Τι πρέπει να ξέρετε για παχυσαρκία και διαβήτη

Η έρευνα μελέτη συνιστά να μπορεί να γυρίσει γύρω από διαβητικούς θέματα για πάντα, εάν διατηρηθεί κατάλληλο βάρος. Ο σακχαρώδης διαβήτης στηρίζεται στην κατανάλωση ζάχαρης σας, καθώς και την προκύπτουσα λίπος αποθηκεύεται στο παγκρέατος. Ένα λιπαρό πάγκρεας ρίχνει την ικανότητά του να δημιουργήσει αρκετή ινσουλίνη η οποία προκαλεί μία διαβητική προφίλ. Για να ρίξει αποθηκευμένο σωματικό λίπος, θα πρέπει να ξανά-εκπαιδεύσουν το σώμα σας να κάνει χρήση των λιπών, σε αντίθεση με υδατάνθρακες, όπως το συνιστώμενο καύσιμο του σώματος. Έχουμε δείξει, όπως και οι επαγγελματίες υγείας μας, ότι η αύξηση του σωματικού βάρους υποδηλώνει διαβήτη. Επιτρέψτε μας ρίξτε μια ματιά στην πραγματική έρευνα, αλλά πρώτα, θα μας επιτρέψει να δείτε κάποιες βασικές πραγματικότητες σχετικά με σακχαρώδη διαβήτη καθώς και το υπερβολικό βάρος.

5 Σημαντικά γεγονότα που αφορούν το διαβήτη

  1. Ο σακχαρώδης διαβήτης δεν είναι μια ασθένεια, είναι ένα σημεία και τα συμπτώματα.
  2. Διαβητική ζητήματα μπορούν, πράγματι, να γυρίσει γύρω. Δεν είναι μια δια βίου, διαδικασία κατάβασης.
  3. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα, με κάθε ένα από τους κινδύνους τους, με βάση το διαχωρισμό ουσιών από φυσικά βότανα και την κατασκευή τους (φαρμακευτική βιομηχανία δεν μπορούν να κερδίσουν χρήματα για την πραγματική σημείο).
  4. Είδος σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 δεν είναι μια ποινή ισόβιας κάθειρξης. Νέα μελέτη έχει διαπιστώσει ότι είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να αντιστραφεί, και επίσης μπορείτε να στερείται αυτό για το υπόλοιπο της ζωής σας, αν διατηρήσετε το βάρος σας προς τα κάτω.
  5. διαβήτη Τύπος 2 έχει στην πραγματικότητα μια σειρά από λόγους για τους οποίους είναι ο λόγος που οι περισσότεροι υπέρβαροι άνθρωποι δεν έχουν διαβητική θέματα.

Τι προκαλεί διαβήτη;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους διαβητικούς λογαριασμό προσώπου. Έχετε δει ποτέ τον αριθμό των ατόμων που είναι λεπτές πάσχουν από διαβήτη! Ο διαβήτης μπορεί να προκληθεί από:

  • Διαφορετικά είδη των λοιμώξεων ή των επινεφριδίων υπερφόρτωση.
  • Τρόπος πάρα πολύ σάκχαρο στο σχέδιο διατροφής ή τρώνε πάρα πολλά τρόφιμα που γρήγορα γίνονται ζάχαρη.
  • υψηλή πρόσληψη ζάχαρης (ή η κατανάλωση παλιά) που δημιουργεί AGEs στο σώμα. AGEs είναι Τελικών Προϊόντων Προηγμένης Γλυκάνσεως ενεργοποιείται όταν υπάρχει υπερβολική ζάχαρης, καθώς και τη ζάχαρη αρχίζει ενσωματώνουν με λίπη ή υγιή πρωτεΐνες χωρίς μια χημική διαδικασία. Αυτά τα AGEs είναι πολύ επιπλέον επιβλαβείς σε σύγκριση με τις ελεύθερες ρίζες που συνδέουν σε κύτταρα, σε όλο το σώμα, και επίσης να προκαλέσει διαταραχή, καρκινικών κυττάρων ή θάνατο του κυττάρου.
  • δυσλειτουργία του ήπατος ή προβλήματα του πεπτικού συστήματος (δηλαδή η διαφορά ή εξάντληση της μικροχλωρίδας).
  • Ένας αριθμός διαφορετικών ειδών των ανισοτήτων ορμόνης.

Βάρος και Σακχαρώδης Διαβήτης

Πάνω από το 70% των υπέρβαρων ατόμων δεν έχουν διαβήτη. Η σχέση μεταξύ του βάρους καθώς και σακχαρώδη διαβήτη λειτουργούν η συμμόρφωση με τη μόδα:

Αν το βάρος σας είναι κυρίως λόγω της πρόσληψης ζάχαρης, έχετε μεγάλη πιθανότητα να αναπτύξουν διαβήτη. Όταν το σώμα σας φαίνεται να χρησιμοποιούν απλά τη ζάχαρη για το φυσικό αέριο? να σταματήσει τη χρήση λιπών για τα καύσιμα. Ο καθένας με μια βασική κατανόηση της διαδικασίας καυσίμου αποφάσεων στα κύτταρα αναγνωρίζει ότι υπάρχουν 5 διάφορες οδούς που εισάγουν τη γλυκονεογένεση ή πορείες γλυκόλυση, κύκλο του Krebs και το ETC (Chain Electron Μεταφορές) που παράγει ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη).

Όταν σταματήσει να κάνει χρήση του λίπους για το φυσικό αέριο, θα κρατήσουν τα λίπη. Θα πρέπει να ξανά-εκπαιδεύσουν το σώμα σας να κάνει χρήση των λιπών και όχι σε σχέση με τα σάκχαρα, αλλά και voila και, ως εκ τούτου, σίγουρα θα αρχίσουν να χάσουν τα κύτταρα του λίπους. Δάσκαλος Roy Taylor, Καθηγητή της Ιατρικής, αλλά και μεταβολικό ρυθμό στο Πανεπιστήμιο του Newcastle διευκρίνισε ότι «Αυτό υποστηρίζει η αντίληψή μας για ένα προσωπικό όριο λίπους. Αν ένα άτομο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα από ό, τι ακριβώς μπορεί να ανεχτεί, τότε διαβητικούς θέματα συμψηφίζεται, όμως αν μετά από αυτό ρίξει ότι η ποσότητα του βάρους, τότε θα πάει πίσω στην τακτική».

Γιατί είναι αυτό το στιγμιότυπο;

Φαίνεται να εξαρτάται από το πόσο λίπος αποθηκεύεται στο παγκρέατος. Αν έχετε λιπαρό πάγκρεας, απαγορεύει το πάγκρεας από την παραγωγή ινσουλίνης, η οποία φυσικά είναι μόνο ένα από τα πολλά τέλος τα προβλήματα δημιουργώντας ένα διαβητικό άτομο προφίλ. Long πριν από την παγκρέατος, θα πρέπει να ασχοληθεί με το έντερο, το ήπαρ, καθώς και τα επινεφρίδια. Ο καθηγητής Taylor αναγνώρισε ότι και διαρκή σακχαρώδη διαβήτη θα μπορούσε να αφαιρεθεί.

Το λυπηρό στοιχείο της έκδοσης είναι ότι τα άτομα που λαμβάνουν μετφορμίνη (ένα αντι-διαβητικό φάρμακο με βάση την τεχνητή ένωση που βρίσκεται σε πολλά μυρωδικά) μειώνουν το σώμα τους από CoQ10 (παρόμοια με την στατίνη ναρκωτικά κάνουν και τα περισσότερα αντικαταθλιπτικά χάπια κάνουν), η οποία προκαλεί χάος σε όλο το σώμα αφού τα κύτταρα χρειάζονται CoQ10 για να κερδίσουν καύσιμα. Ωστόσο, η καλή συνιστώσα του προβλήματος είναι ότι κάθε βοτανολόγος, ιατρικό προσωπικό όλων των φυσικών ιατρικής, φυσιοπαθητικός, κλπ, αναγνωρίζει την θεμελιώδη πράγματα και επίσης ποια βότανα να εγκαταλείψουν ό, τι δόση να γυρίσει γύρω από σακχαρώδη διαβήτη.

Από την άλλη πλευρά, το σχέδιο διατροφής σας θα πρέπει κανονικά να λειτουργεί σε συνδυασμό με τη διαδικασία αν και το πρόγραμμα διατροφής θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική ανάλογα με το τι ακριβώς είναι η δημιουργία θεμάτων διαβητικούς. Για παράδειγμα, η θεραπευτική αγωγή διατροφής θα μπορούσε να έχει διάφορα συστατικά εάν τα διαβητική θέματα είναι το αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας του ήπατος έναντι των επινεφριδίων δυσλειτουργία. Μια απλή λύση σε αυτό είναι να ανακαλύψετε μια μεγάλη επαγγελματία υγείας που στην πραγματικότητα κάνει τη μελέτη τους και να αναγνωρίσουν την αιτία και την επίλυση του εκάστοτε έκδοση.