Τα οφέλη του υπνάκο εξουσία και πώς να το κάνουμε σωστά

Πίσω στις μέρες γυμνασίου σας μπορεί να έχετε κοιμηθεί για λίγα λεπτά στην τάξη ή πήρε επέπληξε από τον καθηγητή σας για ύπνο πολύ συχνά. Ίσως να είχε καλούς βαθμούς παρά την αναβολή off ανάμεσα σε μαθήματα και άρχισαν να αναρωτιούνται αν υπήρχε μια σύνδεση. Ή ίσως απλά να αισθάνονται πολύ κουρασμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν φαίνεται να μπορεί να κρατήσει τα βλέφαρα σας ανοικτά. Ευτυχώς, theres μια λύση για την γνωστική θλίψεις σας – τα NAP εξουσία . Και η έκπληξη truth- είναι καλό για σας. Γιατί σας δίνουν δύναμη; Τα λογοπαίγνια στην άκρη, αφήνει να εξερευνήσουν τα κάτω.

Τι είναι μια δύναμη Nap;

Ένα υπνάκο εξουσία είναι ένα σούπερ σύντομο υπνάκο που διαρκεί οπουδήποτε μεταξύ 8 έως 30 λεπτά. δεν είναι σαν το απόγευμα siestas σας, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε για δύο ή τρεις ώρες. Μπορείτε να σκεφτείτε έναν υπνάκο εξουσία ως περίπου όπως ένα γρήγορο σνακ για τον εγκέφαλό σας. Ζητήστε από κάθε επιτυχημένη ανθρώπων ή επιχειρηματίας και θα σας πω ότι ο λόγος πίσω από την παραγωγικότητά τους και την μέγιστη απόδοση είναι στον ύπνο δύναμη – είναι μια από τις συνήθειες της επιτυχίας που φαίνεται απατηλά απλά από την πρώτη ματιά.

Οφέλη της δύναμης ΕΣΔ

Εδώ είναι τα εξής πλεονεκτήματα των ΕΣΔ ισχύος για αρχάριους και για όσους έχουν περισσότερη εμπειρία στην τέχνη της επιτυχούς στον ύπνο:

1. τονώνει τη διάθεση και την εγρήγορση

Εάν βρεθείτε αντιμέτωποι με μια κακή μέρα στη δουλειά και θέλουν να χτυπήσουν το κουμπί επαναφοράς, πάρτε έναν υπνάκο εξουσία. Θα ξυπνήσει το αίσθημα ανανεωμένοι και έτοιμοι να αναλάβουν κάτι που έρχεται το δρόμο σας. Σύμφωνα με την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, τα NAP δύναμη που παρέχουν αποκατάστασης του ύπνου και να βοηθήσει να νικήσει την αϋπνία.

2. Βελτιώνει την παραγωγικότητα

προσοχής σας βελτιώνεται όταν υπνάκο εξουσία. Αυτό μεταφράζεται σε αυξημένη παραγωγικότητα και την μέγιστη απόδοση στην εργασία. Στην πραγματικότητα, ακόμη και η NASA έκανε μια μελέτη για το θέμα αυτό σε θέματα και το απέδειξε. Εάν η εργασία σας είναι να κάνετε περισσότερα πράγματα γίνουν στο γραφείο και ελεύθερο χρόνο για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας, να πάρετε έναν υπνάκο εξουσία – χωρίς ερωτήσεις.

3. Βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας

ΕΣΔ ενέργειας είναι μια εξαιρετική επιλογή πριν από τη συμμετοχή στα καθήκοντα που αφορούν κινητικές δεξιότητες, όπως σκιαγραφώντας ένα νέο κομμάτι, παίζοντας πιάνο, ή εργάζονται με τα χέρια σας. Από τα NAP εξουσία αναζωογονήσετε το δρόμο σας ή να καθαρίσετε τις τοξίνες στον εγκέφαλό σας, βοηθά με τη μνήμη εργασίας και μακροχρόνια ανάκληση πάρα πολύ. Θα βρείτε τον εαυτό σας κάνοντας καλές αποφάσεις όλη την ημέρα και τη διατήρηση της ψυχραιμίας όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

4. Βοηθά πάρει αργό κύμα ύπνου (SWS)

Slow Wave Sleep διαρκεί περίπου 30 λεπτά και τα NAP εξουσία εμπίπτουν στάδιο 2 του ύπνου, δίνοντάς σας όλες τις ΥΚΕ που χρειάζεστε. Slow Wave Sleep βελτιώνει τις ικανότητες λήψης αποφάσεων σας, σε περίπτωση που ήξερα. Και αν ταιριάζει στη φάση SWS το απόγευμα, γίνεται πολύ πιο εύκολο να αποκοιμηθείτε σε REM ύπνου τη νύχτα.

5. Επίπεδα αυξάνει τεστοστερόνη

Είτε ψάχνετε για να βελτιώσει τις επιδόσεις κρεβατοκάμαρά σας ή να πάρετε άπαχο και τεμαχισμένα, ενώ συσκευασίας για τους μυς, τα NAP εξουσία να σας βοηθήσει να ενισχύσει την τεστοστερόνη σας. Οι ερευνητές έχουν επιβεβαιώσει αυτό με κάνει μια μελέτη σχετικά με τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες που κοιμόντουσαν για τέσσερις ώρες σε σχέση με εκείνους που κοιμόντουσαν για 8 ώρες. Ισχύς στον ύπνο προκαλεί την απελευθέρωση της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης σας (HGH), το οποίο είναι ό, τι χρειάζεστε για να χτίσετε το μυ, να πάρει άπαχο, και να σας πολύ φυσική καλύτερο.

6. Μειώνει Δείκτες Στρες και ενισχύει την ανοσία

Στον ύπνο έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τους δείκτες του στρες και να δώσει ένα pick-me-up σε ενδοκρινικές την υγεία σας. νορεπινεφρίνη τα επίπεδα ανεβαίνουν με περιορισμένο ύπνο και είναι υπεύθυνοι για την απάντηση πάλη-και-πτήσης και αγχωτική συναισθήματα. Σύμφωνα με το Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, όταν παίρνετε έναν υπνάκο εξουσία, τα επίπεδα της νορεπινεφρίνης σας μείνει φυσιολογικό και δεν αυξάνουν – που σημαίνει να νιώθεις ήρεμος και πολύ πιο ευτυχισμένοι.

7. Στον ύπνο Βελτιώνει Χρόνος Αντίδρασης

Στους ηλικιωμένους, στον ύπνο εξουσία είναι γνωστό ότι βελτιώνει το χρόνο αντίδρασης και την ενίσχυση της συναισθηματικής υγείας. Και όχι μόνο στους ηλικιωμένους, τα οφέλη έχουν μελετηθεί με ιατρικό προσωπικό, τους πιλότους, τους στρατιώτες και τους ανθρώπους που δεν παίρνουν αρκετό ύπνο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αντιστρέψετε μια νύχτα στέρησης ύπνου με τη λήψη πολλαπλών τα NAP εξουσία διάρκεια της ημέρας.

8. Ανυψώνει δημιουργικότητα

Εδώ είναι μια Secret-Da Vinci που χρησιμοποιείται για να υπνάκο κάθε τέσσερις ώρες. Και ήταν πραγματικά δημιουργικοί. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι Da Vinci για να υπνάκο εξουσία. έχουν τα NAP δύναμης έχει αποδειχθεί για την τόνωση της δημιουργικότητας, δεδομένου ότι βελτιώσουν τις δεξιότητές του κινητήρα σας και να αποκαταστήσει την ψυχική λειτουργία. Σύμφωνα με μια μελέτη από ερευνητές του Νευροεπιστημών Συνάντηση στη Νέα Ορλεάνη πίσω στο 2012, μια διαδρομή σε 15 άτομα έδειξε ότι οι συμμετέχοντες που χνουδωτή έδειξε μια αύξηση της δραστηριότητας δεξί του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργικότητα και φαντασία σκέψης.

Πώς να τροφοδοτήσει Nap να καρπωθούν τα οφέλη;

Μπορείτε να καρπωθούν τα οφέλη των ΕΣΔ εξουσίας κάνοντας τους δικαίωμα. Εδώ είναι ο οδηγός σας για ύπνο εξουσία να βιώσουν τα οφέλη:

1. Stick για 30 λεπτά Μπλούζες

ολόκληρο τον κύκλο του ύπνου σας χωρίζεται σε 5 στάδια – Φάση 1 και 2 είναι αφιερωμένη στον Slow Wave Sleep and Στάδιο 3 έως 5 μετάπτωσης εντός REM (Rapid Eye Movement), η οποία είναι όταν αρχίσουμε να ονειρευόμαστε. Αφορούσαν το στάδιο 1 και 2 καθώς αυτό είναι το φάσμα όπου βρίσκεται ύπνο εξουσία.

Επίσης, αν πάτε πέρα ​​από το σήμα 30 λεπτά με τα πόδια υπάρχει κίνδυνος να ετοιμάζεται για REM και αν είστε διακοπεί σε αυτό το στάδιο, θα ξυπνήσει το αίσθημα μεθυσμένος και δεν είναι καλά-ξεκούραστα. Η αποτελεσματική μέθοδος είναι να διατηρήσει την εξουσία μήκος υπνάκο σας σε όχι περισσότερο από 30 λεπτά για να αποκομίσουμε οφέλη.

2. σβήνουν τα φώτα

Επενδύστε σε μια μάσκα ύπνου, κάποια παρωπίδες ή κουρτίνες για το δωμάτιο σας, και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διακοπές όταν είστε ετοιμάζεται να αποκοιμηθείτε και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διάρκεια υπνάκο εξουσία σας. Εάν δεν μπορείτε να υπνάκο για 20 έως 30 λεπτά κατ ‘ευθείαν, να χωριστεί σε 6 ή 10 λεπτά κομμάτια τη διάρκεια της ημέρας.

3. Nap Μεταξύ 13:00-15:00

Αυτή είναι η στιγμή ήταν μεθυσμένος ή να χτυπήσει ένα απόγευμα ύφεση, καθιστώντας την τέλεια στιγμή για να υπνάκο εξουσία. ιδανική ισχύς του χρόνου υπνάκο σας θα πρέπει να είναι μεταξύ 13:00-15:00. Γιατί; Επειδή κιρκάδιου ρυθμού μας λέει έτσι με βάση τη βιολογική μας σχεδιασμό.

4. Δεν υπνάκο 3 ώρες πριν τον ύπνο σας

Επειδή αυτό θα ρίξει πρόγραμμα του ύπνου σας σε σύγχυση και να σας αφήσει στερηθεί τον ύπνο, κουρασμένος και εκκεντρικός την επόμενη μέρα. Αν το κάνετε υπνάκο, φροντίστε να ταιριάζει με τον τρόπο πριν από το σήμα 3 ώρες πριν τον ύπνο – ακόμα και αν χάσετε το παράθυρο pm 1 μ.μ. έως 3.

5. Χρησιμοποιήστε συναγερμού ή χρονοδιακόπτη

Εάν theres κανένας για να σας ξυπνήσει, ορίστε ένα χρονόμετρο. Βοηθά και ήταν σίγουρος γι ‘αυτό.

6. Χρησιμοποιήστε White Noise ή Μουσική ύπνου

Πάρτε ένα ωραίο ζευγάρι ακουστικά ακύρωσης θορύβου και να παίξει λευκό θόρυβο ή μουσική ύπνο κομμάτια με αυτό. Αυτό θα συμβάλει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος στον ύπνο δύναμη και αν το σπίτι σας είναι πολύ θορυβώδες, να πάρει ένα ζευγάρι ωτοασπίδες και ζητήστε από κάποιον να σας ξυπνήσει μετά το σήμα 30 λεπτά (αν το πρόσωπο αυτό είναι αξιόπιστο). Υπάρχουν επίσης τον ύπνο εφαρμογές διαθέσιμες για το Android και το iOS αυτές τις μέρες που σας επιτρέπουν να χτυπήσει ένα κουμπί και να σας αφήσει να αναβάλετε μακριά – το ξύπνημα σας το συντομότερο υπνάκο σας έχει τελειώσει.

τα NAP δύναμης arent μυστικιστική ή μαγικό στοιχεία. Theyve αποδειχθεί επιστημονικά για να εργαστούν και να theres μια ολόκληρη κοινότητα αφιερωμένη στη μελέτη και την εξερεύνηση αυτής της έννοιας πάρα πολύ. Στην πραγματικότητα, τα NAP εξουσία εμπίπτουν κάτω από την κουκούλα της πολυφασικό ύπνου και ιδιοφυίες από την περίοδο της Αναγέννησης ήταν κυρίαρχοι αυτής της μεθόδου ύπνου. Λοιπόν, τα καλά νέα είναι – τώρα ξέρετε τι είναι και πώς να την κάνουμε να λειτουργήσει για σας. Λάβετε υπόψη ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός που σημαίνει χρονισμούς υπνάκο εξουσία ή το περιβάλλον σας θα διαφέρουν. Το κλειδί σε πακέτο είναι να προσαρμοστεί σε μια μέρα που λειτουργεί για σας.