Искате ли да имате по-тънък и тонизирана телета? Направете тези упражнения

Летният сезон призовава за къси рокли и плувни излети. Но, най-вероятно, че кльощави или обемисти вашите крака държат ли скрити под слоя дрехи и ниско самочувствие. С тези прасеца упражнения за жени, можете да дадете на краката си заслужена козметична операция.

С настъпването на лятото, модната сцена се е променило от сиви цветове на зимата до свежите летни такива. Сцената страна също е изместен от затворени банкети до край басейна. Това означава, че рокли, къси панталони, поли и са призива на сезона и всеки е готов да покаже тези изваяни крака. не ги има? никога не е твърде късно да се започне. Разберете няколко лесни тренировки крак-отслабване, които ще помогнат за тонизиране и оформяне на прасците. Ако сте били наясно с обемисти си крака, тези упражнения са точно това, което ви трябва.

Ефективен и лесен телета Упражнения за жени

1. нагоре и надолу

Първият набор от упражнения за тонизиране телета изискват да започнете с краката си разпространение на ширината на раменете, с бедрата стърчат така, че на колената и глезените са в една линия. Намалете бедрата до прасците и пода са успоредни. Имате около 20 петата лифтовете, до прасците се уморяват.

2. Jumping Jacks

Скокове е фантастичен начин да се съчетаят теле упражнения тонизиращо с тези за бедрата. С вашия крака на ширината на раменете, изправете гърба си и да намали ханша до петите започват повдигане от земята. От тази позиция, като всеки скок ще изискват от вас да се залюлее ръцете си над главата едновременно като скочи. Тялото ще направи права линия, когато се прави това.

3. и тежки въпроси

Endurance обучение включва и упражнения, за да се направи кльощави крака изглеждат по-добре. Вземи в състояние да направите някои прости теле повдига чрез изместване на тежестта на тялото си от петата към топките на краката си, докато държите гири в ръцете си. Увеличението на външна съпротива ще създаде повече напрежение върху долната част на краката.

4. алпинист

Влез в позицията на лицеви опори и гарантира, че вашите коремни мускули са договорени. Минута на бързо бягане в това положение с краката влиза и излиза е чудесно за укрепване на прасците.

5. магистър по стълбите

Един от най-лесният старомодна упражняване за телетата, се издига и слиза по стълбите. Половин час на такава сесия е сигурен за тонизиране тези телета, ги правят да изглеждат силни и добри.

6. телета асансьори

Един от най-добрите упражнения за отслабване крак е прасеца асансьора. Започнете с ръцете си почиват на стената пред себе си или върху бедрата си. Дръжте опашката кост засечено. Вдигнете се на пръстите на краката и задръжте позицията за няколко секунди, преди да отнесе краката на земята. Това ще помогне за укрепване на телетата и може да направи чудеса за вас.

След тази тренировка за телета ще ги накара да изглежда секси и удобно. Сега, като тънки и тонизирани крака не е нещо, което можете да само да мечтаят. С редовни повторения на тези упражнения, може да се каже здравей на тънки тонизирана телета и крака в нито един момент. Въпреки това е важно да се обърне внимание на нуждите на тялото си и не ги облагат отвъд умора.