Τα οφέλη από την εφαρμογή έλαια για τον αφαλό

Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα, τον ομφαλό σας είναι ένα ισχυρό κουμπί που κρατά το κλειδί για την εύρυθμη λειτουργία των διαφόρων λειτουργιών του σώματος. Ποια είναι γιατί θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην αφαλό σας όσο μπορείτε να κάνετε με το υπόλοιπο μέρη του σώματος σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να αναλάβει τη φροντίδα του είναι να εφαρμόσει το πετρέλαιο για να τον ομφαλό σας τακτικά. Φυσικά έλαια, τα οποία είναι χωρίς αποκλεισμούς τόσο απαραίτητη, καθώς και έλαια βάσης, είναι ιδιαίτερα καλό για το σκοπό αυτό και μπορεί να βοηθήσει να θεραπεύσει πολλές κοινές ασθένειες. Εδώ είναι 7 αναμφισβήτητα οφέλη από την εφαρμογή του πετρελαίου να αφαλό σας.

 

 

1. Μπορεί να ενυδατώνετε το δέρμα σας

Υποφέροντας από το ξηρό δέρμα που σας κάνει να φαίνονται θαμπά και άτονα; Απαλλαγείτε από ότι η ενυδατική κρέμα και κάντε μασάζ λίγο λάδι σε ομφαλό σας. Αυτή η απλή δραστηριότητα θα σας κάνει το δέρμα σας απαλό και εύπλαστο. Εφαρμόζοντας το πετρέλαιο για να τον αφαλό σας και η περιοχή γύρω από αυτό το χειμώνα μπορεί να μειώσει την ξηρότητα του δέρματος σε μεγάλο βαθμό. Έλαια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το σκοπό αυτό περιλαμβάνουν το ελαιόλαδο και το λάδι καρύδας. Απλά βάλτε μερικές σταγόνες από το λάδι στην παλάμη σας και τρίψτε το στην κοιλιά σας. Το δέρμα σας θα γίνει λείο, αφού βγει από το ντους.

2. μπορεί να εξαλείψει βρωμιά

Σε μια προσπάθεια να κρατήσει τον εαυτό σας Λαμπερή καθαριότητα, δεν είναι ασυνήθιστο να ξεχάσουμε τα πάντα για τον αφαλό σας. Στην πραγματικότητα, το χώμα που θα καθαρίσει από το άνω μισό του σώματός σας μπορεί να συσσωρεύονται στο ομφαλό σας, καθιστώντας το μια περιοχή που απαιτεί κάποια ιδιαίτερη καθαρισμού. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε μια μπατονέτα και ελαφριά έλαια όπως σπόρους σταφυλιών, κνήκου ή jojoba. Αυτά τα έλαια μπορεί να μαλακώσει τη βρωμιά συσσωρευτεί και να βοηθήσει στην εύκολη αφαίρεση του με τη βοήθεια του μπατονέτα. Απλά να είναι τόσο ήπια όπως μπορείτε, καθαρισμό ομφαλό σας με την μπατονέτα ή να τραυματίσει την περιοχή.

3. Μπορεί να θεραπεύσει λοιμώξεις

Δεδομένου ότι είναι πολύ εύκολο για τον αφαλό σας για να πάρετε βρώμικο, μπορεί να γίνει η ιδανική κατοικία για τα μικρόβια και τα βακτήρια. Αυτά μπορεί, κατά συνέπεια, να οδηγήσει σε μόλυνση αν αφαλό σας παραμένει υγρό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λοιμώξεις σε αυτόν τον τομέα μπορεί επίσης να προκύψει αν έχετε τραυματίες, και δεν θεραπεύουν με το σωστό τρόπο.

Ωστόσο, έλαια όπως η μουστάρδα, καρύδα, και δέντρο τσαγιού μπορεί να σας βοηθήσει να αποκρούσει αυτές τις λοιμώξεις με ευκολία. Και οι τρεις τους έχουν αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, και θα πρέπει να εφαρμόζουν ένα από αυτά για να αφαλό σας δύο φορές την ημέρα μέχρι η λοίμωξη έχει θεραπευτεί.

4. Μπορεί να ανακουφίσει τους πόνους της περιόδου

Ο πόνος περιόδου είναι ίσως μία από τις χειρότερες μορφές του πόνου, καθώς μπορεί να διαταράξει το καθημερινό σας πρόγραμμα και να καταστήσει που δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο εκτός από τη λήψη υπόλοιπο. Η θεραπεία για αυτήν την κοινή ασθένεια έγκειται στη χρήση των κατάλληλων ελαίων για αφαλό σας. Αραιωμένο αιθέρια έλαια, όπως φασκόμηλο, μέντα, κυπαρίσσι, και τζίντζερ, έχουν ιδιότητες ανακούφισης του πόνου. Θα πρέπει να κάνετε μασάζ με οποιοδήποτε από αυτά τα έλαια απαλά γύρω από την κοιλιά σας να θεραπεύσει αυτές τις κράμπες.

5. Μπορεί να θεραπεύσει πόνος στο στομάχι

Εάν πάσχετε από τον πόνο στο στομάχι και δεν θέλουν να παίρνουν φάρμακα για αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή του πετρελαίου να αφαλό σας για κάποια ανακούφιση. Αυτή η θεραπεία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τους πόνους που προκαλούνται από κοινές ασθένειες του στομάχου, όπως τροφική δηλητηρίαση, δυσπεψία, και διάρροια. Τζίντζερ και μέντα έλαια είναι καλύτερες επιλογές σας εδώ. Αλλά, πριν τα χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα αραιώνεται με πετρέλαιο μεταφορέων, όπως αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο.

6. Μπορεί το υπόλοιπό σας Swadhisthana (ομφαλός) Τσάκρα

Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα, Navel τσάκρα σας είναι μια ζωτική πηγή της φαντασίας και της ενέργειας και είναι επίσης το σπίτι του βαθύτερες επιθυμίες και τους στόχους σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διατηρηθεί η ισορροπία της Navel τσάκρα σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και να μείνετε συνδεδεμένοι με δημιουργική πλευρά σας. Τα καλύτερα λάδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό είναι ροδόξυλο, σανταλόξυλο και ylang-ylang. Με αυτόν τον τρόπο μία φορά την εβδομάδα θα είναι αρκετό.

7. Μπορεί να σας κάνει πιο γόνιμο

Όπως ήδη γνωρίζετε, αφαλό σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη γονιμότητα σας. Συνδέει επίσης το μωρό σας για να σας όταν μείνετε έγκυος. Το μασάζ αυτό το σημείο με τα σωστά έλαια μπορεί να ενισχύσει τη γονιμότητα σας, ανεξάρτητα από το φύλο σας. Μπορείτε να προσθέσετε λάδι φορέα για αιθέρια έλαια, όπως αρκεύθου, damiana, φασκόμηλο, ή φύλλων γκουάβα για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτά τα πετρέλαια θα χαλαρώσει το σώμα σας, κρατήστε το σπέρμα υγιές στους άνδρες, και να θεραπεύσει προβλήματα εμμήνου ρύσεως στις γυναίκες, οδηγώντας σε αυξημένα επίπεδα γονιμότητας. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη ρύθμιση των ορμονών.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά λάδια για τους σωστούς λόγους, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης, έχουμε κατά νου για την αραίωση αιθέρια έλαια με έλαια φορέα πριν από τη χρήση τους, καθώς είναι αρκετά ισχυρή και μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες.