Τα 5 καλύτερα αιθέρια έλαια για υγιή πέψη

πεπτικό σας σύστημα εργάζεται σκληρά χωρίς να χαλάσει τα τρόφιμα που τρώτε σε θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας. Τους απορροφά, και βοηθά να μετατρέψει τα θρεπτικά συστατικά σε ενέργεια για την εύρυθμη λειτουργία όλων των κυττάρων, οργάνων και συστημάτων στο σώμα σας. Είναι επίσης υπεύθυνη για περίπου το 80% της βουλευτικής ασυλίας σας!

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το πεπτικό σας σύστημα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της διατήρησης της συνολικής υγείας σας, αλλά και την καλή φροντίδα του μπορεί να είναι δύσκολο στο γρήγορο ρυθμό κόσμο στον οποίο ζούμε. Επειδή η διατροφή σας είναι το # 1 παράγοντας που επηρεάζει τη διατήρηση υγεία του πεπτικού συστήματος, μπορεί εύκολα να υποστεί ζημία από την τυπική αμερικανική διατροφή, ή ΕΔΕ.

Η ΕΔΕ είναι ακριβώς αυτό – ΕΔΕ. Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων επεξεργασμένα δημητριακά (υδατάνθρακες), συσκευασμένα γλυκά και ζαχαρούχα ποτά και πολύ μικρές ποσότητες ολόκληρη φυσικά τρόφιμα όπως τα φρούτα, τα λαχανικά και τα ψάρια. Είναι εξαιτίας αυτού που πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από διάφορες διαταραχές του πεπτικού συστήματος που κυμαίνονται από ταλαιπωρίες όπως το φυσικό αέριο, φούσκωμα και δυσπεψία σε επικίνδυνα συμπτώματα πιο σοβαρή δυσπεψία, χρόνια ευερεθιστότητα, αιμορροΐδες και φλεγμονή του εντέρου.

Τα 5 καλύτερα αιθέρια έλαια για την πέψη

Εάν πάσχετε από πεπτικές διαταραχές, τα αιθέρια έλαια μπορούν να παρέχουν κάποια ανακούφιση! Ξεκινήστε με αυτά τα 5 αιθέρια έλαια για την καλύτερη υγεία του πεπτικού συστήματος:

Τζίντζερ

Ζεστό και πικάντικο, αυτό ευωδιαστό λάδι προέρχεται από ένα ρίζωμα (ρίζα). Η ίδια η ρίζα έχει χρησιμοποιηθεί σε κουζίνες σε όλο τον κόσμο για αιώνες για την ικανότητά της να μειώσει τα συμπτώματα του κοινού στομαχικές διαταραχές που περιλαμβάνουν ναυτία, φούσκωμα και αέρια. Επίσης είναι γνωστό ότι διεγείρει την πέψη, καταπραΰνει και άνεση.

Εστραγκόν

Οι μοναδικές ικανότητες της ελαίου εστραγκόν περιλαμβάνουν τη λίπανση των εντερικών τοιχωμάτων για να υποστηρίξει τη διαδικασία της πέψης. Ικανός να προωθήσει την πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, είναι επίσης συμμετέχει στην αποβολή των τοξινών. Επίσης, παρέχει ισχυρό αντι-μυκητιακές ιδιότητες για να βοηθήσει να κρατήσει εντερικά παράσιτα μακριά.

Μέντα

Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και ευρέως χρησιμοποιούμενα αιθέρια έλαια για την πέψη. Μέντα είναι υπέροχα αρωματικά, τόνωση και αναζωογονητικό. Επίσης ένας ισχυρός έλαιο το οποίο διευκολύνει αποτελεσματικά συχνές ναυτία, δυσπεψία, και του φυσικού αερίου και διεγείρει τη διαδικασία της πέψης.

Γαρύφαλλο μπαχαρικό

Καταπραϋντικό και ανακουφιστικό σε ολόκληρο το πεπτικό σύστημα, το έλαιο γαρύφαλλου είναι γνωστό ότι μειώνει τη φλεγμονή μέσα εντερική επένδυση. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει το στομάχι. Επίσης ανακουφίζει ταλαιπωρίες με τη χαλάρωση λείου μυϊκούς ιστούς της πεπτικής οδού για την ανακούφιση σπασμούς, ναυτία, αέρια και φούσκωμα. Μία μοναδική ένωση που ονομάζεται ευγενόλη, βρέθηκαν στο γαρύφαλλο έλαιο είναι γνωστό για την αποτελεσματική θεραπεία των λοιμώξεων από ζυμομύκητες και Candida (εντερικό παράσιτο) υπερανάπτυξη.

Λάδι Ρίγανη

Ένα από τα πιο ισχυρά αιθέρια έλαια για την πέψη. Αυτό το έλαιο περιέχει ισχυρό αντιβακτηριακό, αντι-μυκητιασική και αντι-παρασιτικές επούλωση ενώσεις οι οποίες αντίπαλο over-the-counter θεραπείες για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος. Ικανός να σκοτώσει τα παθογόνα βακτήρια του εντέρου που ζουν στο πεπτικό σύστημα, το λάδι της ρίγανης είναι καλύτερα όταν χρησιμοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια στιγμές κινδύνου να πάρει τακτική πέψη και πάλι στο προσκήνιο.

Πώς Αιθέρια Έλαια εργασία για να καλμάρω πεπτικές διαταραχές

Τα αιθέρια έλαια περιέχουν φυτικά χημικά συστατικά υπεύθυνα για τις ισχυρές θεραπευτικές οφέλη. Αυτές οι ενώσεις προκαλέσει μια απάντηση στο νευρικό σας σύστημα, στέλνει σήματα στον εγκέφαλό σας. Αυτά τα σήματα μπορεί να περιλαμβάνουν ηρεμώντας και καταπραϋντική του εντερικού σωλήνα, ή την τόνωση της πέψης με την ενθάρρυνση παρασυμπαθητικό δραστηριότητα. Κάθε λάδι είναι διαφορετική, αλλά μόνο μερικές σταγόνες από κάθε αιθέριο έλαιο κάνει ένα μεγάλο αντίκτυπο.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα αιθέρια έλαια για να υποστηρίξει ένα υγιές πεπτικό σύστημα:

  1. Αρωματικώς. Όταν χρησιμοποιείται σε διαχύτη σας, ή απλά να εισπνέεται από το μπουκάλι, οι ατμοί μεταφέρουν δραστικό χημικό μορίων στο σώμα σας μέσω της μύτης. Διεγείρουν το οσφρητικό νεύρο, που βρίσκεται στη ρινική κοιλότητα. Αυτό το νεύρο περιέχει ίνες που στέλνουν σήματα απευθείας στο κεντρικό νευρικό σας σύστημα. Είναι το σύστημα με το οποίο διέπεται η πέψη.
  2. Τοπικώς. Το δέρμα σας απορροφά ό, τι βάζετε σε αυτό. Όταν εφαρμόζεται ως ένα τρίψιμο, λοσιόν ή σε μασάζ οι δραστικές ενώσεις που βρίσκονται στα αιθέρια έλαια εισάγετε κυκλοφορία του αίματός σας για την υποστήριξη του πεπτικού συστήματος.

Πεπτικό Οδηγίες Μασάζ: Ξεκινώντας από τον αφαλό, εφαρμόστε το λάδι και στη συνέχεια κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα με ανοδικές κυκλικές κινήσεις (πιέστε ελαφρά με τα μαξιλάρια των δαχτύλων σας, κυκλώνοντας προς τα δεξιά). Αυτό μπορεί να γίνει και στο πίσω μέρος, πάνω από το συκώτι και το στομάχι. Θυμηθείτε να αραιώνετε πάντα αιθέρια έλαια σε καρύδας ή αμυγδαλέλαιο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε αιθέρια έλαια για το στομάχι αναστατώσει ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υγείας, χωρίς προηγουμένως να συμβουλευθεί τον γιατρό σας. Και σας συνιστούμε να μην τα χρησιμοποιούν εσωτερικά.

Τι θα πρέπει να εξετάσει

Όταν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν που ξέρετε πρόκειται να μπαίνουν στο σώμα σας, θα πρέπει να είναι βέβαιοι ότι είναι μη-τοξικό. Μετά από όλα, θέλετε μόνο την υψηλότερη ποιότητα, αγνά υλικά για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλές βασικές πετρελαϊκές εταιρείες εκεί έξω που δεν ακολουθούν οργανωμένες πρακτικές σχετικά με το πώς τα προϊόντα τους που καλλιεργούνται, εξόρυξη και η επεξεργασία.

Στο Θεραπεία Solutions, η υγεία και η ευτυχία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε παρτίδα των αιθέριων ελαίων που θα βρείτε εδώ περιέχει μόνο 100% αγνά υλικά. Δεν πληρώσεως, χωρίς χημικά μόνο δοκιμαστεί, ελεγχθεί και πιστοποιηθεί θεραπευτικού βαθμού αιθέρια έλαια, για ευτυχισμένη, υγιής tummies!