Τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να ξυπνήσετε νωρίς το πρωί

Ξυπνήσει νωρίς έχει αποδειχθεί ότι είναι όχι μόνο παραγωγική, αλλά καλή για τη συναισθηματική και σωματική ευεξία. Theres κάτι μυστικιστικό για άνοδο στη ρωγμή της αυγής και ξεκινήσετε την ημέρα σας ακριβώς δεξιά. Μπορείτε να πάρετε για να χωρέσει σε πολύ περισσότερο χρόνο, να κάνουμε περισσότερα, και από τη στιγμή οκτώ απεργίες, είστε ζεσταθεί και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη μέρα. Και η επιστήμη λέει ότι το πώς θα ξεκινήσετε τη μέρα χαράζει το δρόμο το υπόλοιπο της ημέρας σας μοιάζει. Αφήνει να εξερευνήσει περισσότερα σχετικά με το γιατί θα πρέπει να ξυπνήσει νωρίς παρακάτω.

Γιατί είναι καλό να ξυπνήσει νωρίς;

Έχετε βρει τον εαυτό σας δένονται για το χρόνο ή το τρέξιμο πάντα από το ρολόι; Ίσως έχετε πάντα ήθελε να εργαστεί και να πάρει το σχήμα, αλλά δεν βρίσκουν χρόνο από τη στιγμή που ξυπνούν αργά και το κεφάλι κατευθείαν στην εργασία. Με τη ζωή μας όλο και πιο απασχολημένος από τις ημέρες, είναι μια καλή ιδέα να ξυπνήσει νωρίς αφού σας επιτρέπει να πάρετε κάποια προσωπική στιγμή.

Σκεφτείτε το σαν μόνη χρόνο με τον εαυτό σας για προβληματισμό, δημιουργική σκέψη, και να γίνει πιο παραγωγική. Δυστυχώς, δημιουργώντας νέες συνήθειες δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται δουλειά και αφοσίωση. Αλλά μπορούμε να σας βοηθήσουμε με συμβουλές και τεχνικές που θα κάνουν τη μετάβασή σας σε ένα πρόωρο πουλί ευκολότερη.

Καλύτερους τρόπους για να ξυπνήσετε νωρίς το πρωί

Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί-

1. Απαλλαγείτε από τις κουρτίνες και Μάσκες

Αν κοιμάστε με ένα παράθυρο γύρω από το ξενοδοχείο σας στην κρεβατοκάμαρά σας, ή να είναι κοντά στο κεφάλι σας, ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσετε νωρίς είναι να αρχίσει να απαλλαγούμε από τις κουρτίνες. Αυτό μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά λειτουργεί κάθε φορά. Από τη στιγμή που το φως της ημέρας χτυπά το σώμα σας τα πρωινά, που θα σηματοδοτεί για να ξυπνήσει. Σήκω και φύγε αμέσως μόλις ανοίξετε τα μάτια σας, δεν δικαιολογίες.

2. Πρακτική Τσι Γκονγκ

Qi Gong είναι η τέχνη της καλλιέργειας και κυκλοφορεί Τσι στο σώμα σας. Αν ρίξετε μια ματιά στις ασκήσεις πρωί Qi Gong, θα παρατηρήσετε ότι θα αναζωογονήσουν και θα σας δροσίσει. είναι πολύ καλύτερο από την καφεΐνη και ξεφορτώνεται το πρωί ιδιοτροπία. δεν χτύπησε το γυμναστήριο την επόμενη φορά που θα ξυπνήσει. Κάνετε κάποια Qi Gong, και θα βρείτε τον εαυτό σας να φοβούνται λιγότερο και να ξυπνήσει νωρίς κάθε μέρα.

3. Ξεκινήστε με κάτι διασκεδαστικό

Αν θέλετε να ξυπνήσετε νωρίς και να μην αισθάνονται κουρασμένοι, θα πρέπει να ξεκινήσετε την ημέρα σας με κάτι διασκεδαστικό. Αυτό θα μπορούσε να είναι journaling σε ένα σημειωματάριο, την τέχνη, ακούγοντας κάποια μουσική, ή αγκαλιάζοντας με τη φίλη σας στο κρεβάτι. Νέα συνήθειες είναι χτισμένα πάνω στα θεμέλια της ευτυχίας και απόλαυσης. Μετά από όλα, γιατί θα κολλήσει με κάτι, αν ότι δεν ήταν ευχάριστη σε βάθος χρόνου; Το ίδιο ισχύει και για να ξυπνήσει νωρίς.

4. Ρυθμίστε Δύο Συναγερμοί

Ρυθμίστε το ξυπνητήρι του Fitbit σας ή κοντά στο κρεβάτι σας εντός όπλα φθάνουν και μια άλλη λίγο πιο μακριά. Βεβαιωθείτε ότι theres ένα κενό 15 λεπτών μεταξύ των δυο τους. Αυτό που κάνει είναι ότι σας βοηθά να ξυπνήσει απαλά και να μην αντιμετωπίσουν εκείνο το πρωί μέθη. Όταν ξυπνάτε την πρώτη συναγερμού, ξεκινήστε κάνοντας κάτι ευχάριστο όπως την ανάγνωση ή το τέντωμα στο κρεβάτι. Όταν ο δεύτερος συναγερμός πηγαίνει μακριά, ξυπνήστε, πλύνετε το πρόσωπό σας, και ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Δεν αισθάνομαι ένοχος, είτε, και είναι εύκολο να κολλήσει. Με την πρακτική, θα ξυπνήσει νωρίς χωρίς ειδοποίηση.

5. Ρίξτε μια Γιατί

Σας γιατί είναι πιο σημαντική αιτία για να ξυπνήσει νωρίς χωρίς ειδοποίηση. Έχετε ένα λόγος πίσω γιατί κάνετε αυτό. Μήπως επειδή θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας ή να μάθουν μια νέα δεξιότητα; Ή γιατί θέλετε να αναπτύξετε τον εαυτό σας και να αναπτύξετε την καριέρα σας με την εκμάθηση περισσότερο; Ένα πλοίο χωρίς προορισμό πηγαίνει πουθενά. Το ίδιο ισχύει και για τον έλεγχο πώς να ξυπνήσει νωρίς και το αίσθημα ανανεωμένοι.

6. Σχέδιο τον ελεύθερο χρόνο σας

Μερικοί από εσάς μπορεί ήδη να είναι παραγωγικοί για τις καθημερινές και μπορεί να ζητήσει: Τι το σημείο να ξυπνήσει νωρίς τα Σαββατοκύριακα; Λοιπόν, αυτό είναι όπου ελεύθερο χρόνο έρχεται. Σκεφτείτε για το αγαπημένο σας χόμπι ή ό, τι θέλετε να πάρετε καλύτερα σε. Αυτό είναι ό, τι τα Σαββατοκύριακα έχουν σχεδιαστεί για. Σκεφτείτε ότι για ένα λεπτό και να σχεδιάσουν τα Σαββατοκύριακα σας στο σημείο που είναι απασχολημένοι και να μην αφήσει να αναρωτιέται.

7. Οι εργασίες τις λεπτομέρειες

Όταν σας ξυπνήσει νωρίς, και έχετε μείνει με πολύ ελεύθερο χρόνο, μπορεί να πάρει τρομακτικό. Μπορείτε ακόμη και να μπει στον πειρασμό να χτυπήσει το κουμπί snooze. Γι ‘αυτό μιλήσαμε για μεγάλο σας γιατί. Αλλά σε αυτό το πλαίσιο, μιλούσαμε για λίγο τα γιατί σου. Ξεκινήστε με τη σκέψη τι θέλετε να κάνετε μετά ξυπνάτε.

Θα βουρτσίζετε τα δόντια σας, ασκηθείτε λίγα λεπτά και το κεφάλι πάνω στο γραφείο; Ή να περάσετε το χρόνο να διαβάσετε και μερικές στιγμές με την οικογένειά σας και στη συνέχεια να εργαστούμε. Προγραμματίστε το χρόνο σχισμή ή πόσο χρόνο youd θέλατε να περάσετε σε αυτά τα μικρο-καθήκοντα και να πάρει σε αυτό μέχρι να αισθάνεται πιο εύκολο κάθε μέρα.

8. Αποθηκεύστε μακριά Το Ηλεκτρονικά

δεν χρησιμοποιούν smartphones, φορητούς υπολογιστές σας, ή δισκία μια ώρα πριν πάτε για ύπνο. Δώστε τους μακριά σε κάποιον άλλο και να μην κάνετε τον κόπο ψάχνει για αυτούς. δεν τους ενεργοποιήσετε και να τους κρατήσει μακριά, πέρα ​​από την προσιτότητα του υπνοδωματίου σας.

9. Είναι, επίσης, ψυχική

Ξυπνάτε νωρίς είναι φυσικό σχεδιασμό μας ως ανθρώπινα όντα, αλλά με όλο το βόμβο στον κόσμο, κάτι τόσο έξυπνο μπορεί να αισθάνεται αφύσικο. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας τα οφέλη του να ξυπνήσει νωρίς και πώς είναι φυσική σας κατάσταση. Rewire το μυαλό σας με θετικές σκέψεις, δρουν πάνω τους, και το επαναλαμβάνουμε αυτό το βήμα για να αλλάξει τη ζωή σας.

10. Βασιστείτε στην κατοικίδιό σας

Αν σας αρέσει να παίρνετε το κατοικίδιο ζώο σας για βόλτες, είναι καιρός να πάρετε τη βοήθεια τους με ξυπνάτε νωρίς. Ζωοτροφών για κατοικίδια ζώα σας νωρίς το πρωί και να τους υπενθυμίσω ότι κάθε μέρα. Αν παραλείψετε μια μέρα ή δεν ξυπνήσει νωρίς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι σε σας, όπως αυτά παραβίαση της ασφάλειας προκαλεί.

11. Πάρτε έναν συνεργάτη υπευθυνότητας

Η εύρεση νέων φίλων που ξυπνούν νωρίς ή να μείνετε κοντά στο σπίτι σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πάρετε την μπάλα τροχαίο. Βγες έξω για πρόωρη προπονήσεις ή βόλτες με το συγκεκριμένο φίλο και ζητήστε του / της να χτυπήσει στην πόρτα σας αν φαίνεται ποτέ σαν να πρόκειται να χάσετε την ημέρα. Αυτό λειτουργεί σαν μια γοητεία.

12. Προσπαθήστε πολυφασικό ύπνο

Αυτό είναι για όσους θέλουν να ξυπνήσει νωρίς καθώς κοιμούνται λιγότερο, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα των μαθημάτων. Συνήθως, ο κόσμος κοιμάται για 8 ώρες την ημέρα. Έχετε τέσσερα στάδια του ύπνου και δύο όροι είναι γνωστή ως Slow Wave Sleep (SWS) και Κίνημα Rapid Eye (REM). την ποιότητα του ύπνου σας βρίσκεται στη φάση REM. Μπορείτε να δοκιμάσετε κατάτμηση του ύπνου σας ή τη διαίρεση του κύκλου 8 ώρες σας σε τρία μέρη. Έξι ώρες τη νύχτα, και τέσσερα τα NAP δύναμης 30 λεπτά με τα πόδια όλη την ημέρα. Απλά κοιτάζω προς τα πάνω όρους όπως διφασικό ή Everyman κύκλων ύπνου, και θα πάρετε την ιδέα.

13. Μην πηγαίνετε Ψυχρού Τουρκία

Έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες, όταν αλλάζει το πρόγραμμα του ύπνου σας ανησυχεί. Δεν πάει κρύα Τουρκία από την Ημέρα 1. Συνήθως χρειάζονται μια πλήρη 4-5 ημέρες για να συνηθίσουν στη νέα ρουτίνα σας, αλλά να περάσει από αυτή την αλλαγή είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, να είστε υπομονετικοί, και να αλλάξετε το πρόγραμμά σας πιέζοντας ξανά μετά σας το χρόνο σε βήματα των 10 λεπτών κάθε λίγες ημέρες (μέχρι να φτάσετε μετά στόχο σας το χρόνο).

14. Βελτιστοποίηση τι τρώτε

επηρεάζει τη διατροφή σας πώς αισθάνεστε πριν πάτε για ύπνο και μετά το ξύπνημα. Περάστε την καφεΐνη και να πάει για αφεψήματα. Τρώτε περισσότερα φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και σπόρους, και να πάρετε την πρωτεΐνη σας από το άπαχο κρέας. Βιολογικά τρόφιμα είναι πολύ καλή. Το καθαριστικό που τρώτε, τόσο πιο πειθαρχημένοι θα είναι. Και το πιο πειθαρχία και θέληση καλλιεργείστε, τόσο πιο εύκολο θα δημιουργήσει νέες συνήθειες – όπως και να ξυπνήσει νωρίς. είναι μια θετική αλυσιδωτή αντίδραση των ειδών.

15. Να είναι συνεπής

Μόλις αρχίσετε να ξυπνήσει νωρίς, να είναι συνεπείς και να επιμείνουμε σε αυτό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν έχει σημασία αν είναι αργία, διακοπές, ή ειδική εκδήλωση. Μπορείτε εργάστηκε για αυτό, και τώρα δεν θέλετε να ξεπλύνετε ότι κάτω από την τουαλέτα. Θυμηθείτε γιατί αρχίσατε να ξυπνάτε νωρίς στην πρώτη θέση και να παραμείνει προσηλωμένη στους λόγους σας. το μυαλό και το σώμα σας θα σας ευχαριστήσει σε μακροπρόθεσμη βάση. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αυτό.

Ξυπνήσει νωρίς είναι σαν να χτίζεις μια νέα συνήθεια. πρόκειται για παραμένοντας πιστή στον εαυτό σας και να είναι ειλικρινής και να δεσμευτεί. Αν και οι παραπάνω συμβουλές και τεχνικές θα σας βοηθήσουν, θα πρέπει να έχετε μια λαχτάρα να αλλάξει. Ή η βούληση να προχωρήσουμε μπροστά. Μόλις έχετε την επιθυμία να καίει μέσα σας, αυτά τα εργαλεία και τις τεχνικές που στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε καλύτερη χρήση. Και να θυμάστε – χρειάζεται χρόνος. Είναι συνηθισμένο να συμβεί μια μέρα στην άλλη, ώστε να δώσει στον εαυτό σας ένα μικρό περιθώριο ελιγμών και να είναι ήπια όταν αρχίζετε αρχικά. Και μην ξεχάσετε να μας πείτε πώς θα πάει.