Има 8 чаши вода на ден само за градско Мит

 

Дали тялото ви действително се нуждаят 8 чаши вода на ден? Открийте защо най-високо качество, а също така не количеството на водата е важно да задоволи исканията на течни организма. Това е град, мит, че не разполага с материал или научни изследвания зад него! Забележително е достатъчно, съм се борил това погрешно схващане, когато остана в Природолечител колеж – и също така вярвам, че или по друг начин, безплодно! Все пак това е всичко, че това е погрешно схващане.

Аз съм учен. Така че, аз постоянно се търсят доказателства. Сега, за съжаление, има редица методи изследователи могат да променят резултатите от изследвания: както с оформление, както и прилага оценка. Освен това, резултатите обикновено са получени от контекста или просто неподходящи, т.е., когато лекари са очертани на любим човек риска, вместо на реалната опасност от дадено лекарство, което -. Големи отличия, а също и невероятно измамен.

Както и да е, какво отношение на водата?

Моята логика е:

  1. Ако сме трябвало да бъде около 70% вода.
  2. Колко вода остава в добри цели здравословни храни.
  3. Също меса, освен значението е от тях, имат вода.
  4. Никое общество в цялата история е обсебен с вода като ние сме защо ние, както и колко е това да започна?
  5. Не може да се твърде много вода да бъде вредно за: артерии, бъбреците, сърцето, мозъка.

Така че аз започнах да се направят някои изследвания. Всички мои предположения са подходящи! Защо са те инструктира това не е доказано въз основа погрешно схващане в Природолечител университет? В момента, не ме разбирайте погрешно. Аз мисля, че тялото изисква вода. Нашите клетки имат много течност; те душ хидро течност; кръв ни, както и лимфен система съдържа водна течност; Все още имаме да последват този 8х8 (8 чаши 8 унции) насока? Не.

Вашето тяло е Wise

Тя ще ви уведоми, когато се дехидратира. Подобно на него ще Ви информира, когато сте гладни. Хората Кандидат препоръчват, че ако тялото ви казва, че е дехидратиран, според която сте в момента се сушат навън! Аз предложих, че това не е много повече е инстанция, отколкото, когато сте от глад в момента сте в състояние на глад. Но те Пфу мен също лошо, защото това е точно това, което показва всички действителната доказателства. В момента за мен, е далеч по-важно, че имам проблем, когато се хвърли следното правило на 8х8. Това е най-високо качество на водата!

Когато водата е с намалена рН, т.е.., 5-7 става лепкава и ще получите 18-22 H20 молекули стърчат един с друг. Това не е голям. Водата след това предлага прекрасен транспортна система за всички нежелани елементи във водата, за да влязат в тялото си. Когато водата е с рН по отношение на 8 – като вода обсъждане водопад – то със сигурност ще загуби водородните връзки, а също така ще получите 3-5 водни молекули стърчат един с друг, че е много по-здрави. Колко здрав е вода, която седи в застой в пластмасов контейнер?

Освен това, минералното съдържание на вода е от съществено значение. Когато водата е с отлични здрави минерали в нея, ще се възползват от разнообразни физически нива. Така че просто какво да правя?

Начините да направите вашия чешмяна вода Fantastic

  1. През нощта, да вземе кана с вода и я оставете на тезгяха, без капак. Много от хлориди и флуориди също със сигурност ще се разсее една нощ.
  2. В ранните сутрешни часове, поставете вода в миксер – сравним ефект, преминаващ над падане. Това със сигурност ще се разделят водородните връзки, оставяйки по-ниско рН и по-малко H2O молекули връзка заедно.
  3. Газовете ще разсейват; по-тежки замърсители със сигурност ще отидат на дъното.
  4. Оставете последната 1/4 от водата в смесителя и също го измийте в мивката.
  5. С останалата част от водата, който се поставя в малко хималайска сол, както и в момента има голям вода. Имайте предвид, че някои хора предполагат, предимствата на хималайска сол – че броят на минералите са открити само в много малки количества – това е всъщност да ви няма предимство вреда. Трябва само да изискват от тези минерали в незначителни количества в тялото си.

Така че в момента имате един наистина отличен вода, която също е антиоксидант, както и минерална пълна. Не е нужно да губите заем купуване на вода или да добавите към пластмасовия боклук купчина. Вашият вода е вкусна, здравословна и балансирана и икономично! За повече вкус, добавете малко лимонов сок. Също така по-здрави.

Всички сме Задължително ли е структурирана вода

В момента, ако искате да вземете също по-интересно въртене – което естествено е това, което ми е приятно да се направи, след като разгледа проучване на д-р Полак на структурирана вода. Това започва да се появява във връзка с 8 години по-рано, а също и естествено, много ми хареса. Нашето тяло, дори не използва вода вместо тя се развива H2O3, който се нарича с организираната вода. Причината, поради която исках това е, че аз разбирам най-различни хора, които пият много вода (означава твърде много и за Притеснявах се), но се обезводняват. Как е възможно това? Може тялото не е превръщане на H2O в H2O3. Не забравяйте, че добрите научни изследвания трудности каквото се провеждат в момента теории, а също и избутва нашето разбиране и по-нататък. Всеки път, когато нещо се озовава повече се приема като реалност, аз започвам да го обжалват.