващо сесия от 5 до 10 минути. Това ще ви позволи мускулите ви да знаят, че те трябва да се използват мастните депа и да осигури енергия за предстоящата разходка. Повече мазнини изгаря, по-голяма мощност за вас.

2. Разходка с определена Pace

Пешеходна за фитнес и загуба на тегло е различно от, да речем, ходене до магазина. Един от най-важните фактори е скоростта, с която ходиш. Когато сте дишаше тежко (с щракване), но не и задъхан, той е индикатор, че се разхожда с добро темпо. Разходка с темпо, което упражнява сърцето си, както и мускулите. Запомнете: енергичен, с движение на крайниците, както и без да huffing и пухтене.

3. Разходка за 30 минути всеки ден

Колко ходене е необходимо за загуба на тегло? Значителен. Не е бягство това. Ако искате да отслабнете само от ходене всеки ден, трябва да се държи на него и да се гарантира ходиш в продължение на 30 минути всеки ден. Можете също така да вземат две малки сфери на 15 минути сутрин и вечер.

4. хидрата преди и след ходене

Не само това е от жизненоважно значение да се предотврати обезводняване и умора, но и нещо, което помага да се увеличи потока на антиоксиданти в тялото си. Това спомага за отслабване още повече.

5. Да не се прекалява твърде бързо

Защо това е важно за загуба на тегло? не е толкова по-интензивно е по-добре? Не, не, освен ако не искате да се откажете от ходене тренировка поради болезненост и нараняване. Можете постепенно да изградят своя скорост и продължителност от умерена до силна.

6. колко бързо може да отслабнете с ходене?

Доста бързо. Бързо ходене е по-ефективен за загуба на тегло, отколкото си мислите. Експерти предполагат, че редовно, бързо ходене на 30 минути може да ви помогне да губят до запълването на 200 калории в една седмица. Умножена по 7 дни, това възлиза на 1,6 кг или кг в четири седмици.

7. Какво още можете да получите от ходене?

Докато загуба на тегло е може би най-големият вирвам, има и други големи ползи от ходене 30 минути на ден, както добре. Пешеходна ежедневието помага да се контролира диабет, психичното здраве, нивата на холестерола и дори рак. Мускулите ви и съвместно пребиваване в топ ниво форма и можете да се чувстват по-свежа също.

Така че това е как бързо ходене помага да отслабнете. Хайде дами, нека ходят пътя ни към фитнес. Били ли сте започнали още ходене?