Какво трябва да знаете за затлъстяване и диабет

Research проучване препоръчва, че можете да се обърнеш с диабет въпроси завинаги, ако се поддържа подходящо тегло. Захарният диабет разчита на консумацията на захар, както и в резултат записва в панкреасните мазнини. А мастни панкреас хвърля нейната способност да се създаде достатъчно инсулин, което води до диабет профил. За да се хвърли съхраняват мазнините в тялото, трябва отново да тренира тялото си да се възползват от мазнини, за разлика от въглехидрати като препоръчителната тяло гориво. Ние сме доказано, тъй като имаме нашите медицински специалисти, че наддаването на тегло предполага диабет. Позволете ни да разгледаме действителния научни изследвания, но на първо място, да ни позволи провери някои основни реалности, свързани с диабет, както и прекомерното тегло.

5 важни факти за Диабет

  1. Захарен диабет не е заболяване, това е признаци и симптоми.
  2. Диабетични проблеми могат, всъщност, да се завърти. Това не е през целия, спускане процес.
  3. Един от най-ефективните лекарства, с всеки един от своите опасности, се основават на разделяне на вещества от природни билки и производството им (фармацевтичната индустрия не може да се печелят пари от истински точка).
  4. Kind захарен диабет 2 не е доживотна присъда. Ново проучване е установено, че това е симптом, че може да се промени, а също така можете да бъдете лишен от нея до края на живота си, ако продължаваш теглото си надолу.
  5. Kind диабет 2 действително разполага с набор от причини, поради което най-много хора с наднормено тегло не разполагат с диабет въпроси.

Какво причинява диабет?

Има редица причини за човек сметка диабетна. Случвало ли ви се видя броя на лицата, които са тънък имат диабет! Диабет може да бъде предизвикана от:

  • Различни видове инфекции или надбъбречната претоварване.
  • Твърде много захар в плана за диета или яденето на твърде няколко храни, които бързо се превръщат захар.
  • Високият прием на захар (или стар потреблението), който създава AGEs в организма. AGEs са Advanced гликация Endproducts задействат, когато е налице прекомерен на захар, както и захар започва включване с мазнини или здрави протеини без химичен процес. тези AGEs са много вредни допълнително спрямо свободните радикали като те се свързват с клетки, в цялото тяло, и да предизвика разстройство, ракови клетки или смърт на клетката.
  • Чернодробна дисфункция или проблеми на храносмилателния тракт (т.е. несъответствия или изчерпването на микрофлора).
  • Редица различни видове неравенства хормон.

Тегло и захарен диабет

Над 70% от наднормено тегло нямат диабет. Връзката между тегло и захарен диабет работи в съответствие с начин:

Ако вашето тегло е най-вече заради приема на захар, може да има голяма вероятност от развитие на диабет. Когато тялото ви изглежда да се използват просто захар за газ; той спира с помощта на мазнини за гориво. Всеки, с основно разбиране на процеса на вземане на гориво в клетките признава, че има 5 различни пътища, които въвеждат глюконеогенезата или гликолизните пътища, цикъла на Кребс и ЕТЦ (Electron транспортна верига), която произвежда АТФ (аденозин трифосфат).

Когато спрете използването на мазнини за газ, вие се задържи на мазнините. Трябва отново да тренира тялото си да се възползват от мазнини, вместо в сравнение с захари, а също и готово, и следователно, вие със сигурност ще започне да губи на мастните клетки. Учител Рой Тейлър, професор по медицина, а също и метаболизма в Университета в Нюкасъл е посочено, че “Това подкрепя нашата концепция за праг лично мазнини. Ако човек придобива по-голяма тежест, отколкото те могат пряко да се толерира, а след това с диабет въпроси има разстояние, обаче, ако те след това се хвърли, че количеството на тегло, а след това те да се върнете към нормална “.

Защо това е съвпадение?

Смята се, че зависи от това колко много мазнини се запазва в панкреаса. Ако имате мастни панкреас, тя забранява панкреаса от вземане на инсулин, което естествено е само един от многото крайни проблеми, създаващи диабетна човек профил. Дълго преди панкреасните, ние трябва да се справим с червата, черния дроб, както и на надбъбречните жлези. Професор Тейлър призна, че също трайно захарен диабет може да бъде премахната.

В съжаление компонент на въпроса е, че хората, които се метформин (противодиабетно лекарствено средство на базата на изкуствена съединението намира в множество билки) намаляват техните тела на CoQ10 (подобни на статин лекарства правят и повечето антидепресанти направи), което причинява хаоса в целия организъм, тъй като клетките се нуждаят от CoQ10 да печелят гориво. Въпреки добрата компонент на проблема е, че всеки билкар, медицински специалист на всички естествени медицина, природолечител, и т.н., признава този фундаментален неща, а също и това, което билки да се откаже от каква доза да се обърнеш захарен диабет.

От друга страна, вашата диета план, обикновено трябва да работи в комбинация с процедурата, въпреки че диетата план би могло да бъде много по-различна в зависимост от това какво точно е създаването въпроси диабетици. Например, режимът на диета може да има различни компоненти, ако диабет въпроси е резултат на чернодробна дисфункция срещу надбъбречната дисфункция. Просто решение за това е откриете голямо медицинско лице, което всъщност прави тяхното проучване и може да разпознае причината и решаване на основния проблем.