Τα οφέλη του νερού καρύδας για την υγεία, ιδίως για την απώλεια βάρους

Οι περισσότεροι από εμάς τρέχουν στο καλό νερό καρύδας, όταν έχουμε κοιλιά προβλήματα, ιδιαίτερα διάρροια. Νερό καρύδας είναι φύσεις καλύτερη λύση για την αφυδάτωση και τις ενισχύσεις για την αποκατάσταση γρήγορα την ισορροπία των ηλεκτρολυτών του σώματος. Ωστόσο, οι άνθρωποι γρήγορα ανακαλύπτουν ότι αυτό το ταπεινό ποτό έχει πολλά άλλα οφέλη επίσης.

Πώς Βοήθεια νερό καρύδας στην απώλεια βάρους;

Υπάρχει περισσότερο με την ταπεινή νερό καρύδας από ακριβώς ενυδάτωση δημοσιεύσετε μια περίοδο της διάρροιας. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την απώλεια βάρους σας με νερό καρύδας.

1. Νερό στόχου και του κορεσμού Quotient

Νερό καρύδας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ολοκληρωθεί ο στόχος του νερού σας. Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να πάρει βαρετό να πιει όλο αυτό το νερό μέσα στην ημέρα. Αντικαθιστώντας ένα από τα καθημερινά σας 8 ποτήρια νερό με μια μερίδα νερό καρύδας μπορεί να σας κάνει έναν κόσμο καλό. Το μπόνους είναι: νερό καρύδας έχει επίσης ένα υψηλό πηλίκο κορεσμού. Αυτό σημαίνει ότι θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε πλήρης, περιορισμό άκαιρη πόθους και ευκαιριακή άμετρη κατανάλωση.

2. Καλύτερη από ενεργειακά ποτά

Νερό καρύδας είναι γεμάτη με μεταλλικά στοιχεία, ιδιαίτερα κάλιο. Έχει επίσης ένα καλό ποσό των φυσικών σακχάρων και κορεσμένων λιπαρών πάρα πολύ. Γι ‘αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ενεργειακά ποτά φύση έχει να προσφέρει. Όλοι γνωρίζουμε ότι πολλά ενεργειακά ποτά, τα αθλητικά ποτά, και τα εμπλουτισμένα νερά πακέτο επίσης ένα καλό ποσό των περιττών σάκχαρα και θερμίδες. Γιατί λοιπόν να μην πάμε φυσικά;

3. Δεν Περισσότερα Φούσκωμα

Νερό καρύδας είναι το τέλειο all-φυσικό διουρητικό. Ένα διουρητικό είναι μια ουσία που κάνει … κατούρημα. Έτσι, πίνοντας ένα ποτήρι νερό καρύδας κάθε μέρα μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε συγκρατούν το νερό. Είναι μία από τις καλύτερες θεραπείες για φούσκωμα.

4. Υψηλή Fiber

Οι φυτικές ίνες είναι απούσα στα περισσότερα ποτά – συμπεριλαμβανομένου του νερού, αναψυκτικά τύπου κόλα, αναψυκτικά, ηλεκτρολύτες, κλπ Έτσι, το νερό καρύδας μπορεί να σας βοηθήσει σε συσκευασία επιπλέον φυτικές ίνες στη διατροφή σας – και γνωρίζουμε ήδη τα οφέλη των φυτικών ινών για την απώλεια βάρους. Δεν έχει μόνο να σας βοηθήσει να αισθάνεστε χορτάτοι, καθαρίζει τα έντερα αποτελεσματικά, και επίσης διατηρεί το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα, βοηθώντας έτσι την απώλεια βάρους.

5. Καταπολεμά τη χοληστερόλη

Νερό καρύδας σας βοηθά να διατηρήσουν ένα υγιές προφίλ λιπιδίων. Η χοληστερόλη και τα παράγωγά της είναι στενά συνδεδεμένη με την απώλεια βάρους και πολλές άλλες διαταραχές του τρόπου ζωής (όπως ο διαβήτης, η παχυσαρκία, καρδιακά προβλήματα, κ.λπ.) – τα οποία μπορεί να αποφευχθεί με τη συμπερίληψη νερό καρύδας στην καθημερινή διατροφή σας.

6. Βελτίωση της Μεταβολισμός

Νερό καρύδας, λόγω των φυτικές ίνες και πρωτεΐνες περιεχόμενό της, συμβάλλει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού. Αυτό με τη σειρά του θα κάνει το σώμα σας να κάψει περισσότερες θερμίδες, επιταχύνοντας την απώλεια βάρους.

Διατροφική Παροχή πόσιμο νερό καρύδας

Υπάρχει κάτι περισσότερο από τα οφέλη για την απώλεια βάρους που θα σας κάνει να μπορείτε να προσθέσετε νερό καρύδας στην καθημερινή διατροφή σας.

1. Βελτίωση του δέρματος

Νερό καρύδας βοηθά στην αποβολή των τοξινών έξω. Είναι ως εκ τούτου μια καλή φυσική θεραπεία για την ακμή και τα σπυράκια. Πίνετε καθημερινά για σαφέστερο δέρμα.

2. Καλύτερη νεφρά

Νερό καρύδας είναι ένα διουρητικό τροφίμων και ως εκ τούτου βοηθά τα νεφρά να λειτουργούν καλύτερα. Είναι ένας φυσικός τρόπος για να κρατήσει τις πέτρες στα νεφρά μακριά πάρα πολύ.

3. Καλύτερη ασυλία

Οι διάφορες βιταμίνες στο νερό καρύδας – όπως θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, κλπ βοηθήσει στην καταπολέμηση κοινών λοιμώξεων. Νερό καρύδας είναι επίσης αντι-ιική και αντι-βακτηριακή στη φύση. Ιδανική για να κρατήσει ασθένειες που σχετίζονται με την εποχή αλλαγής μακριά.

4. Βελτίωση της Αρτηριακής Πίεσης

Αυτό το όφελος νερό καρύδας προέρχεται από την ικανότητά του να ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος. Η περιεκτικότητα σε ίνες διατηρεί επίσης σακχάρου στο αίμα υπό έλεγχο, ελαχιστοποιώντας έτσι τις διακυμάνσεις της πίεσης του αίματος.

5. Καλύτερη πέψη

Νερό καρύδας περιέχει πολλά ένζυμα, όπως η καταλάση, φώσφορο, και πολλά άλλα. Ρυθμίζουν μεταβολική δραστηριότητα του σώματος, διατηρώντας την πέψη σε καλό δρόμο.

6. Καλύτερη ηλεκτρολυτών Ισορροπία

Τα ζάχαρη, βιταμίνες, ανόργανα άλατα, και τα λίπη σε νερό καρύδας την το τέλειο φυσικό στοματικό διάλυμα επανενυδάτωσης κάνουν.

7. Δεν Περισσότερα ελεύθερες ρίζες

Νερό καρύδας περιέχει ένα σημαντικό ένζυμο που ονομάζεται υπεροξειδάση. Βοηθά στο να απαλλαγούμε από τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα – τα πράγματα που κάνει την ηλικία σας.

8. Δεν Περισσότερα Ημικρανίες

Το μαγνήσιο είναι στενά συνδεδεμένη με τις ημικρανίες. Έχει προταθεί ότι η ανεπάρκεια μαγνησίου είναι υπεύθυνος για τις περισσότερες περιπτώσεις των ημικρανιών. νερό καρύδας, που φορτώνεται με το μαγνήσιο, θα μπορούσε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ημικρανιών.

9. No More Blues

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το νερό καρύδας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, ο λόγος είναι, και πάλι, το μαγνήσιο.

Χρήσιμες Συμβουλές για το πόσιμο νερό καρύδας

Νερό καρύδας δεν πρέπει να αποθηκεύονται τη στιγμή που θα αφαιρεθεί από την καρύδα, και θα πρέπει να καταναλώνονται φρέσκα. Αποφύγετε ψύξης του. Επίσης, είναι καλύτερο να μην προσθέσετε ζάχαρη ή ακόμα και κάθε είδους τεχνητή γλυκαντική ουσία στο ποτό. Απλά απολαύστε φυσική γεύση του.

Πότε να πίνετε

Ενώ μπορείτε να έχετε νερό καρύδας ακριβώς για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε αυτόν τον παράγοντα, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της. Πίνετε νερό καρύδας:

  • αμέσως μετά από μια προπόνηση
  • ως αναψυκτικό μετά από μια κουραστική μέρα
  • μετά περνούν πολλές ώρες στον ήλιο
  • 20 λεπτά πριν το γεύμα (για τον έλεγχο μερίδες γεύμα)

Πόσο να πίνετε

Είναι συνήθως καλύτερο να έχει 1 μερίδα νερό καρύδας ημερησίως. Ο καλύτερος τρόπος για να υπολογιστεί η ποσότητα του νερού καρύδας που καταναλώνουν είναι να έχουμε νερό καρύδας κατ ‘ευθείαν από το φρέσκο ​​καρύδας προσφορά. Η κατανάλωση του νερού του 1 προσφορά καρύδας ημέρα είναι ιδανική. Ένα από τα πράγματα που οι άνθρωποι παίρνουν λάθος για το νερό καρύδας είναι το πόσο το ποτό.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το νερό καρύδας – ενώ είναι εξαιρετικά υγιής – είναι επίσης υψηλό σε ζάχαρη και λίπη δύο. Μια ενιαία φλιτζάνι νερό καρύδας περιέχει ζάχαρη 6,3 g και 3-4% της καθημερινής σας RDA των κορεσμένων λιπαρών. Ενώ το σώμα χρειάζεται και τα δύο αυτά θρεπτικά συστατικά, πάρα πολύ θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, να αντιστρέψει την απώλεια βάρους σας.

Η Συχνές Ερωτήσεις για νερό καρύδας για την απώλεια βάρους

1. Πόσο νερό καρύδας Θα πρέπει να πίνετε την ημέρα;

Συνιστάται να κρατήσετε πρόσληψη νερού καρύδας σας σε μία μερίδα την ημέρα (1 μερίδα είναι νερό 1 φρέσκο ​​καρύδας προσφορά ή 1 φλιτζάνι).

2. Τι θα συμβεί εάν πίνετε νερό καρύδας Καθημερινή;

Θα συγκομιδή όλα τα οφέλη της. Αλλά, επίσης, να έχετε κατά νου ότι, είναι σημαντικό να στηρίξει την απώλεια βάρους με νερό καρύδας με την κατάλληλη καθοδήγηση διαιτητικές τροποποιήσεις και την άσκηση. Μόλις το πόσιμο νερό καρύδας δεν θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Να είσαι έξυπνος.

3. Πόσες θερμίδες σε νερό καρύδας υπάρχουν;

Μια ενιαία φλιτζάνι νερό καρύδας έχει 46 θερμίδες. Ωστόσο, να θυμάστε ότι 25 από αυτές τις θερμίδες προέρχονται από τα σάκχαρα που υπάρχουν σε αυτό.