Όταν τα μωρά μπορούν να αρχίσουν να πίνουν νερό και πόσο πρέπει να δώσουμε;

Οι κανόνες συχνά το πόσιμο νερό και την ικανοποίηση μια ορισμένη ποσότητα για τη γενική υγεία και την ενυδάτωση που ακολουθούμε, δεν ισχύουν για τα μωρά. Αυτό μας οδηγεί σε πολλά ερωτήματα, όπως από το οποίο μήνα μπορεί νεογέννητα πιει νερό; και ποια είναι τα συμπτώματα της αφυδάτωσης στα μωρά; Μπορείτε ακόμη και να αναρωτηθείτε αν ένας Μέχρι 1 μήνα μπορεί να πιει ακόμα και το νερό; .Έτσι, ας ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις σχετικές και ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να δώσει νερό για τα μωρά.

Όταν Μπορεί μωρά αρχίζουν το πόσιμο νερό;

Πολλοί νέοι γονείς δεν είναι σίγουροι για το πότε θα πρέπει να εισαγάγει το νερό σε μωρού διατροφή τους. Σε αντίθεση με τους ενήλικες που πρέπει να καταναλώνουν σημαντικές ποσότητες νερού καθημερινά, η περίπτωση είναι διαφορετική για τα βρέφη. ανάγκες σε νερό τους ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία, και δίνοντας πάρα πολύ νερό πριν από τα συστήματά τους είναι έτοιμοι για αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις.

Γέννηση έως 4 Μήνες

Τα μωρά που θηλάζουν δεν χρειάζεται καμία επιπλέον νερό, δεδομένου ότι το μητρικό γάλα θεωρείται ότι είναι ένα σούπερ τροφή που καλύπτει όλες τις διατροφικές συνήθειες και απαιτήσεις σε υγρά ενός βρέφους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μητρικό γάλα παρέχει την απαιτούμενη ποσότητα των υγρών που πρέπει να μείνει ενυδατωμένο το μωρό σας. Με λίγα λόγια, θα shouldnt ακόμη και να ανησυχούν για την παροχή επιπλέον νερό για το νεογέννητο μωρό όσο εσείς νοσοκόμα σε πρώτη ζήτηση.

Ένα μωρό τύπου-τρέφονται επίσης δεν απαιτεί πάρα πολύ πρόσθετο νερό. Οι περισσότερες συνθέσεις βρεφικών τροφών περιέχουν συγκεκριμένες οδηγίες για την ποσότητα του νερού που πρέπει να προστεθεί για επαρκή αραίωση. Όταν ακολουθείτε αυτές τις οδηγίες και να ρυθμίσετε τη συνοχή του τύπου με την ηλικία του μωρού, που κρατά αρκετά τον ενυδατωμένο όταν τρέφεται με το χρόνο.

5-8 μήνες

Σε περίπτωση που τα μωρά πίνουν νερό κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών; Η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει κανένας σκληρός και γρήγορος κανόνας ως προς αυτό. Μέχρι να είναι 6 μηνών, δεν υπάρχει ανάγκη για το μωρό σας να πιει τίποτα εκτός από το μητρικό γάλα ή φόρμουλα. Το νερό είναι γενικά εισάγεται με τα μωρά από τη στιγμή που είναι πέρα ​​από το νεογέννητο στάδιο και σιγά-σιγά τη μετάβαση στα τρόφιμα εκτός από το μητρικό γάλα.

Τα μωρά συνήθως αρχίζουν με στερεά τροφή μεταξύ 5 και 8 μηνών. Προς το παρόν, μπορείτε να παρέχουν νερό σε ένα φλιτζάνι sippy για το μωρό σας για να πιείτε μερικές φορές την ημέρα. Αυτό neednt να είναι πάρα πολύ συχνές, με την προϋπόθεση ότι θα εξακολουθούν να θηλάζουν ή τύπο σίτιση του μωρού σας, εκτός από την παροχή στερεών.

9 – 12 μηνών

Μόλις γυρίσει ενός έτους ή έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε το θηλασμό, αλλά προσφέρουν νερό ή αραιωμένο χυμό σε ένα ποτήρι στο φαγητό. Ωστόσο, αποφύγει να δώσει τα ανθρακούχα ποτά ή ποτά με τεχνητά γλυκαντικά. Ως νέα μητέρα, μπορεί να είναι σε σύγχυση σχετικά μωρού ανάγκες του νερού σας. Δεδομένου ότι είναι πολύ λίγο για να εκφράσει τη δίψα, μπορεί να ανησυχούν ότι το μωρό σας δεν είναι ενυδατωμένο σωστά, και αν θα πρέπει να συμπληρώσει το μητρικό γάλα με νερό. Αλλά, ακριβώς όπως ο ίδιος εκφράζει δίψα, το μικρό σας θα είναι επίσης σε θέση να εκφράσουν τη δίψα με ορισμένες ενδείξεις, όπως γρινιάζουν.

Πώς μπορώ να εισαγάγει το νερό σε βρέφη;

Το νερό θα πρέπει να χορηγείται σε βρέφη μόνο μετά αρχίζουν στερεές τροφές. Μέχρι να είναι ενός έτους, τα νεφρά τους havent ωριμάσει αρκετά για να μεταβολίσουν πάρα πολύ νερό. Ως αποτέλεσμα, οι ανάγκες τους σε νερό είναι ελάχιστες. Ωστόσο, είναι δυνατόν να εισαχθεί το παιδί σας με τη γεύση του νερού, παρέχοντας το μωρό μικρές γουλιές σας σε μια στιγμή. Μπορείτε να συμπληρώσετε το μπουκάλι του μωρού ή sippy κύπελλο με νερό και να του δώσει μερικές γουλιές από αυτό, όταν εκφράζει τη δίψα. Επίσης, δεν δίνουν νερό το μωρό σας από ένα ανοιχτό κύπελλο, μέχρι να είναι πολύ παλαιότερη.

Πόσο νερό για να δώσει τα μωρά;

Αν αναρωτιέστε πόσο είναι απαραίτητη ποσότητα νερού για μωρό 6 μηνών, πρέπει να ξέρετε ότι αυτό εξαρτάται από το παιδί και διατροφικές συνήθειες του. Αν είναι ακόμα θηλάζουν, μερικές γουλιές είναι περισσότερο από αρκετό για να τον χορταίνω. Μωρό αφυδάτωση είναι σπάνιες, όταν τα μωρά παίρνουν απαιτείται υγρά τους από το μητρικό γάλα ή φόρμουλα ζωοτροφών. Έτσι, αυτό shouldnt να είναι μια ανησυχία. Τα μωρά που είναι μικρότερα των 4 μηνών δεν χρειάζονται νερό για να παρέχονται ξεχωριστά σε αυτούς. Οι οργανισμοί τους ενυδατώνονται από τα υγρά στις ζωοτροφές τους.

Δηλητηρίαση του νερού σε μωρά

Αν και πάρα πολύ νερό δεν προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες σε υγιείς ενήλικες, μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη σε μικρά μωρά. Δίνοντας τα παιδιά, οι οποίοι είναι ηλικίας κάτω των 6 μηνών, πάρα πολύ νερό μπορεί να διαταράξει τη σώματος φυσική ικανότητα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά από το μητρικό γάλα ή φόρμουλα ζωοτροφών. Πόσιμο ακραία ποσά σε πολύ μικρές απώλειες του χρόνου μπορεί να προκαλέσει το επίπεδο του νατρίου στο σώμα τους να πέσει. τα νεφρά τους arent αρκετά ώριμη για να χειριστεί μεγάλες ποσότητες νερού σε μια στιγμή, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια επικίνδυνη κατάσταση που ονομάζεται δηλητηρίαση του νερού. Εάν υπάρχουν συμπτώματα της δηλητηρίασης του νερού στο μωρό σας, όπως θολή όραση, ευερεθιστότητα ή εξάντληση μετά την κατανάλωση του νερού, απαιτεί άμεση ιατρική φροντίδα. Πάρα πολύ νερό μπορεί να προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις σε μωρά. Αυτός είναι και ο ίδιος λόγος για τον οποίο δεν είναι σοφό να διαχειριστεί μαθήματα κολύμβησης σε βρέφη. Στην πιθανότητα ότι χάφτω τεράστιες ποσότητες νερού, ενώ στην πισίνα, μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση του νερού και να οδηγήσει σε ένα επείγον ιατρικό περιστατικό.

Μήπως μωρά πρέπει να πίνετε νερό Anytime;

Παρά το γεγονός ότι ένα νεογέννητο μωρό δεν χρειάζεται να πιει νερό, το σώμα τους θα το χρειαστείτε καθώς μεγαλώνουν. Έτσι, καθώς το μωρό σας μεγαλώνει, μπορείτε να εισάγει με ασφάλεια το νερό στη διατροφή του. Τα μωρά μπορούν να πίνουν περίπου 30 ml νερού μέχρι τη στιγμή που είναι 4-6 μηνών, αλλά περιορίζει πλέον την ποσότητα του νερού. Μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά την πρόσληψη νερού του, όταν το παιδί σας είναι 9 μήνες έως 1 έτος της ηλικίας τους. Μόλις το παιδί σας είναι ένα χρονών, σύστημα το σώμα του είναι αρκετά ώριμη για να ανέχονται μεγαλύτερες ποσότητες νερού. Ωστόσο, ακόμη και μετά φτάνει το πρώτο έτος της ηλικίας του, να κρατήσει την πρόσληψη νερού σύμφωνα με τον κανονισμό.

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με την παροχή νερού για το παιδί σας

Ας αντιμετωπίσουν μερικά από τα πιο κοινά αμφιβολίες όσον αφορά την παροχή νερού σε μικρά μωρά και να καθαρίσει κάθε περαιτέρω σύγχυση.

Είναι ασφαλές να δώσει το νερό έως 6 μηνών ή μικρότερα μωρό;

Η απάντηση είναι ότι μπορείτε να δώσετε πάντα μερικές γουλιές νερό σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 4 έως 6 μήνες. Ωστόσο, οι ποσότητες που είναι μεγαλύτερες από 30-60 ml δεν είναι ασφαλείς σε μία μόνο ημέρα.

Μπορούμε να Αραιώστε Formula με το νερό;

Αν χρησιμοποιείτε έτοιμα προς χρήση τύπο, ίσως να μην χρειαστεί να προσθέσετε το νερό σε αυτό. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε σκόνη τύπο, θα χρειαστεί να προσθέσετε νερό για να το συγχέουμε. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην αναμειχθεί περισσότερο νερό από ό, τι συνιστάται, καθώς μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές, όπως η κατάσχεση.

Όταν Μπορεί μωρά αρχίζουν το πόσιμο νερό;

Πολλοί γονείς αναρωτιούνται για την ηλικία κατά την οποία μπορείτε να δώσετε ένα νερό του μωρού. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, τα βρέφη που θηλάζουν και τρέφονται τύπου δεν χρειάζονται επιπλέον νερό. Είναι στην πραγματικότητα συνέστησε ότι το νερό να εισαχθεί σε μια διατροφή του μωρού μόνο όταν είναι 4-6 μηνών.

Τι θα συμβεί αν ένα βρέφος αφυδατώνονται;

Ένα μωρό που θηλάζει αποκλειστικά στη ζήτηση έχει πολύ χαμηλές πιθανότητες αφυδάτωσης. Ακόμη τύπου ταϊσμένα μωρά λαμβάνουν την απαιτούμενη ποσότητα νερού με την τροφή τους

Μπορούμε να δώσουμε νερού σε θηλασμό του μωρού;

Δεν προτείνεται να δώσει νερό σε ένα μωρό θηλάζει. Οι απαιτήσεις του υγρού του μωρού ικανοποιούνται από το ίδιο μητρικό γάλα.

Μπορεί πάρα πολύ νερό για τα μωρά να οδηγήσει σε Σημάδια επιληπτικές κρίσεις;

Ναι, πάρα πολύ την κατανάλωση νερού θα προκαλέσει μια κατάσταση που ονομάζεται δηλητηρίαση του νερού σε μικρά μωρά. Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε δραματικές κρίσεις. Έχει επίσης σημαντική επίδραση στο σώμα του μωρού, καθώς τα επίπεδα νατρίου θα τείνουν να πέσουν με πάρα πολύ εισόδου νερού.

Συμπέρασμα: Το νερό είναι μια αναπόφευκτη αναγκαιότητα για την επιβίωση των ζωντανών οργανισμών. Ως ενήλικες, συνιστάται να πίνετε άφθονο νερό κάθε μέρα, και πληρούν τις ημερήσιες συνιστώμενες απαιτήσεις για τη βέλτιστη υγεία, αλλά δεν είναι το ίδιο με τα μωρά. Να φροντίστε να ακολουθήσετε τους γιατρούς προτάσεις σας σχετικά με την παροχή νερού στο μωρό σας για να εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει υγιές.