Какво трябва да направите, ако искате да се събуди рано сутринта

Събуждайки се в началото е било доказано, че е не само продуктивен, но добре за емоционално и физическо благосъстояние. Там нещо мистично в това увеличение с пукването на зората и се започва деня си точно. Можете да получите да се поберат в много повече време, да направи повече, и от ч стачки време 8, Вие се подгрява и готова да посрещне деня. И науката казва, че как да започнете деня издълбава, начина, по останалата част от деня си прилича. Да проучи повече за това защо трябва да се събуди рано-долу.

Защо е хубаво да се събуди рано?

Намерихте ли си закъсал за време или постоянно изпълнение от страна на часовника? Може би винаги сте искали да работят и да влезете във форма, но не намирам време, тъй като се събудите късно и главата направо на работа. С нашия живот все по-зает от дните, това е добра идея да се събуди рано, тъй като ви позволява да получите някаква лична време.

Мислете за това като време сам със себе си за размисъл, творческо мислене, и става все по-продуктивни. За съжаление, създаването на нови навици, не е лесно. Отнема работа и ангажираност. Но ние можем да ви помогнем със съвети и техники, които ще направят преход към ранна птица по-лесно.

Най-добрите начини да се събуди рано сутринта

Ето и някои от най-добрите начини, за да се събуди рано в зората,

1. Отърви се от завеси и превръзки на очите

Ако спите с прозорец наблизо в спалнята си, или той е близо до главата си, най-добрият начин да се събуди рано е да се започне да се отървем от завесите. Това може да звучи клише, но тя работи всеки път. Веднага след като дневна светлина удря тялото си сутрин, той ви е сигнал да се събуди. Ставай и се махай веднага след като си отворите очите си, никакви извинения.

2. практикувате Чигонг

Ци Гун е изкуството на култивиране и циркулиращи Чи в тялото си. Ако погледнете в упражнения Morning Чи Гонг, ще забележите, че те се подмлади и освежаващо действие. това е много по-добре от кофеин и се отървава от сутрин раздразнителност. не се удари в салона следващия път, когато се събуди. Направи някои Чи Гонг, и Вие ще намерите себе си страхувайки се по-малко и се събуди рано всеки ден.

3. Започнете с нещо забавно

Ако искате да се събудите рано и не се чувствате уморени, вие трябва да започнете деня си с нещо забавно. Това може да бъде журнал в тетрадка, като изкуство, слушане на музика, или гушкане с приятелката си в леглото. Нови навици са изградени върху основата на щастие и удоволствие. В крайна сметка, защо да се придържате към нещо, ако не бях приятно в дългосрочен план? Същото важи и за събуждане по-рано.

4. Поставете две аларми

Задаване на аларма на вашия Fitbit или в близост до леглото си в рамките на една ръка разстояние и още малко далеч. Уверете се, че там на 15 минути пропастта между двамата. Това, което прави, е да ви помага да се събуди леко и не са изправени пред тази сутрин умората. Когато се събудите на първия алармата, започнете с това нещо приятно като четене или разтягане в леглото. Когато втората алармата, събуди се, измийте лицето си, и се пригответе да започнете деня си. Не се чувствам виновен или, и че е лесно да се придържаме към. С практика, ще се събуди рано, без аларма.

5. Защо да има

Вие защо е вашият най-значимата причина за събуждане рано без аларма. Има причина зад защо правите това. Дали защото искате да прекарват повече време със семейството си или да научат нови умения? Или защото искате да се развиват и растат в кариерата си, като научите повече? Кораб без дестинация отива никъде. Същото важи и за овладяване на това как да се събуди рано и освежена.

6. Планирайте свободното време

Някои от вас може вече да е продуктивен за делничните дни и може да поиска: Какво точката на събужда рано в събота и неделя? Е, това е мястото, където свободно време идва в. Помислете за любимите си хобита или какво искате да получите по-добри в. Това е, което в почивните дни са предназначени за. Помислете за това, че за една минута и планирайте почивните дни до момента, Вие сте зает и не остави чудех.

7. Работа определи подробности

Когато сте се събужда рано и Вие оставате с толкова много свободно време, той може да получи обезсърчително. Може дори да се изкуши да натиснете бутона за дрямка. Ето защо ние говорихме за големия си защо. Но в този контекст се говори за вашите малки ЗАЩО. Първо помислете какво искате да направите, след като се събудите.

Ще си миеш зъбите, работят няколко минути и над главата на офиса? Или прекарват време да четат и след няколко минути със семейството си и след това да работят. График слота време или колко време youd искал да се харчат за тези микро-задачи и се заемем с нея, докато тя се чувства по-лесно всеки ден.

8. Да се ​​съхранява далеч електрониката

Не използвайте смартфони, лаптопи или таблети час преди лягане. Дайте им далеч на някой друг и не си правете труда да ги търси. не ги включите и да ги държи далеч, извън обсега на вашата спалня.

9. Освен това е психично

Събуждайки се в началото е нашият естествен дизайн като човешки същества, но с всички бръмча в света, нещо толкова интуитивно да се чувствате неестествено. Напомняйте си за ползите от събужда рано и как тя е вашето естествено състояние. Повторното свързване ума си с положителни мисли, действа върху тях, и продължават да повтарят тази стъпка, за да промените живота си.

10. Доверете се на Вашият любимец

Ако обичате да приемате Вашия домашен любимец на разходка, че е време да се вземе тяхната помощ с събужда рано. Feed вашия домашен любимец рано сутринта и да им напомни, че всеки ден. Ако пропуснете един ден или не се събуди рано, можете да бъдете сигурни, че ще бъде на вас като тези за нарушаване на сигурността задейства.

11. Вземи един Отчетност Partner

Намирането на нови приятели, които се събуждат рано или да останат близо до дома си е отличен начин да се получи топката търкаляне. Излезте за ранни тренировки или разходки с този приятел и го попитам / нея, за да почука на прага ви, ако някога прилича Вие ще пропуснете един ден. Това работи като чар.

12. Опитайте полифазов Sleeping

Това е за тези, които искат да се събуди рано плюс спят по-малко, без да се жертва качеството разбира се. Обикновено, светът спи в продължение на 8 часа на ден. Имате четири фази на сън и два мандата, известни като сън с бавни вълни (SWS) и Rapid Eye Movement (REM). Качеството на съня се крие във фазата на REM. Можете да опитате откъртване съня си или разделяне си 8-часов цикъл на три части. Шест часа през нощта, и четири 30-минутни дрямки мощност през целия ден. Само погледнете нагоре термини като двуфазен или обикновен човек цикъла на съня, а Вие ще получите представа.

13. Не Отиди Студената Турция

Имат реалистични очаквания, тъй като промените в съня си график е загрижен. не си отивай студена пуйка от Ден 1. Обикновено отнема пълен 4 до 5 дни, за да свикне с новия си рутина, но минава през тази промяна е съвсем различна история. Дайте си време, бъдете търпеливи и да променя графика си чрез натискане на гърба си време за събуждане на стъпки от 10 минути на всеки няколко дни (докато стигнете до целта си време за събуждане).

14. Оптимизиране на това, което ядеш

Диетата влияния как се чувстваш преди да заспя и след като се събуди. Прескачане на кофеин и отивам за билкови чайове. Яжте повече плодове, зеленчуци, ядки и семена, и да получите вашия протеин от постно месо. Органични храни също са добри. Колкото по-чисто, което ядете, толкова по-дисциплиниран Вие ще бъдете. И колкото по-дисциплината и волята ви култивира, толкова по-лесно ще бъде създаването на нови навици – като събужда рано. е положителен верижна реакция на видове.

15. Бъдете последователни

След като започнете да се събуди по-рано, да бъде последователно и се придържаме към нея. Не са оправдания. Няма значение дали е на почивка, ваканция, или специално събитие. Можете работил за него, а сега не искате да се вълни, че в тоалетната. Не забравяйте защо сте започнали събужда рано, на първо място и да остане ангажиран с основанията си. Вашият ум и тяло ще ви благодаря в дългосрочен план. Можете да заложите на това.

Събуждайки се в началото е като изграждането на нов навик. тя е около останат верни на себе си и да сме честни и извършил. Въпреки, че горните съвети и техники ще ви помогнат, трябва да имате непреодолимо желание да се промени. Или волята да продължим напред. След като имате желанието гори вътре в себе си, тези инструменти и техники, след това се поставят в най-добрия начин. И не забравяйте – това отнема време. Той няма да се случи за една нощ, така че си дадете малко свобода на действие и да бъде нежен, когато за първи път започвате. И не забравяйте да споделите с нас как ще върви.