Πώς να χάσετε βάρος μόνο με τα πόδια κάθε μέρα

Μπορείτε να χάσετε βάρος μόνο με τα πόδια. Ακούγεται φανταστική, αλλά αδύνατο; Λοιπόν, αυτό είναι πολύ δυνατό, αν έχετε κρατήσει μόνο κατά νου αυτό το βήμα-προς-βήμα οδηγό για το περπάτημα για την απώλεια βάρους. Απασχολημένος μαμάδες και προπονήσεις δεν πηγαίνουν συχνά μαζί. Αν είστε σε θέση να αποσπάσουν χρόνο άσκησης στο πρόγραμμά σας – συγχαρητήρια. Αλλά αν όχι, ελέγξτε έξω αυτό το σχέδιο προπόνηση με τα πόδια που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το 2016 με ένα κτύπημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσει σε αυτό θρησκευτικά και να μην χάσουν την καρδιά στη μέση. Τι περιμένεις? Αφήνει να μάθετε πώς να περπατήσει από το βάρος.

Σημαντικές Συμβουλές για το πώς να χάσουν βάρος με περπάτημα

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να χάσετε βάρος με τα πόδια; Φυσικά μπορείτε να. Είναι μία από τις πιο απλές ασκήσεις cardio. Ωστόσο, αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το περπάτημα για την απώλεια βάρους, εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου για να λειτουργούν πραγματικά για σας.

1. Warm Up πριν από την εκκίνηση Περπάτημα

Ξεκινήστε καθημερινά με τα πόδια σας με ένα ζεστό-up συνεδρίαση της 5 έως 10 λεπτά. Αυτό θα αφήσει τους μυς σας γνωρίζουμε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα λίπους και παρέχουν ενέργεια για την επερχόμενη πόδια. Περισσότερο λίπος καίγεται, περισσότερη δύναμη σε σας.

2. Περπατήστε σε μια Αποφασισμένος Pace

Περπάτημα για καλή φυσική κατάσταση και απώλεια βάρους είναι διαφορετική από, ας πούμε, το περπάτημα στο μανάβικο. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες είναι ο ρυθμός με τον οποίο περπατάτε. Όταν αναπνοή σκληρά (και ήχο), αλλά δεν λαχάνιασμα, είναι ένας δείκτης που περπατάτε με καλό ρυθμό. Περπατήστε με ένα ρυθμό που ασκεί την καρδιά σας, καθώς και τους μυς. Θυμηθείτε: ζωηρό, με την κίνηση των άκρων, και χωρίς huffing και ξεφυσώντας.

3. Περπατήστε για 30 λεπτά κάθε μέρα

Πόσο περπάτημα είναι απαραίτητη για την απώλεια βάρους; Σημαντικός. Δεν υπάρχει καμία διαφυγή αυτό. Αν θέλετε να χάσετε βάρος μόνο με τα πόδια κάθε μέρα, θα πρέπει να κρατήσει σε αυτό και να εξασφαλίσει τα πόδια σας για 30 λεπτά κάθε μέρα. Μπορείτε επίσης να πάρετε δύο μικρές βόλτες των 15 λεπτών η κάθε μία το πρωί και το βράδυ.

4. Καυστική πριν και μετά από περπάτημα

Δεν είναι μόνο αυτό το ζωτικής σημασίας για να αποκρούσει την αφυδάτωση και την κούραση, αλλά και κάτι που βοηθά στην αύξηση της ροής των αντιοξειδωτικών στο σώμα σας. Αυτό ενισχύει την απώλεια βάρους ακόμα περισσότερο.

5. Μην το παρακάνετε πολύ γρήγορα

Γιατί είναι αυτό σημαντικό για την απώλεια βάρους; δεν είναι η πιο έντονη η καλύτερη; Όχι, δεν είναι αν θέλετε να ακυρώσετε την προπόνηση με τα πόδια σας, λόγω του πόνου και της ζημίας. Θα πρέπει να διαμορφώσει σταδιακά την ταχύτητα και τη διάρκεια σας από μέτρια έως έντονη.

6. Πόσο γρήγορα μπορείτε να χάσετε βάρος με τα πόδια;

Αρκετά γρήγορα. Γρήγορο περπάτημα είναι πιο αποτελεσματική για την απώλεια βάρους από ό, τι νομίζετε. Οι ειδικοί έχουν προτείνει ότι η τακτική, γρήγορο περπάτημα 30 λεπτών μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε μέχρι 200 ​​θερμίδες μέσα σε μια εβδομάδα. Πολλαπλασιάζεται με 7 ημέρες, αυτό ισοδυναμεί με 1,6 λίβρες ή ένα χιλιόγραμμο σε τέσσερις εβδομάδες.

7. Τι άλλο μπορείτε να πάρετε από το περπάτημα;

Ενώ η απώλεια βάρους είναι ίσως το μεγαλύτερο προνόμιο, υπάρχουν και άλλα μεγάλα οφέλη από το περπάτημα 30 λεπτά την ημέρα, καθώς και. Το περπάτημα κάθε μέρα βοηθά στον έλεγχο του διαβήτη, την ψυχική υγεία, τα επίπεδα χοληστερόλης, ακόμη και καρκίνο. Οι μύες σας και από κοινού παραμονή στην κορυφαία μορφή εγκοπή και αισθάνεστε πιο φρέσκο ​​πάρα πολύ.

Έτσι Έτσι γρήγορο περπάτημα βοηθά να χάσετε βάρος. Ελάτε κυρίες, σας δίνει τη δυνατότητα να περπατήσει ο τρόπος μας για να φυσικής κατάστασης. Έχετε ξεκινήσει το περπάτημα ακόμα;