Искате ли да се откажат от пушенето? Опитайте тези здравословни алтернативи

Пушенето, ни се казва, отново и отново, е вредна за здравето. Разбира се, той ви дава няколко минути на блаженство, защото това е една отлична стрес другар, но отрицателното въздействие, което идва заедно с него е много по-лошо, отколкото ползите от него. Всяка една изпушена цигара Ви излага на риск от рак, сърдечни заболявания и лошо качество на живот.

Здравословни и естествени заместители на тютюнопушенето

Ако четете тази статия, шансовете са, че се обмисля или планирате да захвърли цялото лош навик. Четете за някои здравословни и естествени заместители, за да победи тази зависимост.

1. Пазете себе си зает

Вие сте никотин наркоман? Тогава шансовете са, че може да получите симптоми на абстиненция. Това може да бъде предизвикателство, тъй като повечето от симптомите са имали включват безпокойство, тревожност, раздразнение, умора, нарушения на съня, както и промени в настроението. За да бъде в състояние да се справят с това, което трябва да пазят себе си зает. Вземете нов курс или се присъединете към общността. По този начин, вие ще си ум зает.

2. Уверете се, вие не Изолирайте Yourself

Повечето от пушене време е социална дейност. Хората, които създават дим почивки между дълги часове на работа или по време на дрехи заедно. Ако сте решили да се откажат от пушенето, шансовете са, че вие ​​сами намали от обичайните си пушач приятели. Верига пушачите могат да имат промени в настроението по време на тази фаза, което допълнително ще ускори необходимостта да се изолират.

Но трябва да се избегне това. Отказването от тютюнопушенето не е форма на наказание. Вие не трябва да се справят с това сами. Говорете с близки и близките си, като им кажа за решението си. Споделете с приятели пушачи за тази стъпка в другата посока, така че те да разберат вашите граници.

3. Помислете за ползите от спиране на тютюнопушенето

Апетита може да бъде трудно, когато се фокусира върху това колко наистина имате нужда от дим. Вместо това потърсете в другата посока. Помислете за това, как да не се убива белите дробове, и в крайна сметка сами. Сърцето ти вече е много по-здрави, отколкото когато сте постоянно пушене. Дори и текстурата на кожата и косата става по-добре, когато се откажат от тютюнопушенето. Ползите от тютюнопушенето върху всеки един ден ще тежат по-тежки от минусите на тютюнопушенето, за които няма такива.

4. Вземете Up ново хоби

Като нови хобита може да има положителен ефект върху живота ви. Тя може да ви помогне да растат и да станат по-продуктивни. Също така може да ви даде чувство на увереност и подобряване на уменията си набор. Поемете ново хоби като четене на хубава книга или живопис. Има изобилие от възможности, които съществуват за вас да избирате.

5. удари в салона

Разработване е чудесно за тялото си, както и ума си, той е и един от най-добрите алтернативи на пушенето за облекчаване на стреса. Регистрирайте се в най-близкия фитнес и да си проправите път към доброто здраве. Когато пушите, мозъчни освободи се чувстват-добри хормони. Когато се откажат от пушенето, и да отидете в чувство за оттегляне вече защото тези за добро настроение хормони не се произвежда. Упражнение действително помага освободи тези за добро настроение хормони, което е причината да се чувствам страхотно след една добра тренировка сесия.

6. Когато се разсее апетита Хит

Вие сте длъжни да имат глад. Това е неразделна част от отказването на зависимост. Но когато се чувстваш като тези стремления пълзят върху вас, опитайте се да се разсее и с нещо друго. Ставай и да се разходят, обадете се на приятел, или просто да вземете книга, която можете да прочетете. Опитайте се да не се признае похотта.

7. Акупунктура

Акупунктура е древна терапия, която включва тънки игли, които са вкарани в тялото. Акупунктурата терапия е полезна за няколко проблема, а пушенето е един от тях. Въпреки това, докато това не работи за всички, го прави за няколко – на журито е все още дали това е ефективно лечение или не.

8. Opt за електронни цигари, или билкови цигари

Електронни или електронни цигари са батерия експлоатирани устройства, които са по-малко вредни алтернатива на конвенционалните цигари. Билкови цигари са по-органична основа, която отново е по-малко вредни алтернатива на конвенционалните цигари. Тези цигари съдържат алтернативни билки за непушачи, които имат малко или никакво съдържание на никотин. Можете да се откажете за това, вместо на обичайната си, но трябва да знаете, че докато те са по-малко вредни за сравнение, те все още са вредни за здравето. Целта тук е да се постави напълно край на този лош навик, а не да се избере по-малката от две злини.

9. поглезите

Вземи си масаж или да си купи кутия шоколадови бонбони. Ако сте успешно премахната пушене, а след това сте се получава привилегията себе си дава стимули. Това допълнително мотивира да се придържате към вашето решение на оставяйки зад себе си опаковката на цигарите.

10. Замяна на цигари с вода или пръчици моркови

За някои пушачи, един въпрос те са изправени, когато те се откажат от пушенето е желанието да направим нещо с устата си. Отпивайки вода е чудесен заместител на тютюнопушенето. Водата има само положителни ползи, за разлика от пушенето. Ако това не работи, нарязани някои пръчици моркови и го консумират всеки път, когато почувствате нужда да запали цигара.