Τα οφέλη από την κατανάλωση ζεστού νερού για την Υγεία

Πρέπει να έχετε ακούσει πολλές φορές για τα οφέλη για την υγεία του πόσιμου νερού. Μπορείτε επίσης να γνωρίζετε ότι η κατανάλωση ζεστού νερού το πρώτο πράγμα το πρωί ή λίγο πριν πάτε για ύπνο είναι επωφελής, έτσι δεν είναι; Αλλά πόσο συχνά πίνετε ζεστό νερό το πρωί ή πριν πάτε για ύπνο; πίνοντας τακτικά ζεστό νερό μπορεί να σας δώσει ένα σωρό οφέλη, συμπεριλαμβανομένων τροφή για το δέρμα και τα μαλλιά σας, και λαμβάνει επίσης μέριμνα του συνολικού συστήματος σας.

Πώς πόσιμο ζεστό Νερό βελτιώσετε την υγεία σας;

Πόσιμο ζεστό νερό με άδειο στομάχι είναι ένας κανόνας πολλοί από εμάς ακολουθούν. Αυτοί που ξεκινούν την ημέρα τους με αυτόν τον τρόπο ορκίζονται από τα οφέλη της. Ας ερευνήσουμε λίγο και να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη της.

1. αποτοξινώνει το Σώμα

Πόσιμο ζεστό ή θερμό νερό αποτοξινώνει το σώμα και καθαρίζει το σύστημα από έξαψη από ξένα στοιχεία και τις τοξίνες. Με το πόσιμο ζεστό νερό, το σώμα αυξήσεις της θερμοκρασίας μας και προκαλεί το σώμα μας να ιδρώνουν. Οι τοξίνες στο σώμα μας, τότε ξεπλυθεί μέσω του ιδρώτα, το οποίο καθαρίζει τη ροή του αίματος πάρα πολύ.

2. Βελτιωμένη πέψη

Πόσιμο ζεστό νερό το πρωί βοηθά στην πέψη. Θεραπεύει φούσκωμα, οξύτητα, και το φυσικό αέριο. Ζεστό ή ζεστό νερό βοηθά στην διάσπαση των τροφών πιο γρήγορα από το κρύο νερό. Ως εκ τούτου, πίνοντας ζεστό ή καυτό νερό πριν ή μετά από ένα γεύμα κάνει την πέψη εύκολη και γρήγορη.

3. Βελτιωμένη κινητικότητα του εντέρου

Ένα ποτήρι ή δύο από ζεστό νερό με άδειο στομάχι ενισχύσεις σε αποτελεσματικές κίνηση του εντέρου και αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα. Πόσιμο ζεστό νερό το πρώτο πράγμα το πρωί βοηθά στη διάλυση του λίπους και τα τρόφιμα σωματίδια. Αυτό βοηθά το φαγητό να περάσει εύκολα από το έντερο και την εξάλειψη όλων των ειδών τα προβλήματα πέψης. Μπορείτε επίσης να πίνετε πριν από κάθε γεύμα και όλη την ημέρα, καθώς και.

4. βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος

Η πρόσληψη ζεστό νερό βοηθά στη βελτίωση και την τόνωση εύκολη κυκλοφορία του αίματος στο σώμα. Η σωστή κυκλοφορία του αίματος βοηθά στην εκτέλεση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών και του οξυγόνου σε όλα τα όργανα του σώματος ομαλά. Η τακτική κατανάλωση ζεστού ή ζεστό νερό βοηθά στη διάλυση του λίπους που συσσωρεύεται στο νευρικό σύστημα και καθαρίζει επίσης το αίμα από τις τοξίνες, βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, η θερμότητα του νερού διευρύνει τις αρτηρίες και τις φλέβες κάνοντας περισσότερο χώρο για το αίμα να ρέει.

Φροντίδα του δέρματος 5.

Επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος και καθαρίζει την ακμή και τις ατέλειες. Όταν το ζεστό νερό παίρνει στο σύστημα (δηλαδή το σώμα μας), που καθαρίζει αυτόματα από μέσα. Αυτή η καθαριότητα στο εσωτερικό βοηθά να απελευθερώσει το σώμα από τις τοξίνες. Πόσιμο ζεστό νερό φέρνει επίσης ιδρώτα που καθαρίζει τους πόρους του δέρματος και εμποδίζει την ακμή ή οποιαδήποτε προβλήματα του δέρματος που σχετίζονται με.

6. Προωθεί Άσκηση

Hot κατανάλωση νερού κάνει το σώμα να αισθανθεί το φως και ενεργό. Ενισχύει την αντοχή, το οποίο με τη σειρά του, κάνει καλή φυσική κατάσταση. Οι τοξίνες είναι να κατηγορηθεί για κακή του δέρματος και των μαλλιών? προκαλούν, επίσης, την κούραση που κάνει τους ανθρώπους να ληθαργικό. Έτσι, όταν πίνετε ζεστό νερό τακτικά, να ξεπλένει όλες τις τοξίνες από το σύστημά σας και βοηθά τη λειτουργία του σώματός σας καλά.

7. Βοηθά στην απώλεια βάρους

πίνοντας τακτικά ζεστό νερό σας βοηθά να χάσετε βάρος. Όταν το ζεστό νερό πηγαίνει στο σώμα μας, που καίει θερμίδες με την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού. Πόσιμο ζεστό νερό πριν από το γεύμα καταστέλλει επίσης την πείνα και σας κάνει να τρώτε λιγότερο. Πόσιμο ζεστό νερό αναμιγνύεται με το χυμό ενός λεμονιού με άδειο στομάχι βοηθά διαλύσει το λίπος, με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους.

8. Παρέχει ανακούφιση από τον πόνο

Ακριβώς όπως το πάτημα μια ζεστή κομπρέσα ενάντια σε έναν τραυματισμό ή βυθίζοντας τα πόδια σας σε ζεστό νερό σας δίνει ανακούφιση από τους πόνους και πόνους, με τον ίδιο τρόπο, πίνοντας ζεστό νερό μπορεί να διευκολύνει ρευματικών και αρθριτικών πόνο. Από άλγη και πόνοι εμφανίζονται συνήθως οφείλεται σε κακή κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, το πόσιμο ζεστό νερό μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα αφαιρώντας τις τοξίνες από το αίμα, το οποίο βελτιώνει τη ροή του αίματος.

9. Παρέχει ρινική Αρωγής

Πόσιμο ζεστό νερό βοηθά στον καθαρισμό ρινική συμφόρηση και το λαιμό. Ενώ το πόσιμο ζεστό νερό, σας μεταφέρει σε ατμό που καθαρίζει τη συμφόρηση στη ρινική δίοδο. Επιπλέον, το ζεστό νερό που πίνετε προσφέρει ζεστασιά στις βλεννώδεις μεμβράνες και θεραπεύει πονόλαιμο.

10. Βελτιώνει Μαλλιά Υγεία

Πόσιμο ζεστό νερό αποτρέπει ξηρό δέρμα της κεφαλής, η οποία, με τη σειρά του, βελτιώνει την υγεία των μαλλιών. Το τριχωτό της κεφαλής παίρνει ενυδατωμένο και ενυδατωμένο όταν πίνετε τακτικά ζεστό νερό, και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ή λιγότερο σχηματισμό των νεκρών κυττάρων του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής. Καθιστά επίσης τα μαλλιά σας λαμπερά και λαμπερό, από το ζεστό νερό διεγείρει τα νεύρα στις ρίζες των μαλλιών.

11. Ανακουφίζει πόνους της περιόδου

Χρησιμοποιώντας μια ζεστή κομπρέσα στην κοιλιακή χώρα και επίσης πόσιμο ζεστό νερό σε τακτά χρονικά διαστήματα παρέχει ανακούφιση κατά τη διάρκεια επώδυνες κράμπες της περιόδου. Ο συνδυασμός του ζεστού νερού συμπιέσει ενάντια στην κοιλιακή χώρα και η θερμότητα του νερού που καταναλώνεται εντός του σώματος βοηθά να απαλύνει τον πόνο με τη χαλάρωση των κοιλιακών μυών.

12. Διευκολύνει αχαλασία Πόνος

Βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της αχαλασίας, μια κατάσταση κατά την οποία τα τρόφιμα δεν κατεβαίνουν ομαλά στο στομάχι. Από ζεστό νερό βοηθά στη διάλυση των σωματιδίων των τροφίμων και το λίπος, βοηθά τα άτομα με αχαλασία να καταπιούν και να χωνέψει τρόφιμα καλύτερα, ειδικά λιπαρά τρόφιμα ή κρέας.

Τυχόν του δέρματος που σχετίζονται Πλεονεκτήματα πόσιμο ζεστό νερό υπάρχει;

Οι άνθρωποι πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό κάθε μέρα για να κρατήσει το δέρμα τους ενυδατωμένο και υγιές. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα αν πίνετε ζεστό νερό αντί για κανονικό νερό σε θερμοκρασία δωματίου; Η κατανάλωση ζεστού νερού παρέχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα στο δέρμα.

1. θεραπείες ακμής

Θεραπεύει την ακμή και όλους τους τύπους των λοιμώξεων του δέρματος. Πόσιμο ζεστό νερό σε κάνει να ιδρώνεις, το οποίο ανοίγει τους πόρους δερμάτων. Η κακή λειτουργία του πεπτικού συστήματος είναι επίσης ένας σημαντικός λόγος για τα προβλήματα του δέρματος? Ως εκ τούτου, όταν πίνετε ζεστό νερό, βοηθά την καλή κυκλοφορία του εντέρου και υγιή πέψη, απαλλάσσοντας το σώμα σας από τις τοξίνες.

2. Αποτρέπει τη γήρανση

Πόσιμο ζεστό νερό τακτικά μπορεί να αποτρέψει τη γήρανση του δέρματος και κάνει το δέρμα σας να φαίνεται λαμπερό και νεανικό. Ζεστό νερό μειώνει ή προλαμβάνει τον σχηματισμό των νεκρών κυττάρων. Τα νεκρά κύτταρα κάνουν το δέρμα να δείχνει πολύ τραχύ και θαμπό. Επίσης, οι σωματικές τοξίνες οι οποίες να αποδειχθούν επιζήμιες για το δέρμα ξεπλυθεί με ζεστό νερό μέσω του ιδρώτα, τα ούρα ή στα κόπρανα.

3. αποτρέπει την ξηρότητα του δέρματος

Το δέρμα γίνεται υγιή και λάμπει. Σταματά επίσης το δέρμα από τη στροφή ξηρό και θαμπό. Ζεστό νερό κρατά το δέρμα ενυδατωμένο. κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται, ως αποτέλεσμα της οποίας το δέρμα γίνεται λείο και λαμπερό.

4. Λοιπές παροχές

Η κατανάλωση μελιού με ζεστό νερό για το δέρμα κάνει θαύματα. Αναζωογονεί ανοσία και προλαμβάνει αλλεργίες του δέρματος. Το μέλι, το οποίο έχει αντι-βακτηριακές ιδιότητες όταν αναμιγνύεται με ζεστό νερό, αποτρέπει τα προβλήματα του δέρματος πολεμώντας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες γύρη μπορεί να αυξήσει την αντίσταση του σώματός τους με τη λήψη ντόπιο μέλι με ζεστό νερό τακτικά.

Πώς είναι πόσιμο ζεστό νερό Ευεργετικό για τα μαλλιά;

Πόσιμο ζεστό νερό δεν αναπληρώνει μόνο το δέρμα σας, αλλά τα μαλλιά σας πάρα πολύ. Ας μάθουν για τα οφέλη της.

1. Κάνει Μεταξένια Μαλλιά

Αναζωογονεί την τρίχα και κάνει τα μαλλιά λεία και απαλή. Τα νεύρα στο άκρο της ρίζας της τρίχας πρέπει να είναι ισχυρή για να προστατεύσει τα μαλλιά από ζημιές. Αυτό μπορεί να γίνει με το πόσιμο ζεστό νερό που τρέφει τις ρίζες και κάνει τα μαλλιά υγιή, λαμπερά και λαμπερό.

2. Προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών

Τακτικά πίνοντας ζεστό ανάπτυξης των μαλλιών βοηθήματα νερού και αποτρέπει την πτώση των μαλλιών. Κάθε θυλάκιο τρίχας λέγεται ότι έχουν κάποια ποσότητα νερού. Όταν αυτό χαθεί, η τρίχα γίνεται αφυδατωμένο και σταματά να αυξάνεται. Πόσιμο ζεστό νερό αποτρέπει αυτή την κατάσταση με την αύξηση των κυττάρων στο τριχωτό της κεφαλής και επίσης προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών.

3. Αποτρέπει την πιτυρίδα

Επίσης, αποτρέπει την πιτυρίδα και εμποδίζει το τριχωτό της κεφαλής από το να γίνει ξηρό και φύλλο οφείλεται σε αφυδάτωση. Όταν ζεστό νερό παίρνει στο σύστημα, ενυδατώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και βοηθά την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Αυτό, με τη σειρά του, βοηθά στην ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής και εμποδίζει το τριχωτό της κεφαλής από το να ξηρό και φύλλο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πίνετε τουλάχιστον 3-4 ποτήρια ζεστό νερό καθημερινά και δείτε την πιτυρίδα εξαφανίζεται από το τριχωτό της κεφαλής.

Υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες της κατανάλωσης ζεστού νερού;

Όπως αναφέρθηκε στα παραπάνω τμήματα, πίνοντας ζεστό ή χλιαρό νερό έχει πολλά οφέλη, όταν πρόκειται για την υγεία σας, το δέρμα και τα οφέλη τα μαλλιά. Ωστόσο, ξέρετε ότι η λήψη πάρα πολύ από αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί επιζήμια, καθώς; Παρακάτω αναφέρονται μερικές από τις παρενέργειες της κατανάλωσης ζεστό / ζεστό νερό.

  • Εάν η θερμοκρασία του νερού είναι πάρα πολύ καυτό, μπορεί να κάψει ή να ζεματίσει τα χείλη, τη γλώσσα και το στόμα εσωτερική επένδυση σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πόνο που οφείλεται σε φουσκάλες και έλκη στο στόμα, το οποίο μπορεί να σας αποτρέψει από το φαγητό ή το πόσιμο τίποτα για μέρες.
  • Όταν πίνετε ζεστό ή χλιαρό νερό σε περίσσεια, το έργο των νεφρών να απομακρυνθούν οι τοξίνες από την αύξηση του σώματος σας. Αυτή η υπερφόρτωση εργασίες για την νεφρά αποδεικνύεται επιζήμια.
  • Πόσιμο πάρα πολύ ζεστό νερό μπορεί να αποδυναμώσει τις ηλεκτρολυτών στο αίμα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τα εγκεφαλικά κύτταρα για να πρηστεί, και το άτομο μπορεί να εμφανίσουν σοβαρές κεφαλαλγίες.
  • Η υπερβολική κατανάλωση ζεστού νερού μπορεί να κάνει το σμάλτο των δοντιών διαβρώσει. Αυτό προκαλεί ευαισθησία στα δόντια, ενώ το φαγητό ή πίνοντας κάτι ζεστό ή κρύο.
  • Το ζεστό νερό μπορεί να είναι πιο μολυσμένα από το κρύο νερό από το τοξινών διαλύονται πιο εύκολα σε θερμό νερό. Ως εκ τούτου, το ποτό ζεστό νερό που έχει βραστεί καλά και στη συνέχεια ψύχεται σε χλιαρή θερμοκρασία.
  • Η πρόσληψη της περίσσειας θερμού νερού μπορεί να προκαλέσει ο όγκος του αίματος για την αύξηση και δεδομένου ότι οι φλέβες που μεταφέρουν το αίμα είναι μέσα σε κλειστό κύκλωμα? μπορεί να προκαλέσει πίεση, η οποία μπορεί, με τη σειρά της, να οδηγήσει σε υπέρταση και καρδιακά προβλήματα.
  • Ζεστό νερό δρα ως διουρητικό. Μπορεί να σας παροτρύνω να ουρούν συχνά ή μπορεί να είναι δύσκολο για σας να ελέγξουν τις κινήσεις του εντέρου σας, προκαλώντας σας πολύ ταλαιπωρία.
  • Η κατανάλωση πάρα πολύ ζεστό ή χλιαρό νερό μπορεί να σας προκαλέσει να ιδρώνουν υπερβολικά, ως αποτέλεσμα της οποίας μπορείτε να αντιμετωπίσετε δυσφορία, ζάλη και ναυτία.

Συχνές Ερωτήσεις

Μερικές συχνές ερωτήσεις που σχετίζονται με το πόσιμο ζεστό ή χλιαρό νερό έχουν ως εξής:

1. Είναι πόσιμο ζεστό νερό ασφαλές για τις έγκυες γυναίκες;

Είναι ασφαλές για τις εγκύους να πίνουν ζεστό ή καυτό νερό. Αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα, το οποίο είναι ένα κοινό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κρατά το δέρμα σας ενυδατωμένο και λαμπερό. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι σημαντικό να διατηρείτε το σώμα σας καλά ενυδατωμένο, το οποίο η κατανάλωση ζεστού νερού το κάνει. Ωστόσο, για να αποφευχθούν επιπλοκές, όπως φουσκάλες και εγκαύματα στην γλώσσα και το στόμα σας, οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν πολύ ζεστό νερό. Υπερβολική κατανάλωση ζεστού νερού θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται για να κρατήσει μακριά από πονοκεφάλους, φούσκωμα, ζάλη, ναυτία και συχνή ούρηση.

2. Πότε είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας για να πίνετε ζεστό νερό;

Δεν υπάρχει προκαθορισμένο χρόνο για να πιει ζεστό ή καυτό νερό. Ωστόσο, λέγεται ότι η κατανάλωση 2 ποτήρια ζεστό νερό το πρώτο πράγμα το πρωί με άδειο στομάχι, κατά προτίμηση με μια εξόρμηση του λεμονιού και μια κουταλιά της σούπας μέλι μπορεί να κάνει θαύματα. Πίνετε ζεστό νερό πριν από το γεύμα και λίγο πριν πάτε για ύπνο το βράδυ. Επιπλέον, το πόσιμο χλιαρό νερό (όχι καυτό) μετά από ένα γεύμα βοηθά να σπάσει τα σωματίδια τροφής και επίσης βοηθά να διαλύσει το λίπος σε περίπτωση λιπαρά τρόφιμα. Οι άνθρωποι που πάσχουν από αχαλασία πρέπει επίσης να πίνετε ζεστό νερό μετά από ένα γεύμα για να ωθήσει τα τρόφιμα κάτω από το σωλήνα τροφίμων.

3. Πόσο ζεστό νερό Να πίνετε σε μια μέρα;

Πόσιμο 2 ποτήρια ζεστό νερό το πρωί με άδειο στομάχι λέγεται να αποτρέψει μια σειρά ζητημάτων υγείας όπως πονοκεφάλους, δυσκοιλιότητα, δυσπεψία, πέτρες στα νεφρά, την υπέρταση, το σάκχαρο του αίματος κ.λπ. Ωστόσο, καταναλώνοντας από 6 – 8 ποτήρια ζεστό νερό καθημερινά είναι επαρκές για να κρατήσει το σώμα, τα μαλλιά και το δέρμα ενυδατωμένο και να πάρει τα συνολικά οφέλη για την υγεία.

Αν πίνετε ζεστό νερό για να χάσετε βάρος, τότε κάποια λεμόνι και μέλι μαζί με αυτό μπορεί να επιταχύνει το μεταβολικό ρυθμό σας, με αποτέλεσμα την ταχεία απώλεια βάρους. Πόσιμο ζεστό νερό με λεμόνι μπορεί επίσης να βοηθήσει την καλή πέψη. Ωστόσο, καλό είναι να μην πίνετε ζεστό νερό μετά την άσκηση, δεδομένου ότι η θερμοκρασία του σώματος είναι ήδη υψηλή τότε.

Όπως πάντα, το πόσιμο ζεστό νερό έχει τα υπέρ και τα κατά της. Ωστόσο, λαμβάνοντας αυτό το μέτρο είναι σκόπιμο να αποκτήσουν τα οφέλη και να αποφεύγουν τα μειονεκτήματά του.