Τα οφέλη της ιππασίας ποδήλατο καθημερινά και γιατί πρέπει να το κάνετε

Η ποδηλασία είναι η μία δραστηριότητα που συνδυάζει την ατελείωτη διασκέδαση με την αφθονία της άσκησης για το σώμα. Σας παίρνει από το σημείο Α στο σημείο Β, ενώ η καύση θερμίδων και να σας δώσω μια καλή προπόνηση. Εάν σκέφτεστε την ανάληψη ποδηλασία, εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που πρέπει να ξέρετε γι ‘αυτό.

10 καταπληκτικά οφέλη της ποδηλασίας που ο καθένας πρέπει να Ριπ

Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη για την υγεία από την άσκηση ποδηλασίας που θα υποχρεώνουν να χρησιμοποιείτε το ποδήλατό σας πάνω.

1. Προωθεί Υγείας και χτίζει τους μυς

Ένα από τα πλεονεκτήματα του ποδηλάτου καθημερινά είναι ότι πρόκειται για ένα πλήρες σώμα workout δεδομένου ότι περιλαμβάνει τη χρήση όλων των μυών ξεκινώντας από τα χέρια στα πόδια. Βοηθά στην καύση του λίπους, προάγει την εφίδρωση και δίνει μια καλή καρδιο εργασία για όποιον κύκλους για περισσότερο από 20 λεπτά. Δεδομένου ότι υπάρχει διαφορετικό αντίσταση που εμπλέκονται στην ποδηλασία, προωθεί επίσης την κατασκευή των μυών που ενισχύουν τα πόδια, την πλάτη, τους ώμους και. Η αύξηση της μυϊκής μάζας βοηθά επίσης να κάψετε περισσότερο λίπος ακόμα και σε κατάσταση ηρεμίας.

2. Προωθεί την ψυχική ευεξία

Είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι που ασκούνται τακτικά έχουν γενικά καλή ευημερία ψυχική. Μια μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που είχαν ενεργό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει ασκήσεις διαφόρων ειδών, όπως ποδηλασία σκόραρε 32 τοις εκατό υψηλότερο από ό, τι καθιστική άτομα. Η άσκηση έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της διάθεσης μέσω της απελευθέρωσης των ενδορφινών, που είναι φυσικά παυσίπονα του σώματος χρειάζεται για να επουλωθούν. Αυτές οι χημικές ουσίες ενισχύσει τη διάθεσή μας και να μας βοηθήσει να αισθάνονται καλά όλη την ημέρα. Ποδηλασία στην ανοικτή είναι επίσης χρήσιμο για τους ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη.

3. βοηθά με την απώλεια βάρους

Όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, τα μαθηματικά είναι αρκετά απλή. Εάν καίτε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε, θα χάσετε βάρος. Όταν το ποδήλατο για την απώλεια βάρους θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσο πιο έντονη η ποδηλασία είναι, τόσο περισσότερο θα κάψει. Ποδηλασία στην ύπαιθρο θα σας βοηθήσει να κάψετε οπουδήποτε μεταξύ 400 έως 1000 θερμίδων, ανάλογα με το πόσο καιρό είστε σε αυτό και τη δυσκολία του εδάφους. Δοκιμάστε το ποδήλατο σε διαφορετικές θέσεις κάθε μέρα για μια νέα πρόκληση για το σώμα σας και να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

4. μειώνει το στρες

Το άγχος είναι η αιτία ενός αριθμού ασθενειών μεταξύ των ανθρώπων. Αυτό οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους, διαβήτη, άσθμα, άγχος, προβλήματα πέψης, η υψηλή αρτηριακή πίεση, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η κατάθλιψη και πολλά άλλα. Η ποδηλασία είναι μια καλή δουλειά από ότι σας βοηθά να νικήσει το άγχος, ενώ τη βελτίωση της φυσικής σας ευεξία. Πηγαίνοντας για βόλτες με ποδήλατο στην εξοχή με την αλλαγή τοπίο και όμορφο νέο απόψεων έχει θετική επίδραση στη διάθεση σας και μειώνει το άγχος.

5. βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία

Ποδηλασία στην ύπαιθρο περιλαμβάνει το συντονισμό του μυαλού και του σώματος με κλάσματα του δευτερολέπτου δεξιότητες λήψης αποφάσεων. Οδήγηση και απαιτεί από εσάς να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δώσουν προσοχή σε ό, τι έρχεται το δρόμο σας και ως εκ τούτου μπότες της λειτουργίας του εγκεφάλου. Η δραστηριότητα αυτή φαίνεται απαιτητική στο εξωτερικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ αποτελεσματικό στην εκκαθάριση το μυαλό για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Προωθεί επίσης την ανάπτυξη νέων κυττάρων στο τμήμα του ιππόκαμπου του εγκεφάλου που σας προστατεύει περαιτέρω από νευρο-εκφυλιστικές ασθένειες.

6. Βελτιώνει Fitness

Η τακτική ποδηλασία βοηθά στη διατήρηση συνολική φυσική κατάσταση. Οδήγηση σε βουνό εδάφη ή πεδιάδες εργαστούμε όλοι οι μύες σας να κάψει το λίπος γύρω. Η καλύτερη άσκηση ποδηλασίας για τη μείωση κοιλιά είναι να πάει εκτός δρόμου σε ένα μονοπάτι βρωμιά, έτσι ώστε να λειτουργεί τους κοιλιακούς μυς και να καίει το λίπος. Ποδηλασία βελτιώνει επίσης την αντοχή, την ευελιξία, την ικανότητα των πνευμόνων, την αντοχή των οστών, και μυϊκή μάζα. Σε αντίθεση με άλλες μορφές άσκησης, η ποδηλασία δεν νιώθετε σαν να βάζουν προσπάθεια στην άσκηση και όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος τείνουν να εργάζονται σε συντονισμό.

7. Βοηθά στην βελτίωση του ύπνου

Είναι shouldnt σας εκπλήσσει το γεγονός ότι μετά από μια καλή συνεδρία προπόνηση, μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα. Η φυσική κατάσταση συνδέεται άμεσα με την ποιότητα του ύπνου, και το ποδήλατο κάθε μέρα προωθεί καλό ύπνο. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό μεταξύ εκείνων που έχουν αϋπνία και να οδηγήσει καθιστική ζωή. Παρά το γεγονός ότι η καλύτερη στιγμή για να πάει για μια βόλτα είναι το βράδυ, ποδηλασία οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι μεγάλη για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε.

8. Είναι μια εξαιρετική Μέσα Μετακίνηση

Υπάρχουν μια σειρά από οφέλη της ποδηλασίας στην εργασία. Κατ ‘αρχάς, το ποδήλατο στη δουλειά είναι υγιές. Μπορείτε να πάρετε την αφθονία της άσκησης στο δρόμο για τη δουλειά που έχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα της διατήρησης μυαλό σας απότομη και συναγερμού όλη την ημέρα. Καθημερινά μετατρέψει σε όχημα με κινητήρα μπορεί να καταναλώσει ένα μεγάλο κομμάτι των χρημάτων σας, με τη μορφή των εξόδων καυσίμων και για να μην αναφέρουμε? ρυπαίνει το περιβάλλον. Τέλος, αν είστε σε ένα γεμάτο πόλη, καθημερινή μετακίνηση με ποδήλατο μπορεί να είναι ταχύτερη από ό, τι τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή το αυτοκίνητο, καθώς δεν θα πρέπει να παρεμποδίζεται από την κυκλοφορία.

9. χτίζει σας Social Circle

Αν έχετε συχνά μετακινούνται με ποδήλατο, theres μια καλή πιθανότητα που θα τρέξει σε ομοϊδεάτες τους ανθρώπους. Ποδηλασία κλαμπ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους και να αναπτυχθούν κοινωνικό κύκλο σας. Ποδηλασία με παλιούς φίλους είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να έχουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

10. Βελτιώνει τη συνολική παραγωγικότητα

Ποδηλασία ανανεώνει το μυαλό σας κάθε μέρα και να διατηρεί το σώμα υγιές. Και οι δύο αυτές συνεισφέρουν μια καλύτερη αίσθηση της ευεξίας και την αύξηση της παραγωγικότητας αν είναι στη δουλειά ή το σχολείο.

Συμβουλές για την ασφάλεια που εξετάζουν κατά την Ποδηλασία

Παρόμοια με όλες τις άλλες ασκήσεις, υπάρχουν συμβουλές για την ασφάλεια θα πρέπει να έχετε κατά νου.

  • Επενδύστε σε καλή προστατευτικό εξοπλισμό, όπως ένα κράνος, τον αγκώνα και επιγονατίδες. Θα το χρειαστείτε.
  • Φορέστε τα ρούχα ινών υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμένο για ποδηλασία. Θα παραιτηθεί ο ιδρώτας καλύτερα, και το υλικό είναι συνήθως αντανακλαστική, κάνοντάς σας πιο ορατή σε άλλους στο δρόμο.
  • Αγοράστε ένα ποδήλατο με καλή ανάρτηση και ευρεία ελαστικά που κράτημα στο δρόμο καλά.
  • Χρησιμοποιήστε το πέταλο σέλες για καλύτερη άνεση και την αναδιανομή πίεση από τους γοφούς. Ρυθμίστε τη λαβή και το κάθισμα ύψος για τη σωστή στάση του σώματος.
  • Αποφύγετε να ακούτε δυνατά μουσική ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.
  • Ακολουθήστε τους κανόνες κυκλοφορίας.
  • Να είστε προσεκτικοί κάθε φορά που παίρνετε μια στροφή ή αλλαγή λωρίδων. Χρησιμοποιείτε πάντα σήματα με τα χέρια.
  • Πάντα να έχετε αρκετό νερό μαζί σας.
  • Χρησιμοποιήστε ανακλαστικά αυτοκόλλητα ή να εγκαταστήσετε ένα φως του φάρου στο πίσω μέρος.
  • Προσέξτε για τα αυτοκίνητα που τραβούν πάνω από μπροστά σας? θα μπορούσαν να ανοίξουν τις πόρτες τους χωρίς προειδοποίηση.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πόσο θα πρέπει να Κύκλος Καθημερινή για καλύτερα αποτελέσματα;

Ο χρόνος που χρειάζεστε για να περάσετε το ποδήλατο εξαρτάται από το πόσο σκοπεύετε να καίγονται μέσω της άσκησης κάθε μέρα και τι πρόσληψη θερμίδων σας είναι. Κατά μέσο όρο, 1 ώρα ποδηλασία είναι αρκετά καλό για τους περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν τα οφέλη για την υγεία από την άσκηση. Σταθερή και τακτική ποδήλατο καίει περίπου 300 θερμίδες ανά ώρα, ενώ εκτιμάται ότι η καύση θερμίδων τουλάχιστον 2000 ανά εβδομάδα μέσω της άσκησης είναι ευεργετική για την υγεία. Για εκείνους που δεν μπορούν να κάνουν μια ώρα, τα οφέλη για την υγεία από το ποδήλατο 15 λεπτά την ημέρα αυστηρά είναι αρκετό για να τους κρατήσει υγιείς.

2. Ποδηλασία Versus τρέξιμο, Ποια είναι η καλύτερη;

Τόσο η ποδηλασία και τρέξιμο δώσει το σώμα καλή άσκηση και να εργαστούν διαφορετικές ομάδες μυών. Ωστόσο, το τρέξιμο είναι μια μεγάλη άσκηση των επιπτώσεων και πιο έντονη στο σώμα και δεν είναι κατάλληλο για όλους. Η ποδηλασία είναι μια ήπια τρόπος για να κάψετε περισσότερες θερμίδες κάθε μέρα σε σύγκριση με το τρέξιμο.

Η ποδηλασία είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική άσκηση που είναι τόσο διασκεδαστικό και βοηθά στην καύση πολλές θερμίδες. Η τακτική ποδήλατο έχει πολλά οφέλη για την υγεία το οποίο είναι μια ιδανική άσκηση για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών κάνει.