Τα επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη του ύπνου χωρίς μαξιλάρι

Μαξιλάρια έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος των εξαρτημάτων του ύπνου μας. Και δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή εισάγονται σε μας ήδη από νεαρή ηλικία. Εάν ένα άτομο συνηθίζει να κοιμάται με το κεφάλι τους σε ένα μαξιλάρι, είναι δύσκολο για αυτούς να κοιμηθείτε χωρίς μαξιλάρι. Αλλά το ερώτημα είναι, είναι μαξιλάρια πραγματικά επωφελής; Να μας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα και να βελτιώσουν την υγεία μας ή θα ήταν καλύτερα να απαλλαγούμε από αυτά;

15 απίστευτα οφέλη του ύπνου Χωρίς Μαξιλάρι

Ύπνος χωρίς ένα μαξιλάρι μπορεί να είναι πολύ ευεργετικό για την υγεία σας. Ξέρουμε ότι αν έχετε συνηθίσει να κοιμάται με το κεφάλι σας σε ένα μαξιλάρι, θα είναι δύσκολο για σας να το εγκαταλείψουν, (δεν μπορείτε να κοιμηθείτε ήχο για μερικές νύχτες) – αλλά μόλις ξέρετε τα οφέλη, ίσως να θέλετε να επανεξετάσουμε . Εδώ είναι διάφοροι τρόποι με τους οποίους κοιμάται χωρίς μαξιλάρι μπορεί να είναι επωφελής για σας:

1. Αποτρέπει τον πόνο στην πλάτη

Κακή στάση του σώματος είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πόνους στην πλάτη, και ένας από τους κύριους λόγους για την κακή στάση του σώματος είναι η λάθος επιλογή μαξιλαριού. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν μαξιλάρια που λειτουργούν κατά τη φυσική καμπύλη της σπονδυλικής στήλης τους, που οδηγεί σε μεγαλύτερη καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης. Ύπνος χωρίς ένα μαξιλάρι είναι πολύ καλύτερα για σένα πίσω από τον ύπνο με το λανθασμένο μαξιλάρι.

2. Αποτρέπει Αυχεναλγία

Όταν κοιμόμαστε, το λαιμό μας θα πρέπει να είναι σε παράλληλη ευθυγράμμιση με το στρώμα. Αλλά όταν κοιμόμαστε με το κεφάλι μας σε ένα μαξιλάρι, το κεφάλι μας είναι είτε ωθεί τον λαιμό προς τα πάνω ή έσκυψε, η οποία είναι μία από τις αιτίες της απογοητευτικό πόνο στον αυχένα. Ένα λάθος μαξιλάρι μπορεί να επιδεινώσει τη στάση του σώματος στον ύπνο σας, η οποία είναι ο λόγος που θα πρέπει να προσπαθήσετε να κοιμηθεί χωρίς ένα μαξιλάρι. Χωρίς ένα μαξιλάρι, το κεφάλι σας θα ξεκουραστεί σε μια φυσική θέση και θα αποτρέψει επίσης βλάβη των νεύρων. Επιπλέον, θα χαλαρώσετε και τεταμένες μύες του λαιμού σας.

3. Εμποδίζει την ακμή και τις ρυτίδες

Όταν κοιμάται με ένα μαξιλάρι, πολλοί άνθρωποι έχουν μια συνήθεια να κοιμάται στη μία πλευρά, με τα πρόσωπά τους που στηρίζεται πάνω στο μαξιλάρι. Μια μαξιλαροθήκη είναι ένα γόνιμο έδαφος για τα βακτηρίδια, και αν κοιμάστε με τη μία πλευρά σας του προσώπου, μπορεί να μεταφερθεί στο πρόσωπό σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε breakouts και την ακμή. Μπορείτε επίσης να πάρετε τις ρυτίδες, όπως αυτές που προκαλούνται από την πίεση του κεφαλιού σας ακουμπά στο μαξιλάρι σας όλη τη νύχτα.

4. Βελτιώνει οστών Ευθυγράμμιση

Η μέρα με τη μέρα άλεσμα επηρεάζει διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους, και εξαρτάται από την στάση τους. Ύπνος χωρίς ένα μαξιλάρι θα βοηθήσει στη μείωση των επιπτώσεων αυτής και να φέρει τη στάση σας πίσω σε κανονικό.

5. Αποτρέπει Στρες

Κοιμάται με ένα μαξιλάρι λάθος μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας, δεδομένου ότι μπορεί να κρατήσει την αλλαγή της θέσης σας. Και αν δεν έχετε ένα καλό βραδινό ύπνο, μπορεί να έχουν την τάση να είναι πιο οξύθυμος και τόνισε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά χωρίς ένα μαξιλάρι, θα κοιμηθείτε καλύτερα. Με τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας, τα επίπεδα του άγχους σας θα μειωθεί φυσικά.

6. Αποτρέπει Αϋπνία

Ύπνος χωρίς ένα μαξιλάρι μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας. Αν ξυπνήσει στη μέση της νύχτας ή αϋπνίες, δοκιμάστε να κοιμάται χωρίς μαξιλάρι, θα παρασύρουν μακριά στον ύπνο αρκετά γρήγορα.

7. Μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα ενέργειας σας

Γνωρίζουμε ότι σκέφτεστε, πώς μπορεί να κοιμάται χωρίς μαξιλάρι βελτίωση των επιπέδων ενέργειας; Λοιπόν, δεν υπάρχει άμεση σχέση, αλλά μπορεί. Μόλις παραιτηθεί μαξιλάρια, θα ζήσετε πλέον πόνο στην πλάτη και το λαιμό σας. Το σώμα σας θα πάρει το απαιτούμενο υπόλοιπο που χρειάζεται και θα κοιμηθείτε καλύτερα. Και επειδή ποιοτικού ύπνου και άφθονο υπόλοιπο, θα ξυπνήσει την επόμενη μέρα και ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια. Μια ύπνο καλές νύχτες μπορεί να έχει μια θαυματουργή επίδραση στο σώμα σας.

8. Ενισχύει τη δημιουργικότητα και την Μνήμη

την ποιότητα του ύπνου μπορεί να βελτιώσει τη δημιουργικότητα και τη μνήμη αυτών. Το μυαλό μας χρησιμοποιεί την ώρα που κοιμόμαστε για να ταξινομήσετε μέσω όλων των πληροφοριών που αποθηκεύει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η καλύτερη κοιμάστε, τόσο το καλύτερο αυτό γίνεται, και η καλύτερη μνήμη σας. Όταν κοιμάται χωρίς μαξιλάρι, να κοιμηθείτε καλύτερα και το σώμα σας παίρνει άφθονη ξεκούραση. Και ένα καλό βραδινό ύπνο μπορεί να κάνει θαύματα για την ψυχική και σωματική υγεία σας.

9. Μειώνει τις αλλεργίες

Πολλοί άνθρωποι έχουν αλλεργία στη σκόνη, και τον ύπνο σε μαξιλαροθήκες και μαξιλάρια που δεν έχουν αλλάξει σε τακτική βάση μπορεί να επιδεινώσει την αλλεργία. Βακτήρια, τη σκόνη, τη βρωμιά και άλλα πράγματα τείνουν να εγκατασταθούν και στο μαξιλάρι την πάροδο του χρόνου, και όταν έρχεται σε επαφή με το πρόσωπό σας και να εισπνέετε τόσο κοντά, θα μπορούσε να επιδεινώσει τις αλλεργίες σας. Δεν μαξιλάρια θα σημαίνει λιγότερες πιθανότητες αλλεργιών που ενεργούν επάνω.

10. Βελτιώνει τη στάση σας

Όταν κοιμάστε σε μαξιλάρια που είναι πάρα πολύ παχύ, το λαιμό σας παίρνει έσπρωξε σε μια καμπύλη που γίνεται μόνιμη πάροδο του χρόνου. Αυτό επηρεάζει τη στάση σας. Ύπνος χωρίς ένα μαξιλάρι μπορεί να βελτιώσει τη στάση του σώματος σας.

11. Αποτρέπει το σύνδρομο επίπεδη επικεφαλής

Όταν ένας το κεφάλι του μωρού γίνεται επίπεδη από τη μια πλευρά, λόγω της μη φυσιολογική θέση του ύπνου σε ένα μαξιλάρι, αυτό ονομάζεται σύνδρομο επίπεδη επικεφαλής. Με το να μην δίνει ένα μαξιλάρι για το μωρό σας, θα κοιμούνται σε μια φυσική θέση και να αποτρέψουν το παιδί σας από την ανάπτυξη του συνδρόμου επίπεδη κεφαλή.

12. Αποτρέπει την κατάθλιψη

Ύπνος χωρίς ένα μαξιλάρι σας δίνει καλύτερο ύπνο, οπότε αν μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση του ένα μαξιλάρι, θα μειώσει τις πιθανότητές σας να πάρει κατάθλιψη. Δεν παίρνει αρκετό ύπνο μπορεί να καταστρέψει τη διάθεσή σας μάλλον γρήγορα κατά τη διάρκεια της ημέρας, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε κατάθλιψη μακροπρόθεσμα. Δίνοντας μέχρι μαξιλάρια, την ποιότητα του ύπνου σας με τη βελτίωση και τη διάθεσή σας θα είναι καλύτερη, και θα υπάρξουν λιγότερες πιθανότητες να πάρει κατάθλιψη.

13. Βοηθάει Επισκευή τα κατεστραμμένα κύτταρα

Όταν κοιμόμαστε το βράδυ, θεραπεύει το σώμα μας και τις επισκευές οποιοδήποτε κατεστραμμένα κύτταρα. Με διακοπή του ύπνου, η θεραπεία και η επισκευή διαδικασία παίρνει επηρεάζονται. Με κοιμάται χωρίς μαξιλάρι, την ποιότητα του ύπνου σας βελτιώνεται, και το σώμα σας παίρνει μια ευκαιρία επούλωσης ίδια.

14. Αποτρέπει Ασφυξία στα μωρά

Μερικές φορές, όταν ένα μωρό έχει πάρα πολλά μαξιλάρια ή μαξιλάρια που είναι λάθος για αυτόν ή αυτήν, τα ατυχήματα μπορούν να συμβούν. Ένα μωρό μπορεί να ασφυκτιούν κάτω από το μαξιλάρι ή μπορεί να βλάψει το λαιμό εάν παίρνει εγκαταστάθηκαν σε μια περίεργη θέση. Το μωρό σας θα πάρει τον καλύτερο ύπνο χωρίς μαξιλάρι.

15. Μειώνει τον κίνδυνο ασθενειών

Να πάρει ένα καλό ποσό του ύπνου εξασφαλίζει ότι η παραγωγή της μελατονίνης και της κορτιζόλης στο σώμα παραμένει σταθερή. Η κορτιζόλη μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων, αν είναι σε καλή προσφορά και σε υγιή κατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος για να πάρει καλό ύπνο χωρίς ένα μαξιλάρι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη πολλών ασθενειών και παθήσεων.