Τα οφέλη για την υγεία του ανέβασμα σκάλας

Η άσκηση είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ζωής μας, και ο καθένας πρέπει να προσπαθήσει να πάρει τουλάχιστον 25 λεπτά άσκησης καθημερινά για να παραμείνουν υγιείς πλέον. Τα ανθρώπινα όντα δεν έγιναν για μια καθιστική ζωή. Ενώ υπάρχουν πολλά γυμναστήρια που έχουν το καλύτερο επαγγελματικό εξοπλισμό και χώρο για να έρθετε σε μια καλή δουλειά έξω, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα και μόνο δουλειά στο σπίτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι τόσο απλό όσο μια σκάλα για να πάρετε μια μεγάλη προπόνηση. Δεν είναι μόνο ότι είναι πολύ απλό, αλλά έχει και πολλά οφέλη.

Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία των ανεβαίνετε σκάλες;

Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη του ανέβασμα σκάλας ως άσκηση:

1. Απώλεια βάρους

Υπάρχουν σίγουρα πολλά οφέλη από ανέβασμα σκάλας για την απώλεια βάρους. Απλά πηγαίνετε πάνω και κάτω από τις σκάλες για τουλάχιστον πέντε λεπτά κάθε μέρα για να πάρει σε μια καλή προπόνηση και να βοηθήσει το σώμα σας να ρίξει το επιπλέον βάρος και να σας δώσει ενέργεια.

2. τονώνει το σώμα

το σώμα και την αντοχή σας θα βελτιωθεί, όπως θα έχετε τη συνήθεια να ανεβαίνετε σκάλες. Οι μύες σας θα αρχίσουν να πάρει πιο ήπια, και το σχήμα του σώματός σας θα γίνει πιο σταθερή και βελτιωθεί. Όταν πρόκειται για το ανέβασμα σκάλας, 20 λεπτά θα πρέπει να είναι ο στόχος σας κάθε μέρα.

3. Καλό για την αρτηριακή πίεση

Ανέβασμα σκάλας εξασφαλίζει καλύτερη υγεία της καρδιάς και την αρτηριακή πίεση, δεδομένου ότι βοηθά να βγάλει από το αδιέξοδο τις αρτηρίες. Αυτό θα βελτιώσει τελικά την καρδιακή συχνότητα και να ενισχύσει τη γενική υγεία σας με την καλύτερη ροή του αίματος.

4. μειώνει τον κίνδυνο της θνησιμότητας

Ανέβασμα σκάλας παρέχει τόσο καλή άσκηση για το σώμα που τη γενική υγεία σας τείνει να βελτιωθεί. Ακριβώς εκκίνηση αργή θα εξασφαλίσει ότι σύντομα θα αποτελούν τη συνήθεια να ανεβαίνετε σκάλες, να πάρει την καθημερινή σας άσκηση και μειώνοντας το ρυθμό θνησιμότητας.

5. Ψυχικής Υγείας

Ακόμη και το μυαλό παίρνει ανανεώνονται όπως αντλίες αίματος στο σώμα σας και θα έχετε την αδρεναλίνη από την απλή πράξη του ανέβασμα σκάλας. Ο κίνδυνος εμφάνισης θέματα ψυχικής υγείας κατεβαίνει δραματικά. Το στρες και το άγχος δεν θα είναι σε θέση να φαίνονται τόσο συντριπτική μόλις το σώμα σας είναι σε καλύτερη κατάσταση.

6. Χτίζει Stamina

Κατά την πρώτη, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κράμπες στα πόδια και κάποιο πόνο, αλλά το περισσότερο θα επιμείνουμε σε αυτό, τόσο το καλύτερο αντοχή σας θα γίνει σε βάθος χρόνου. Θα βρείτε σύντομα τον εαυτό σας ενεργά και ικανά τόσο πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζατε ότι είναι δυνατόν, όταν πρόκειται για σωματικές δραστηριότητες.

7. διαβήτης

Ανέβασμα σκάλας βελτιώνει την αρτηριακή πίεση και το σάκχαρο του αίματος και βοηθά να κρατήσει τα συμπτώματα του διαβήτη στον κόλπο. Οποιαδήποτε αδυναμία που το πρόβλημα φέρνει μαζί της θα ακυρωθεί αν έχετε κρατήσει τη συνήθεια του ανέβασμα σκάλας.

8. Μάχες Πονοκέφαλοι

Μελέτες έχουν δείξει ότι το ανέβασμα σκάλας θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, όταν πρόκειται για την καταπολέμηση της επίφοβη πονοκεφάλους. Αυτό είναι επειδή βελτιώνει τη συνολική ροή του αίματος, η οποία καθιστά δύσκολο για κόμβους να σχηματίσουν στα νεύρα του διαγωνισμού που προκαλούν πονοκεφάλους.

9. Δεν υπάρχει επιπλέον έξοδα

Επιλέγοντας να ανεβείτε σκάλες, παίρνετε τα οφέλη ενός σώματος να καταλάβεις ότι μπορείτε να πάρετε στο γυμναστήριο – μόνο, δεν είστε πληρώνουν τίποτα. Ανέβασμα σκάλας είναι εύκολη και μπορεί να γίνει στο σπίτι ή το διαμέρισμά συγκρότημα σας χωρίς καύση τρύπες στις τσέπες σας.

Απαιτούμενα 10. Δεν Ικανότητας

Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι δύσκολο να λειτουργήσει επειδή δεν είναι σίγουροι αν είναι σε θέση να τις κινήσεις που απαιτούνται. Για το ανέβασμα σκάλας, που δεν έχουν τέτοιες σκέψεις ή φόβους. Είναι εύκολο και ο καθένας μπορεί να ωφεληθεί από την αναρρίχηση σκάλες καθημερινά εφόσον δεν πάσχουν από προβλήματα με τα πόδια τους.

 

Συχνές Ερωτήσεις

Για εκείνους που θέλουν να μάθουν περισσότερα, εδώ είναι μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με το ανέβασμα σκάλας ως άσκηση.

1. Πόσα σκαλοπάτια Είναι μια καλή προπόνηση;

Αν και το ανέβασμα σκάλας είναι μια εξαιρετική προπόνηση, θα πρέπει να στοχεύει όσο μπορείτε. Μην ανεβείτε μια σκάλα και αναμένουν να υπάρχει μια διαφορά. Ξεκινήστε με τέσσερις πτήσεις της σκάλας και να προσπαθήσει να θέσει ως στόχο για οκτώ πτήσεις κάθε μέρα. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα έχετε μια σωστή δουλειά έξω, όπου οι μύες σας θα αισθανθεί πραγματικά την εργασία. Δοκιμάστε το ανέβασμα σκάλας 2 σε μια στιγμή για μια ακόμα πιο έντονη δουλειά έξω.

2. Είναι πόδια πάνω και κάτω Κακό για τα γόνατα;

Μερικές φορές, αναρρίχηση σκαλοπατιών μπορεί να είναι η απάντηση στα προβλήματα γόνατό σας, αλλά και άλλες φορές, μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ο γιατρός σας θα ξέρετε πόσο μπορείτε να χειριστείτε, ώστε να είναι σίγουρος για να το αναφέρω σε αυτούς. Αν δεν έχετε κάποια μεγάλα ιατρικά προβλήματα με τα γόνατά σας, θα πρέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα με το ανέβασμα σκάλας για την άσκηση.

Εάν είστε κάποιος που είχε προηγουμένως ή επί του παρόντος έχει ένα μικρό πρόβλημα με το γόνατό σας, μπορεί να θέλετε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν αποφασίσετε ότι θέλετε να συμπεριλάβετε αυτό το είδος της δραστηριότητας στην καθημερινή ρουτίνα άσκησης σας. Ακόμη και αν το πρόβλημα φαίνεται μικρό, πάρα πολύ βάρος στα γόνατα ή πάρα πολύ δραστηριότητα μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση, κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Εάν ο γιατρός σας λέει ότι είναι εντάξει, μπορείτε να ξεκινήσετε την άσκηση με την αναρρίχηση σκάλες.

3. Είναι το ανέβασμα σκάλας καλύτερο από το τρέξιμο;

Και οι δύο τρέξιμο και ανέβασμα σκάλας είναι μεγάλες μορφές άσκησης. Είναι απλό, και σας παρέχει πολλά οφέλη. Ακόμα, αναρρίχηση σκαλοπατιών φαίνεται να έχουν λίγα περισσότερα οφέλη σε σχέση με τρέξιμο καθώς αποδίδει καλύτερα ορισμένα καθήκοντα. Ανέβασμα σκάλας μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε περισσότερες θερμίδες από ό, τι τρέχει, και αυτό θα βοηθήσει επίσης στην ενίσχυση κάτω μέρος του σώματος σας.

Ανέβασμα σκάλας λίγο πολύ τις δυνάμεις του σώματός σας να πολεμήσει ενάντια στη βαρύτητα και να προχωρήσουμε προς τα πάνω, μεταφέροντας το βάρος του σώματός σας με αυτό. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κάψετε περισσότερες θερμίδες από ό, τι θα ήταν κατά την εκτέλεση. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το ανέβασμα σκάλας είναι πολύ πιο ευεργετική από το τρέξιμο είναι λόγω της προσβασιμότητας της περιοχής.

Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί μια έκταση γης όπου μπορείτε να εκτελέσετε με ειρήνη, χωρίς τον κίνδυνο να χτυπηθεί από ένα όχημα ή κάποια άλλα προβλήματα. Οι σκάλες είναι λίγο πολύ διαθέσιμη σε όλους και ο καθένας που υπάρχουν σε πολυκατοικίες, τους χώρους εργασίας και κάθε κτίριο που διαθέτει ανελκυστήρα. Πηγαίνοντας στο σημείο να επιλέξουν να ανέβει τις σκάλες αντί να λάβει το ασανσέρ είναι ένα σπουδαίο ξεκίνημα για να σας άσκηση αναρρίχηση σκαλοπατιών, και σκαλοπάτια προς τα πίσω μπορεί να προσθέσει μια αλλαγή στη ρουτίνα και να το καταστήσει πιο δύσκολο.

4. Ποιος πρέπει να αποφύγετε το ανέβασμα σκάλας Ως μια μορφή άσκησης;

Όσοι υποφέρουν από προβλήματα ισχίου ή γόνατος και εκείνοι που έχουν οξείες καρδιακές παθήσεις θα πρέπει να απέχουν από το ανέβασμα σκάλας, ως μορφή άσκησης. Αν έχετε ασταθή άκρα, θα πρέπει επίσης να αποφύγει αυτό το είδος της άσκησης, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πτώσης και τραυματίζοντας τον εαυτό σας. Όποιος πάσχει από κάποιο από αυτά τα προβλήματα πρέπει πάντα να συμβουλεύονται το γιατρό τους για περισσότερες συμβουλές σχετικά με αυτή τη μορφή άσκησης. Είναι καλύτερο να αποφύγουμε τα προβλήματα χειρότερα.

5. Είναι χρήσιμο να ανεβείτε σκάλες Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Ανεβαίνοντας τις σκάλες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έρχεται σίγουρα με κινδύνους. Το μεγαλύτερο είναι ότι μπορείτε να το ταξίδι και να πέσει, η οποία θα ήταν καταστροφική. Αναρρίχηση σκάλες για λόγους μέρα με την ημέρα είναι λογικό, αλλά όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τις σκάλες ως μορφή άσκησης, αυτό γίνεται πολύ επικίνδυνο όταν είστε έγκυος.

Όπως θα αρχίσουν να μεγαλώνουν, το κέντρο βάρους σας θα αλλάξει, γεγονός που καθιστά δύσκολο για σας να κρατήσει πηγαίνει πάνω-κάτω τόσο εύκολα όσο μπορεί να έχετε μια φορά ήταν σε θέση να. Είναι καλύτερο να αποφευχθεί αυτό το είδος της άσκησης για την αποφυγή των κινδύνων που σχετίζονται με την πτώση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποβολή ή ένα πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστούν αργότερα κατά την εγκυμοσύνη ή μετά τη γέννηση.

Ενώ μπορεί να φανεί ωραίο να πάει στο γυμναστήριο και να εργάζονται έξω, μερικές φορές είναι πιο πρακτικό και ωφέλιμο να εργάζονται με αυτό που έχετε. Ο καθένας έχει σκάλες σε κάποια μορφή και μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν τη σκάλα άσκησης αναρρίχηση στην καθημερινή τους ζωή. Μόνο όσοι έχουν πραγματική ιατρικούς λόγους δεν θα πρέπει να το αποφύγει. Ανέβασμα σκάλας είναι ακόμα πιο ευεργετικό από ό, τι τρέχει, οπότε αν δεν είστε ιδιαίτερα οπαδός του τρεξίματος, μπορείτε να στραφούν σε αυτό το πρακτικό τρόπο άσκησης για να σας βοηθήσει να σας ταιριάζει, να χάσουν βάρος και τον τόνο του σώματός σας.