Τα καλύτερα αιθέρια έλαια για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης

Η σημερινή αθλητές να ωθήσει το σώμα τους σκληρότερα από ποτέ, και η συνεχής αναζήτηση για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση είναι κάτι που μπορεί να πάρει ένα τεράστιο ποσό του χρόνου και της ενέργειας. Ενώ η συνολική απόδοσή σας, φυσικά, θα πρέπει να συνδέεται με τη δική σας σωματική και ψυχική ικανότητες, υπάρχουν επίσης πολλά διαφορετικά εργαλεία εκεί έξω που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας βοηθήσει κατά μήκος.

Εργαλεία όπως τα σχοινιά άλμα ή όργανα γυμναστικής είναι οι προφανείς επιλογές εδώ, και την επένδυση στο σωστό μπορεί να σας βοηθήσει να αρχίσετε να βλέπετε βελτίωση στην απόδοσή σας. Αλλά υπάρχουν και πιο προσιτές και πιο περίεργο λύσεις εκεί έξω, καθώς και ότι αξίζει να εξετάσουμε. Ένα τέλειο παράδειγμα αυτού είναι τα αιθέρια έλαια.

Αιθέρια Έλαια Για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης

Δεν εκπλήσσει πολλούς να ακούσουν ότι κάτι τόσο απλό όσο ένα αιθέριο έλαιο θα μπορούσε να βοηθήσει έναν αθλητή να πάρει περισσότερα από την απόδοσή τους, αλλά είναι αλήθεια. Από κρατώντας το σώμα καθαρό για να βοηθούν στην πληγή ανακούφιση από τον πόνο των μυών για να βοηθήσει να δώσει μια ώθηση της ενέργειας, η σωστή αιθέριο έλαιο μπορεί να έχει μια μεγάλη επιρροή για το πώς θα λειτουργήσει. Εδώ είναι μερικές επιλογές για να εξετάσει.

Μέντα

Μέντα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για εκείνους που είναι σοβαροί για την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης τους. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παροχών συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω.

 • Βοήθεια για την ανακούφιση της ναυτίας και της δυσπεψίας συμπεριλαμβανομένων και των νευρικών pregame πανικούς.
 • Βελτιωμένη πνευματική εγρήγορση και καλύτερη συγκέντρωση
 • Ανακούφιση της άλγη και πόνοι, ιδίως τον πόνο των μυών και τον πόνο της αρθρίτιδας
 • Βελτιωμένη αναπνευστική λειτουργία

Με την βοήθεια σας να αναπνέει πιο εύκολα και βελτιώνοντας την πνευματική απόδοση, μέντα ξεχωρίζει ως επιλογή must-χρήση για εκείνους που ψάχνουν για έναν τρόπο για να βελτιώσει τις αθλητικές επιδόσεις τους μέσω της χρήσης των αιθέριων ελαίων.

Λεμόνι

Φωτεινό και εσπεριδοειδών, αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι εύκολο να βρεθεί, εύκολο στη χρήση, και βοηθά να παρέχει το σώμα με ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών παροχών, συμπεριλαμβανομένων πολλών που είναι ειδικά για αθλητές.

 • Μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση των επιδόσεων του νευρικού συστήματος και τη διατήρηση της καλής υγείας
 • Ανεβάζει τη διάθεση και βοηθά στην αύξηση θετικότητα για εκείνες τις ημέρες όταν δεν αισθάνεστε 100%
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία και την πρόληψη των αθλητών πόδι
 • Μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και να διατηρεί μέγιστη απόδοση

Γαρύφαλλο μπαχαρικό

Γαρύφαλλο αιθέριο έλαιο είναι κάτι που έχει δοκιμαστεί για να εξετάσει τη συνολική αποτελεσματικότητα του για διάφορα πράγματα. Είναι αποδειχθεί ότι παρέχουν πολύ πραγματικά αποτελέσματα σε μια σειρά από πτυχές της υγείας και την αθλητική απόδοση.

 • Οι μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να αυξήσει λευκών αιμοσφαιρίων και την ανοσοποιητική λειτουργία, κρατώντας σας υγιή για την εκπαίδευση.
 • Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής, συμβάλλοντας στη μείωση του πόνου της αρθρίτιδας και τη βελτίωση της ευελιξίας.
 • αντισηπτικές ιδιότητες του μπορεί να είναι πιο εύκολο να κρατήσει το σώμα καθαρό και απαλλαγμένο από μολύνσεις του δέρματος και βοηθά στην καταπολέμηση των αθλητών πόδι.

Ευκάλυπτος

Ευκάλυπτος Το αιθέριο έλαιο έχει ένα αναγνωρίσιμο, έντονο άρωμα που είναι ένα βασικό μέρος του πώς βοηθά στην προώθηση της καλύτερης θεραπείας και βελτιωμένη απόδοση. Συγκεκριμένα, προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα όπως:

 • Βελτιωμένη αναπνευστική λειτουργία για καλύτερη αντοχή και την απόδοση
 • Παλεύει φλεγμονή στους μυς για να μειώσει τον πόνο και την καλύτερη προώθηση της ευελιξίας
 • Αναμιγνύεται με το νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει το δροσερό σώμα
 • Μεγάλη για να ξυπνήσει το σώμα και το μυαλό λίγο πριν από τον αγώνα, το παιχνίδι, ή τη φυλή

Λεβάντα

Λεβάντα είναι γνωστή για την ικανότητά της να βοηθήσει να χαλαρώσετε το μυαλό και το σώμα και το καταφέρνω αυτό σε ένα πιο ξεκούραστο ύπνο. Αυτό μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι αθλητές, αλλά θεωρούν ότι να πάρει ένα καλό ύπνο τη νύχτα είναι ένα must για μέγιστη απόδοση την επόμενη μέρα και θα δείτε γιατί η χρήση λεβάντα για να χαλαρώσετε είναι τόσο σημαντικό. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει να απαλύνει και να θεραπεύσει περικοπές, τα εγκαύματα και μώλωπες, ώστε να μπορείτε να πάρετε πίσω στο γήπεδο και πάλι γρήγορα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε Αιθέρια Έλαια

Τα έλαια παραπάνω είναι από τις καλύτερες για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης, και η χρήση τους είναι απλή, καθώς και. Υπάρχουν δύο επιλογές προτείνουμε?

 • Χρησιμοποιήστε μια εκνέφωσης Diffuser – Προσθέστε 20-25 σταγόνες ελαίου σε και να αναπνεύσει κανονικά ως το λάδι διασπείρεται μέσω του αέρα.
 • Χρήση σε ένα Massage Oil – Προσθέστε 5 έως 10 σταγόνες σε ένα πετρέλαιο μεταφορέων, όπως αμυγδαλέλαιο και κάντε μασάζ στους μύες

Τα αιθέρια έλαια είναι δυνατή και ισχυρή. Κατά την εφαρμογή αιθέρια έλαια απευθείας στο δέρμα να γνωρίζει κάθε ερεθισμό και να σταματήσει την εφαρμογή αμέσως. Η κατώτατη γραμμή είναι απλή, αιθέρια έλαια μπορούν να βελτιώσουν την αθλητική απόδοση σας σε σημαντικό βαθμό. Κρατήστε τις πληροφορίες παραπάνω στο μυαλό και θα αρχίσετε να βλέπετε βελτιωμένη απόδοση για τον εαυτό σας.