Τα πρώτα συμπτώματα του διαβήτη που πρέπει να γνωρίζετε

Ο διαβήτης μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε. Αυτό είναι ακριβώς γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα πρώτα σημάδια του διαβήτη στις γυναίκες και να το πάρετε υπό έλεγχο. Προσέξτε για τα συμπτώματα, ώστε να μπορείτε να πάρετε τα σωστά βήματα και να το αποτρέψει από τον έλεγχο της ζωής σας. είναι καλύτερα να καταπνίξει τα προβλήματα εν τη γενέσει προτού να ξεφύγει από τον έλεγχο. Ένα τέτοιο πιθανό πρόβλημα είναι ο διαβήτης, η οποία είναι επίσης γνωστή ως μια σιωπηλή ασθένεια οφείλεται σε πολύ ήπιες αρχικά σημεία του. Αλλά με την κατάλληλη ευαισθητοποίηση και εγρήγορση, μπορείτε να ασχοληθεί με διαβήτη και να αναλάβει την ευθύνη της ζωής σας.

Αναγνωρίζοντας τα συμπτώματα του διαβήτη σε γυναίκες

1. Έχετε ανεξήγητη απώλεια βάρους και αύξηση

Μπορείτε να σκεφτείτε ότι χάνετε βάρος, λόγω της μια επιτυχημένη δίαιτα συντριβή. Αλλά τι γίνεται αν αυτό συμβαίνει λόγω της εμβάπτισης των επιπέδων γλυκόζης; Εάν έχετε διαβήτη τύπου 2, τα κύτταρά σας δεν παίρνει αρκετή γλυκόζη. Το σώμα σας δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τις θερμίδες αποτελεσματικά ακόμα κι αν τρώτε μια υγιεινή διατροφή. Ομοίως, ξαφνική αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί επίσης να είναι ένα προειδοποιητικό καμπανάκι.

2. Μπορείτε να πάρετε την πρωινή αδιαθεσία και έμετος

Αν και αυτό είναι ένα κοινό σύμπτωμα εγκυμοσύνης, αυτό είναι επίσης ένα πρώιμο σύμπτωμα του διαβήτη τύπου 1 στις γυναίκες. Αν προγραμματίζετε μια εγκυμοσύνη, θα πρέπει να ληφθούν ειδικά μέτρα για την πρόληψη των προβλημάτων, όπως γενετικές ανωμαλίες. Κλείστε ένα ραντεβού με το γυναικολόγο σας και να πάτε για μια ενδελεχή έλεγχο.

3. Μπορείτε κατουρήσει ένα κομμάτι πάρα πολύ

Όταν το σώμα σας δεν είναι σε θέση να παράγει αρκετή ινσουλίνη, υπάρχει μια υπερβολή της γλυκόζης. Οι νεφροί συνέχεια αντιδρούν για να καθαρίσουμε την γλυκόζη μέσω συχνή ούρηση. Αν πρέπει να επισκεφθείτε την τουαλέτα ένα αγοράκι πάρα πολύ συχνά, θα πρέπει να πάρετε τον εαυτό σας ελέγχεται για να αποκλείσει τον διαβήτη τύπου 2.

4. Αισθάνεστε thirstier

Αυτό είναι ένα σύμπτωμα του διαβήτη τύπου 2 στις γυναίκες. Δεδομένου ότι το σώμα σας είναι να εξαλειφθούν πολλά υγρά, έχετε μείνει αίσθημα thirstier. Μπορείτε επίσης επιβαρύνονται με ένα ξηρό στόμα και ξηρό δέρμα λόγω της αφυδάτωσης.

5. Θα αισθάνεστε πεινασμένοι όλη την ώρα

δεν είναι μόνο διψούν ότι έχετε αντιμετωπίσει. Όταν έχετε διαβήτη τύπου 2, το σώμα σας δεν μπορεί να παράγει αρκετή ινσουλίνη για να φέρει γλυκόζης στα κύτταρα σας. Και όταν το σώμα σας δεν μπορεί να μετατρέψει τα τρόφιμα σε γλυκόζη, τα κύτταρά σας να αντισταθεί στην ινσουλίνη, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πεινασμένοι και κουρασμένοι.

6. Έχετε θολή όραση

Όταν έχετε υψηλά επίπεδα σακχάρου, οι μύες των φακών των ματιών σας να εργαστούμε σκληρά για να επικεντρωθεί. Οι φακοί οι ίδιοι μπορεί επίσης να επηρεαστεί αρνητικά όταν ο διαβήτης δεν είναι η διαχείριση. Αυτό είναι άλλο ένα πρώιμο σημάδι του διαβήτη και μπορεί να βρεθεί τόσο σε διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2.

7. πληγές σας θεραπεύσει πιο αργά από το συνηθισμένο

Η σύνδεση μεταξύ γυναικών και διαβήτη επεκτείνεται στην κολπική περιοχή πάρα πολύ. Η συσσώρευση της γλυκόζης μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλασιασμό των ζυμομυκήτων και των βακτηρίων. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αναπτυσσόμενες κολπικές μολύνσεις ακόμα κι αν κάνετε το καλύτερό σας για να παραμείνει καθαρό. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε πιο αργή επούλωση και την αύξηση της προβλήματα στα πόδια, όπως λοιμώξεις από μύκητες, κάλους, και σφυροδακτυλία.

Ο διαβήτης μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά δεν πρέπει να σημάνει το τέλος της ζωής, όπως το ξέρετε. Διατηρώντας ένα ρολόι για την υγεία σας και τη συνεχή επαγρύπνηση προς το σώμα σας, μπορείτε να αναγνωρίσετε και να ελέγξει από την αρχή.