Τα καταπληκτικά φαγητά για να ενισχύσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και να αυξήσει την πιθανότητα σύλληψης

Ένα χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων έχει συχνά συνδέεται με παράγοντες όπως μια ανεπάρκεια ψευδαργύρου ή έλλειψη βιταμινών. Έτσι, κάνοντας κάποιες διατροφικές αλλαγές μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλίσουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων επάνω. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε βάλει μαζί μια λίστα με τροφές που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει στην προσπάθεια του να συλλάβει το μενού.

Πώς μπορώ να ενισχύσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων του με φυσικό τρόπο;

Ρίξτε μια ματιά σε 9 πολύ σημαντική δραστηριότητα και τα τρόφιμα που αποδεδειγμένα για την ενίσχυση του σπέρματος άνθρωπος σας μετράνε φυσικά όταν προσπαθείτε να συλλάβετε:

Λίστα τροφίμων για την ενίσχυση αριθμό των σπερματοζωαρίων του

Προσθέστε αυτά τα τρόφιμα στο μενού μωρό αποφάσεων για να ενισχύσει τις πιθανότητές σας να συλλάβετε. Είναι Στρείδια, Μαύρη σοκολάτα, σκόρδο, μπανάνες, μπρόκολο, σπαράγγια, καρύδια, Ginseng.

Τα στρείδια για την παραγωγή σπέρματος

Τα στρείδια είναι μια από τις καλύτερες πηγές του ανθρώπου σας ψευδαργύρου, η οποία βοηθά στην παραγωγή σπέρματος. Επίσης, δεν βλάπτει ότι είναι αφροδισιακό, έτσι ώστε να τον φορτώσει με 15 mg την ημέρα – περίπου 50 g στρείδια – και θα κάνει τα μωρά πριν από το ξέρεις. Αν το πορτοφόλι σας – ή το στομάχι του – δεν μπορεί να τεντώσει σε αυτό το πολύ, άλλες μεγάλες πηγές ψευδαργύρου είναι η Τουρκία, σπόροι κολοκύθας, αστακό και τα μύδια.

Μαύρη σοκολάτα για τα αντιοξειδωτικά

Μαύρη σοκολάτα περιέχει ένα αμινοξύ που έχει αποδειχθεί να διπλασιάσει το σπέρμα και το σπέρμα όγκο. Επίσης, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες – αρκετά για να ανταγωνιστεί τα ρόδια και τα μούρα acai. Τα αντιοξειδωτικά είναι ένα μεγάλο όπλο ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, δυσάρεστα μικρά μόρια που βρίσκονται στην ρύπανση και τις τοξίνες που έχουν συνδεθεί με την ανδρική υπογονιμότητα. Αλλά μην το παρακάνετε – να θέτει στο βάρος μπορεί να προκαλέσει ανισορροπίες της τεστοστερόνης που θα μπορούσε να μειώσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων ο άνθρωπος σας. Ένα ζευγάρι των τετραγώνων την ημέρα είναι αρκετό.

Το σκόρδο για την κινητικότητα του σπέρματος

Αν το έντονο άρωμα δεν θα αναβάλει να κάνει την πράξη, το σκόρδο είναι ένα μεγάλο μωρό αποφάσεων αναμνηστική για το άτομό σας. Περιέχει δύο μαγικά στοιχεία – allicin, η οποία βελτιώνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα του και προστατεύει τα σπερματοζωάρια από ζημιές, και το σελήνιο, ένα αντιοξειδωτικό που βελτιώνει την κινητικότητα του σπέρματος. Ένα έως δύο σκελίδες ημερησίως είναι ένα καλό ποσό.

Μπανάνες για λίμπιντο

Οι μπανάνες που έχουν βρεθεί να αυξάνουν αρσενικό λίμπιντο και ρύθμιση των ορμονών του φύλου, λόγω ενός ενζύμου που ονομάζεται βρομελίνη. Επίσης, είναι πλούσια σε βιταμίνες C, Α και Β1 η οποία θα ενισχύσει την ικανότητα του σώματός του για να παράγουν σπέρμα.

Μπρόκολο για την αισιόδοξη κολυμβητές

Ελλείψεις σε βιταμίνη Α είναι μια κοινή αιτία της χαμηλής γονιμότητας, διότι η έλλειψη της βιταμίνης Α κάνει το σπέρμα του ανθρώπου σας υποτονική. Το μπρόκολο είναι γεμάτο με βιταμίνη Α, όπως και οι κόκκινες πιπεριές, το σπανάκι, τα βερίκοκα, γλυκοπατάτες και τα καρότα.

Σπαράγγια για όγκο

Σπαράγγια είναι ένα άλλο όπλο ενάντια εκείνες τις δυσάρεστες ελεύθερες ρίζες. Επίσης, είναι γεμάτη με βιταμίνη C, η οποία προστατεύει το σπέρμα από βλάβη και αυξάνει την κινητικότητα και τον όγκο του – έτσι το άτομό σας θα έχει περισσότερες κολυμβητές και θα κινηθεί γρηγορότερα.

Καρύδια για τον αριθμό των σπερματοζωαρίων

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα αυξάνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα – και τα καρύδια είναι μια φανταστική πηγή. Πρόκειται για ένα γευστικό on-the-go σνακ, και μπορεί να σκορπιστεί σε δημητριακά ή επιδόρπιο. Άλλες καλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι τα καβούρια, ο σολομός, κοτόπουλο και κολοκύθας σπόρους.

Ginseng για την τεστοστερόνη

Αυτή η ρίζα αφροδισιακό έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της υπογονιμότητας εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης και αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα, με μερικούς υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει ακόμη στυτική δυσλειτουργία. Πάρτε το άτομό σας να πίνουν τσάι με ginseng, ή να αποξηραμένη ρίζα ginseng κάθε μέρα για ένα TTC ώθηση.

Βεβαιωθείτε ότι έχει κάνει αρκετή άσκηση

Τώρα δεν είναι η ώρα για να τον ωθήσει να εκπαιδεύσει για έναν μαραθώνιο, αλλά αρκετές μελέτες για υπέρβαροι ή παχύσαρκοι άνδρες έχουν δείξει ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων αυξήθηκε όταν έχασαν βάρος.