Какво си фитнес инструктор иска да знаеш, но не може да ви каже

Всеки личен треньор или фитнес инструктор е една история за нещо, което желаете клиент или клас участник ще направи по различен начин, като използва дезодорант, четка зъбите, или да носят по-поддържащ сутиен.

Лична хигиена и гардероб неизправности настрана, перспективна трудова вътрешна за здраве и фитнес може да ви помогне да работят по-добре и да получите повече резултати и удоволствие от тренировките си. Тук са четири разкрития, че вашият личен треньор или фитнес инструктор иска да знам, но може и да не дойде направо и да каже.

Не закъснявайте, ако мога да помогна

Може би си мислите, че се пръкват в фитнес клас 10 или 15 минути, след като е започнал, или пристигат на тренировка и изостават от графика, не е голяма работа, защото само вие се пропускат, нали? Това не е само за теб, все пак.

Вашият разтакаване в групови упражнения е разрушително за останалите участници в клас и разсейва инструктор. Плюс това не се получи правилно да се затопли, които могат да увредят ефективността си и да увеличи риска от нараняване. Това е, което се случва чрез вашия инструктор ума, като се промъкнат в края.

Въпреки, че все още се да се затопли, когато сте закъснели за сесията лично-обучение, не е идеален. Вашият треньор вероятно имаше програма, начертан за каквото и определеното време, което би трябвало да бъде заедно. Когато неочаквано се появи със закъснение, вашият треньор има или да разбера в движение как да се покрие програмата за по-малко време или психически боричкане да излезе с модифициран план.

Вашият изражение на лицето казва всичко

Изискване на повече от тялото си, отколкото се използва за правене може да се чувства неудобно, но това е начина, по който прогресира с фитнес. И все пак, понякога от клиенти на фитнес опитват да избегнат дискомфорта от енергични упражнения, като преминете през движенията на движение, без наистина да се бутане. Познай какво? Преподаватели и инструктори са добре запознати.

За щастие, много клиенти / участниците показват ясна и непосредствена разкаже за истинската им усилия: изражението на лицето. Когато хората работят усилено и са фокусирани върху едно упражнение, можете да го видите по лицата си: те изглеждат така, сякаш са се концентрира, и те биха могли да гримаса или песъчинки зъбите си. Обучители / инструктори търсят знаци, като тези, за да определи, ако ще за него, той се преструва, или просто се нуждаете от повече от предизвикателство.

Ако не се чувствате добре, говори

С казаното по-горе, не е треньор или инструктор иска да понасям мъжествено, когато нещо не се чувства право или е просто болезнено. Има разлика между себе си предизвикателство и да се нараните. Ако треньор иска от вас да направите едно упражнение, което се чувства грешна за тялото си, или като, ако ще да се направи щети, кажи нещо. В фитнес клас, променя, ако е необходимо и след това нека инструкторът знам след клас, така че да могат да обсъждат алтернативи за следващия път.

Енергийните потоци в двете посоки

Като клиент или клас участник, най-вероятно оценявам личен треньор или фитнес инструктор с добра енергия – това ви помага да получите мотивиран за тренировка! Но на потока от енергия отива в двете посоки, и това е, което здраве и фитнес професионалисти искат да знаят.

Клиент, който се оплаква от постоянно или винаги униние около салона в крайна сметка ще раз-два треньор на енергия. Участниците Фитнес класа, които се появяват напълно unenthused направят същото с инструктор. Макар да е здраве и фитнес професионална работа, за да настроите оптимистичен тон за тренировка, а отношението клиент може или повишаване или възпрепятстват цялостното преживяване.