Τα οφέλη Απίστευτο Υγείας περπάτημα χωρίς παπούτσια που πρέπει να γνωρίζετε

Γνωρίζατε ότι το περπάτημα χωρίς παπούτσια μπορεί να έχει θετική επίδραση στην υγεία σας; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αρνητικά ιόντα που υπάρχουν στο υπόλοιπο της γης από τα θετικά ιόντα υπάρχουν στο εσωτερικό εαυτό σας, δημιουργώντας μια ισορροπία που θα σας δώσει βελτιωμένη υγεία. Όταν το περπάτημα χωρίς παπούτσια, τα σημεία πίεσης στα πόδια σας να ενεργοποιηθεί και δίνουν ενέργεια στο σώμα σας.

Καταπληκτικά οφέλη της περπάτημα με γυμνά πόδια

Υπάρχουν πολλά οφέλη για την υγεία στο σώμα σας, εάν περπατάτε ξυπόλητοι. Εδώ είναι μερικά παρακάτω:

1. Μπορεί να ελέγξει την αϋπνία

Αν έχετε προβλήματα στον ύπνο το βράδυ και συχνά βρείτε τον εαυτό σας άγρυπνες ακόμα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του πρωινού, μπορεί να πάσχουν από αϋπνία ή αϋπνία, που είναι ένα είδος διαταραχή του ύπνου. Πιστεύεται ότι ένα από τα πλεονεκτήματα της περπάτημα με γυμνά πόδια στο γρασίδι είναι ότι η αϋπνία σας μπορεί να θεραπευτεί.

2. Βελτιώνει την όραση

Υπάρχει ένα σημείο πίεσης στα πόδια σας, η οποία πιστεύεται ότι συνδέεται με τα νεύρα των ματιών σας. Το περπάτημα χωρίς παπούτσια μπορεί να τονώσει αυτό το σημείο αντίστασης και να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής όρασή σας.

3. Το νευρικό σύστημα μπορεί να βελτιωθεί

Το περπάτημα χωρίς παπούτσια στο σπίτι μπορεί να διεγείρει συγκεκριμένα σημεία βελονισμού στο πόδι, και αυτό, με τη σειρά, διεγείρουν τα νεύρα και τις φλέβες σας, βελτιώνοντας έτσι το νευρικό σας σύστημα. Διαβητική ανθρώπους που βιώνουν τον πόνο από κιρσούς μπορεί να ανακουφίσει αν περπατάτε ξυπόλητοι σε τακτική βάση.

4. Η ασυλία μπορεί να αυξηθεί

Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν χωρίς παπούτσια. Από το περπάτημα χωρίς παπούτσια διεγείρει το νευρικό σύστημα, βοηθά επίσης στην αύξηση αυτοί ανοσία κάνοντας μία ισχυρότερη και λιγότερο ευαίσθητα στην ασθένεια.

5. Αυξάνει την ενέργεια

Ένα από τα πλεονεκτήματα της περπάτημα με γυμνά πόδια στην άμμο είναι ότι σας δίνει την αντίσταση και αυτό διεγείρει τα σημεία πίεσης στα πόδια σας. Μπορείτε να το βρείτε δύσκολο να περπατήσει πάνω στην άμμο για λίγες μέρες, αλλά και να πάρει τα πόδια σας που χρησιμοποιείται σε αυτό, θα αναπτύξει περισσότερη δύναμη στα πόδια και το σώμα σας. επίπεδο ενέργειας σας θα αυξηθεί και θα σας κρατήσει ενεργό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να πάρετε τα ίδια οφέλη από το περπάτημα χωρίς παπούτσια σε βότσαλα ή ξυπόλητοι στις πέτρες.

6. Βοηθά εμμηνόρροιας και τις ορμονικές Θέματα

Όταν οι ορμόνες σας δεν είναι σε ισορροπία, θα ζήσετε τη σωματική και ψυχική προβλήματα. Οι γυναίκες που έχουν προεμμηνορροϊκό σύνδρομο έχουν συχνά εναλλαγές της διάθεσης, πονοκέφαλοι, πόνος στο στομάχι, μια αύξηση του βάρους, ακμή, δυσκοιλιότητα, και άλλα θέματα. Το περπάτημα χωρίς παπούτσια στο έδαφος μπορεί να βοηθήσει να διευκολύνει πολλά από αυτά τα συμπτώματα.

7. Μειώνει φλεγμονή

Η φλεγμονή που προκαλείται από βλάβη στα κύτταρα του σώματός σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές όπως ο καρκίνος, η γήρανση, τα ζητήματα της καρδιάς, και άλλα προβλήματα. Το περπάτημα χωρίς παπούτσια βοηθά τα ηλεκτρόνια στην πράξη έδαφος ως αντι-οξειδωτικά και να μειώσει τη φλεγμονή στο σώμα σας.

8. Η καρδιαγγειακή δραστηριότητα βελτιώνεται

Όπως συζητήσαμε, το περπάτημα χωρίς παπούτσια βοηθά στη βελτίωση του νευρικού συστήματος. Αυτό, με τη σειρά του, βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα σας. Περισσότερα κυκλοφορία του αίματος σημαίνει ένα υγιέστερο καρδιαγγειακό σύστημα.

9. διατηρεί την πίεση του αίματος

τα επίπεδα του άγχους σας έρχονται αυτόματα όταν περπατάτε ξυπόλητοι, όπως τα νεύρα στα πόδια σας διεγείρονται, απελευθερώνοντας το άγχος. Αυτό είναι παρόμοιο με το πότε μπορείτε να πάρετε ένα μασάζ ποδιών ρεφλεξολογία. Από το άγχος σας έρχεται κάτω, η αρτηριακή σας πίεση και σταθερό.

10. Καθαρίζει το μυαλό σας και βελτιώνει τη διάθεση

Αν έχετε πολλά εσωτερική φλυαρία συμβαίνει στο κεφάλι σας και να υποφέρουν από εναλλαγές της διάθεσης, το περπάτημα χωρίς παπούτσια στο χιόνι ή στο γρασίδι μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να επικεντρωθεί στο παρόν. Το σώμα σας απορροφά αρνητικά ηλεκτρόνια μέσα από τη γη, που συμβάλλει στη δημιουργία μέσα σε αυτό ένα ισορροπημένο βιοηλεκτρικής περιβάλλον.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε ακόμα να έχετε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τα οφέλη της περπάτημα χωρίς παπούτσια. Παρακάτω είναι μερικές ερωτήσεις και τις απαντήσεις τους:

1. Μπορείτε να πάρετε Ασθένειες Από το περπάτημα χωρίς παπούτσια;

Όσο περπατάτε σε μια καθαρή επιφάνεια και όχι σε επιβλαβείς ουσίες, όπως χημικές ουσίες ή ιλύος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι το περπάτημα χωρίς παπούτσια θα σας δώσει τις ασθένειες. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ανοιχτές πληγές στα πόδια σας όταν περπατάτε ξυπόλητοι να αποφύγετε μολύνσεις.

2. Μήπως το περπάτημα χωρίς παπούτσια προκαλέσει πόνο στην πλάτη;

Το περπάτημα χωρίς παπούτσια δεν προκαλεί πόνο στην πλάτη, αλλά αντίθετα μειώνει πόνο που το σώμα σας να αντιμετωπίσετε. Από το περπάτημα χωρίς παπούτσια λόγους το σώμα και μειώνει τις ελεύθερες ρίζες, μπορεί να βοηθήσει να θεραπεύσει τον πόνο στην πλάτη σας και χαλαρώστε οποιαδήποτε σφιχτούς μυς.

3. Είναι ασφαλές να περπατάτε ξυπόλητοι στην παραλία;

Εάν είστε ενήμεροι για το τι είναι μπροστά σας, ενώ τα πόδια και να αποφευχθεί η αναβάθμιση σε κοφτερά βράχια ή το γυαλί, είναι αρκετά ασφαλές και υγιές να περπατήσει ξυπόλητος στην παραλία.

4. Μήπως Περπατώντας στο γρασίδι Βελτιώνει την όραση;

Υπάρχει ένα σημείο πίεσης στα πόδια σας που συνδέονται με τα νεύρα των ματιών σας. Το περπάτημα χωρίς παπούτσια διεγείρει αυτό το σημείο, το οποίο με τη σειρά του βοηθά στην καλύτερη όραση σας.

Το περπάτημα χωρίς παπούτσια για το χόρτο, στην παραλία, ή στο έδαφος βοηθά στη βελτίωση τόσο την ψυχική και σωματική υγεία σας με την ενίσχυση των ποδιών σας, βελτιώνοντας το νευρικό σας σύστημα, καθώς και μείωση του στρες. Έτσι αφαιρέσετε τα παπούτσια και να κάνετε μια βόλτα.