Какви са етерични масла, които могат да поддържат гърдите здрава и твърда

Бременност и кърмене може да се отрази на размера и формата на гърдите си. Когато кърмите бебето си, потокът на млякото се простира на кожата на гърдата, който измества мастната тъкан и на съединителната тъкан в гърдите си. Това е често срещан козметичен проблем, след като се кърми дете; това не е медицински проблем. Това е и причината, поради която жените се окажете с хлабави, Saggy гърдите след кърмене.

Налице е добър шанс, че гърдите ви може да не се завърнат в своята предварителна кърмене форма и размер, но това не означава, че те не могат да бъдат твърди и здрави. Вместо да търсят хирургични решения за красиви гърди, потърсете естествени начини да имат стегнати гърди след кърмене.

Доброта етерични масла може да направи чудеса за здравето на гърдите, и наистина може да се превърне гърдите ви да изглеждат твърди и здрави. Жените, особено кърмещите майки са станали изключително внимателни за здравето си на гърдата, и природни петрола масажи са само това, което те се нуждаят, за да подпомогне своите притеснения.

Етерични масла за здравето на гърдите

Ерес списък с етерични масла за твърда и здрави гърди. Различните масла се казва, за да облекчи симптомите на различни кожни заболявания. Имайте предвид, че някои масла, не отговарят на всеки тип кожа. Така че изберете най-подходящото масло за гърдите си само след консултация с Вашия лекар.

1. Зехтин

Знаете ли, че този здравословен кухня съставка е еднакво здравословно за гърдите си? Богат на антиоксиданти и мастни киселини, зехтин работи добре в лечебни огъване гърди. Той помага за подобряване на текстурата и тонуса на кожата, което прави фирмата гърди. За да използвате зехтин за рак на гърдата стягане, да вземе малко количество от маслото, втрийте дланите си заедно, за да ги топлина, и масажирайте гърдите си. Започнете, като масажирате едната гърда в момент, в кръгове – както по часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка. Повторете това за другата гърда и масаж за пет до десет минути всеки ден.

2. кокосово масло

Ползите от кокосово масло за кожата и косата са безброй. Когато се използва за масажиране, то укрепва тъканите на гърдата и помага да се отървете от бременността стрии. Мекият аромат на кокосово масло помага успокои нервите и балансира хормоните. Предимството на кокосово масло е, че тя е по-малко мазна, в сравнение с други масла, така че лесно можете да масажирате гърдите си с кокосово масло и го оставете върху без да се притеснявате оцветяване сутиена. Масажирайте гърдите си веднъж на ден в продължение на най-добри резултати.

3. Almond Oil

Гърдата кожата има тенденция да губи своята влага, когато тъканите се разтягат – това е мястото, където бадемово масло идва на помощ. Тази богата на витамини масло подхранва гърдите и им дава влагата от която се нуждаят. Тя лекува тъканите, което прави гърдите ви да изглеждат по-големи и по-твърди. Плюс това, да се чувстваш свеж след като масажирате гърдите си с бадемово масло, тъй като сладък аромат задържа на тялото си. Също така, бадемово масло може да се увеличи размерът на чаша, тъй като увеличава растежа на клетките, както и редовното масажиране може да помогне за подобряване на притока на кръв, като по този начин лечението на пропадналия гърди.

4. соево масло

Маслото се екстрахира от соеви семена е отличен за уголемяване на гърдите. Соево масло може да увеличи нивата на естроген в организма, като по този начин увеличаване на размера на гърдите. Подпомага растежа на тъканите на гърдите, като по този начин лечебни увисването на гърдите и ги правят да изглеждат -firmer. Масажирайте гърдите си всеки ден с две супени лъжици соево масло, и ще видите промяната съвсем скоро. Смята се също, че консумацията на соеви продукти може да помогне за увеличаване на размера на гърдите, но трябва да ги консумират в умерени количества.

5. Сминдух масло

Това е още един ефективен гърдата затягане масло. Масажът гърдите област с тилчец масло позволява да се разширят тъканите на млечната жлеза, като по този начин ги лечебни и вземане на гърдите си по-стегната. Сминдух масло смесено с джинджифил масло прави чудеса в естествено затягане кожата на гърдите. Приложете тази комбинация, за да гърдите си и нежно масажирайте с кръгови движения в продължение на десет минути. Оставете го за една нощ. След една-две седмици, ще имате меки и твърди гърди.

6. Primrose Oil

Иглика масло се използва широко за лечение на различни кожни заболявания. Това масло е силно препоръчително за жени, които изпитват болка в гърдите. Богат на мастни киселини, като облекчава възпаление на кожата, подмладява кожата и я поддържа здрава и еластична. Масажът гърдите си с масло от иглика може да увеличи кръвообращението в областта на гърдата, и естествено, да увеличи размера на гърдите. Жените с хлабави гърди се препоръчва да използват масло от иглика, но ако кожата ви е чувствителна, не се прилагат това масло директно върху повърхността. Уверете се, че тя се смесва с бадемово или зехтин.

7. Emu Oil

Ему масло не е като всяко друго масло, защото то се извлича от птица вместо на семена или цвете. Това масло е уникален, тъй като мастни киселини, присъстващи в него имитират клетки в човешкото тяло. Поради близостта си сходство с човешки кожни клетки, то се абсорбира бързо от организма и прониква в слоеве на кожата, достигайки тъканите и клетките. ЕВС масло може, в действителност, да проникне седем слоеве на кожата, и подхранване на кожата около зоната на гърдата. Тя работи чудеса за намаляване на стрии около гърдата, сгъсти слоеве на клетките, и увеличава размера на гърдите си.

Тези етерични масла проникват в кожата дълбоко за подхранване и лекува кожни тъкани. За по-твърди и по-здравословен гърди, вие трябва да започнете да масажирате гърдите си с всяка една от тези масла, които отговарят на вашата кожа.

Масаж Съвети за твърди гърди

Ето няколко съвета, които трябва да имате предвид, докато масажирате гърдите си:

  • Преди да масажирате гърдите, търкайте дланите си заедно, за да се затопли маслото.
  • Не бъди суров към гърдите си. Те са деликатни органи, и те трябва да се масажира нежно.
  • Масаж в кръгови движения, както и нагоре. Това ще помогне за увеличаване на циркулацията на кръв в гърдите.
  • Масажирайте гърдите си или преди къпане сутрин или преди лягане през нощта. Изберете време, както на вашите комфорт.
  • Ограничете времето масаж за 15 минути.
  • Постоянството е от ключово значение. Масажирайте редовно за най-добри резултати.

Без съмнение, има хирургически решения за по-големи и по-твърди гърди. Но защо похарчите цяло състояние, когато етерични масла може да свърши работа за вас естествено? Дайте тези масла пробвам, и вие сте длъжни да забележите промяна достатъчно скоро.