Значението на дейност на открито за хора с МС и затлъстяване

Рано ляга и рано става прави един мъж здрав, богат и мъдър и здраве е богатство, няколко пословици преподават на децата в училище. Тези пословици често отиват в през едното ухо и излиза през другата, в повечето деца. Не само децата, но и много пъти, дори родителите не дават значение за възпроизвеждане на открито.

Ние едва ли виждам деца, които играят навън, нали? Отминаха дните, когато децата ще се върнат от училище, вземете бърза закуска у дома си, а след това се втурне навън да играят. Децата, родени между 1986-2000 обичаше да играе навън. Като има предвид, деца, родени през последното десетилетие обичат да играят на видео игри у дома и да гледат телевизия. Защо мислите, че игрите навън е задължително за вашето дете? Е, аз съм тук, за да се изтъкнат ползите от игрално.

Открит игра укрепва детето не само физически, но и като направи мозъка по-активно, в резултат на доброто академично представяне. Това увеличава мощността на паметта и прави детето се чувства свеж. Детето също се учат на социални умения (как да споделяте неща / играчки) и могат лесно да намерят нови приятели.

Най-важното е, че подобрява издръжливостта, както добре. Открит играта също е основен аспект в повишаване на общи двигателни умения, когнитивни умения, логическо мислене и така нататък. Следователно, родителите могат да спестят много пари, като оставите децата си да играят навън, а не да ги изпраща на различни класове, което е ненужно.

Потта е от полза, защото премахва токсините от тялото. Един съвет е да се осигури на детето си остава хидратирана. Дисциплина автоматично ще попаднат на място, след като детето играе навън, чрез вдишване на чист въздух. Първи в тази рутина осигурява също така, че детето е уморен след като играе и яде и спи по-рано.

Много родители водят децата си на детски психиатър, защото тяхното млад човек е хиперактивен и има ADHD (дефицит на внимание и / хиперактивно разстройство) .The отговор е детето има прекалено много енергия в организма. Следователно, ако оставите детето да си играе навън, цялата енергия ще бъде използвана по конструктивен начин. Така че, нека да насърчи открит игра за предотвратяване на затлъстяването и насърчаване на добро психическо и физическо здраве, за децата в днешно време, за да станат най-здравословните версия на себе си, когато пораснат.